Лубеница Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 Паа ћаао екипо Bojan* and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 пре 4 минута, Smaragdni kamičak рече Lep čovek, na slici. Pored neke 20 godina mladje ipak bi delovao kao čika. Dobro, ja sam subjekti na. Nisam toliko mlada. A i onaj malo niže je ok. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 @Flojd За почетак мислим да је наслов нетачан, јер у остатку текста само прва тачка директно везан за жену, а осталих осам су предности мушкарца. Овако описан ''старији'' мушкарац је заиста у озбиљнијим годинама и сигурно има бар неку дужу везу, а вероватно и брак иза себе. Жена која даје предност оваквом мушкарцу је зрелија - тако пише. Зрелија у односу на кога? Уф...скоро нисам читала овакве текстове, не допада ми се како су представљене жене... П.С. Иначе, поздрав свима... J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 пре 5 минута, DijanaP рече Зрелија у односу на кога? Ih, pa "zrelija" u odnosu na četrdesetogodišnjakinju koju taj uzvišeni stariji muškarac neće jer joj "proš'o voz". Sve da se zadovolji muški interes. J_a_n_a је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 пре 2 минута, Smaragdni kamičak рече Ih, pa "zrelija" u odnosu na četrdesetogodišnjakinju koju taj uzvišeni stariji muškarac neće jer joj "proš'o voz". Sve da se zadovolji muški interes. Предрасуде. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 4, 2021 Пријави Подели Написано Март 4, 2021 @Smaragdni kamičak Па, у основној смо учили да цурице раније сазревају, али да се то негде пред крај пубертеат изједначава и да практично заједно ступају у зрелост. У последњим деценијама нас рашрафљују и прате сазревање наших делова, а човек је човек само кад је цео, зато ни једна од ових теорија није коначна, а и не доноси много користи. Више замајава човека који се нада да ће из туђих искустава и експеримената успети да нађе прави пут за себе. Испадне на крају да је свакоме од нас најсигурнији пут властити експеримент. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 5, 2021 Пријави Подели Написано Март 5, 2021 Iskreno mislim da je do 7 godina oke, deset moze da prodje a sve preko deset je idimi dodjimi. Sto kaze o. Nikolaj " Pa dete to ti je otac". ( dosla devojka da pita za blagoslov za brak a tip je stariji 20 godina od nje. 🙂 A za zene 3-4 ako su starije moze da bude podnosljivo a mozda cak i oke. Al eto podelih text da cujem misljenja. 🙂 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Март 5, 2021 Пријави Подели Написано Март 5, 2021 пре 47 минута, Flojd рече Iskreno mislim da je do 7 godina oke, deset moze da prodje a sve preko deset je idimi dodjimi. Sto kaze o. Nikolaj " Pa dete to ti je otac". ( dosla devojka da pita za blagoslov za brak a tip je stariji 20 godina od nje. 🙂 A za zene 3-4 ako su starije moze da bude podnosljivo a mozda cak i oke. Al eto podelih text da cujem misljenja. 🙂 Ja mislim da su to sve samo predrasude. Ayla and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 5, 2021 Пријави Подели Написано Март 5, 2021 On 4.3.2021. at 10:28, Flojd рече Pa devojek - zene sta mislite o ovom tekstu? Namijao me je komentar sanja84 and DijanaP је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2021 Пријави Подели Написано Март 5, 2021 On 4.3.2021. at 19:33, DijanaP рече @Smaragdni kamičak Па, у основној смо учили да цурице раније сазревају, али да се то негде пред крај пубертеат изједначава и да практично заједно ступају у зрелост. У последњим деценијама нас рашрафљују и прате сазревање наших делова, а човек је човек само кад је цео, зато ни једна од ових теорија није коначна, а и не доноси много користи. Више замајава човека који се нада да ће из туђих искустава и експеримената успети да нађе прави пут за себе. Испадне на крају да је свакоме од нас најсигурнији пут властити експеримент. Ovakvi clankovi su namenjeni lakomislenim citacima naslova, u cilju navatavanja tih citaca da klikucu na te naslove. To stvara profit, a to je jedini imteres svima koji piskaraju ovakve clankove. Danijela, DijanaP and sanja84 је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 5, 2021 Пријави Подели Написано Март 5, 2021 I sta vi tu zene caskarite bez nas muskovih? Ne ide vam to tako, katvamkazem. Ayla and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 6, 2021 Пријави Подели Написано Март 6, 2021 On 4.3.2021. at 19:33, DijanaP рече Више замајава човека који се нада да ће из туђих искустава и експеримената успети да нађе прави пут за себе. Испадне на крају да је свакоме од нас најсигурнији пут властити експеримент. Ma kakvi eksperimenti i putevi. Sve se vrti oko seksa. A kad će koga žena birati za seks, zavisi od njenih hormona, a ne od toga ko koliko ima godina i da li je voli. Na aktivnost ženskih hormona gotovo isključivo utiču izgled muškarca i njegov materijalni status. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 6, 2021 Пријави Подели Написано Март 6, 2021 пре 18 часа, Flojd рече Iskreno mislim da je do 7 godina oke, deset moze da prodje a sve preko deset je idimi dodjimi. Sto kaze o. Nikolaj " Pa dete to ti je otac". ( dosla devojka da pita za blagoslov za brak a tip je stariji 20 godina od nje. 🙂 A za zene 3-4 ako su starije moze da bude podnosljivo a mozda cak i oke. Al eto podelih text da cujem misljenja. 🙂 Ако кренеш за све тако да калупиш живот далеко ћеш догурати. Чуј, подношљиво. Питај оног чија је жена старија од њега да ли му је подношљива или није. Ја знам за 3,4 срећних бракова где је жена старија 8,9 година од мужа. Или мислиш да ће мушкарцу досадити жена кад оматори па ће тражити млађу. Тај који је навикао да шврља, шврљаће каква год да му је жена. И где би био Достојевски да је његова жена размишљала као ти. Био је старији више од 20 година од ње и гле чуда, волели су се. Просто, не постоји шаблон за живот, не можеш да кажеш одабраћу жену/мужа тиог и тог и тог годишта, те тежине, висине, боје коже, косе и бићу срећан/на. То тако не иде. Прихватиш неког са свим врлинама и манама и живиш, па како Бог да. DijanaP, Ayla and sanja84 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 6, 2021 Пријави Подели Написано Март 6, 2021 Tako je slazem se da ce posle nekog vremena trazti mladju. Ne mesaj babe i zabe. U vreme Dostojevskog su bile drugacije vrednosti i zivotne i tradicionalne. Tako da ti je veoma los primer. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 6, 2021 Пријави Подели Написано Март 6, 2021 Пре сат времена, Flojd рече Tako je slazem se da ce posle nekog vremena trazti mladju. Ne mesaj babe i zabe. U vreme Dostojevskog su bile drugacije vrednosti i zivotne i tradicionalne. Tako da ti je veoma los primer. Јок. Достојевски је био коцкар и озбиљно доводио њихову будућност у питање, и то је баш било у складу са традиционалним, патријархалним вредностима. Или мислиш да га је његова жена трпела јер је била патријархално васпитана а ове сад само јуре секс и паре. А за то да ће сваки мушкарац после неког времена тражити млађу, не знам, мени је то, оно баш јадно, понижавање самог себе. Не верујем. То ми је пре неки резултат дуготрајних лоших односа у браку који на крају кулминирају прељубом и одласком. А и такве везе успевају у мање у 10% случајева, ако је веровати Зорану Миливојевићу. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука