Vasilije. Написано Јул 11, 2020 Пријави Подели Написано Јул 11, 2020 пре 4 минута, Bojan* рече Takvi ljudi su mi na neki način odvratni. Ali ženama nisu. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 On 2.3.2020. at 3:45, Bojan* рече Ne možemo mi muškarci biti sasvim sigurni šta je sve ženama fizički privlačno kod muškaraca. Ono što mi mislimo da je ružno, njima nije, već naprotiv. Nema potrebe da se izvinjavaš. Otvoreno razgovaramo, samo što sam već pisao o tome. Nisam ružan, ali nemam onaj fizički izgled koji u ženskim očima muškarca čine privlačnim, zbog čega požele sa njim seks. Možemo se mi ovde lagati i biti duhoviti, ali ženama odnosno devojkama nije cilj ni ljubav, ni brak, nego što veće telesno zadovoljstvo. Obično one same to otvoreno priznaju, posebno u kasnijim godinama. Ovo možeš lako zaključiti, ako posmatraš kakve muškarce biraju, a kakve odbacuju. Naravno da su mnogo mnogo poželjniji oni koji imaju bolji izgled, koje bije glas da su promenili veći broj partnerki, što znači da im ljubav nije prioritet i koji imaju odgovarajuće finansijske mogućnosti, što nimalo nije zanemarljivo u ovim teškim vremenima. Deo ovoga si mogao da čuješ i na prvoj TV, pre neki dan u vestima, gde su objavili da je procenat žena koje ne žele da se udaju i rode decu 31 % . Rekli su da je i u zemljama Evropske unije taj trend, ali da je u Srbiji mnogo izraženiji. Pored toga, na 100.000 neudatih žena na selu dolazi oko 280.000 neoženjenih muškaraca. Veće obrazovanje drastično smanjuje broj brakova i rađanje dece. Da si čuo anketu u kojoj su ženama postavljali pitanja u vezi sa tim, bilo bi ti jasno. Dakle, ne izmišljam ja ništa i nisam ja jedan, nego nas ima na stotine hiljada sa istim problemom, čije rešavanje se ne može ostvariti bez druge strane, ali ta druga strana je krenula nekim drugim putem sa nekim drugim ciljevima, koje su nametnuli najpre razni štampani mediji, televizija, pa zatim i internet, “društvene mreže”, neprirodna gradska sredina... Društvo u krizi mnogo je izloženije i podložnije destruktivnim pojavama i delovanjima, a krajnji rezultat toga je propast porodice. Sa ponašanjem kakvo je sada, u tom pravcu se ide, a ko god ukaže na to, zagovornici tog ponašanja su po pravilu najglasniji da ga odmah ućutkaju. Bojan* and Jestira. је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 @Flojd, @Bojan* što se finansija tiče...moguće da devojke traže vredne muškarce, a ne neke koji čekaju da im sve padne sa neba. Koji kažu nisam lud da radim za tako male pare, pa ne radi i žicka od roditelja novac. Ipak je kod nas na Balkanu izražen taj mentalitet, da muško treba da brine za porodicu...a ima puno maminih i tatinih lenjih sinova. Nije štos u tome da neko ne može da nađe posao,a hoće...već to da mnogi ne traže posao, već samo izlaske i zabave. Možda zato žene gledaju na to ima li neko posao ili ne. ima li radne navike pre nego novac... Natasa. and Jestira. је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 2 часа, sanja84 рече @Flojd, @Bojan* što se finansija tiče...moguće da devojke traže vredne muškarce, a ne neke koji čekaju da im sve padne sa neba. Koji kažu nisam lud da radim za tako male pare, pa ne radi i žicka od roditelja novac. Ipak je kod nas na Balkanu izražen taj mentalitet, da muško treba da brine za porodicu...a ima puno maminih i tatinih lenjih sinova. Nije štos u tome da neko ne može da nađe posao,a hoće...već to da mnogi ne traže posao, već samo izlaske i zabave. Možda zato žene gledaju na to ima li neko posao ili ne. ima li radne navike pre nego novac... Ama zeno Bozja, Pod jedan : zezam se sa Bojanom, A pod dva: Ni muskarci ne zele neku koja je nesposobna i koju ce da izdrzavaju, vec vredne devojke koje znaju da zarade i koja nece gledati u nebo da joj padne sa neba. I u opste muskarac ne treba da brine za porodicu vec trebaju oboje da brinu, brak je partnerstvo ne zaboravi. Ako cemo taj Balkanski mentalitet onda i zena treba da bude kako to Balkanci zele da cute, da sede kuci, da budu domacice, da se nose pristojno, da trpe. Tako da molimte prekini i ti i ostale zene sa koriscenjem BALKANSKog mentaliteta kad vam odgovara i da se fatate za feminizam kad vam taj isti Balkanac odgovara. Hoces biti savremena zena? E pa gospojo, prifati se i ti da radis nesto i da privredjujes a ne muz da te izdrzava. Bruka i sramota. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 13 минута, Flojd рече Ama zeno Bozja, Pod jedan : zezam se sa Bojanom, A pod dva: Ni muskarci ne zele neku koja je nesposobna i koju ce da izdrzavaju, vec vredne devojke koje znaju da zarade i koja nece gledati u nebo da joj padne sa neba. I u opste muskarac ne treba da brine za porodicu vec trebaju oboje da brinu, brak je partnerstvo ne zaboravi. Ako cemo taj Balkanski mentalitet onda i zena treba da bude kako to Balkanci zele da cute, da sede kuci, da budu domacice, da se nose pristojno, da trpe. Tako da molimte prekini i ti i ostale zene sa koriscenjem BALKANSKog mentaliteta kad vam odgovara i da se fatate za feminizam kad vam taj isti Balkanac odgovara. Hoces biti savremena zena? E pa gospojo, prifati se i ti da radis nesto i da privredjujes a ne muz da te izdrzava. Bruka i sramota. Sta ti bi flojd? Radim ja. A I dobra sam žena mom muzu, kucim sto se kaže... A o zenama koje traze sposobne muskarce... Zasto se vas dvojica pronalazite. Ti si super človek, vredan, to se vidi Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 @Flojd hajde deder da se pomirimo.. nisam te htela uvrediti... lose je zvucalo, ja o tebi nemam lose misljenje... govorila sam uopsteno. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 19 минута, sanja84 рече @Flojd hajde deder da se pomirimo.. nisam te htela uvrediti... lose je zvucalo, ja o tebi nemam lose misljenje... govorila sam uopsteno. Ma dobro. " Mir, mir, mir niko nije kriv...." sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 3 часа, sanja84 рече ima li radne navike pre nego novac... Tako je! Mlađim devojkama bih savetovala da ne gledaju trenutno finansijsko stanje, već potencijal i ambiciju. Pare dođu i prođu, talenti ostaju. Naravno, treba i same sa zarađuju, ali ne i da vuku lenjivca na leđima. Ustajem noću, svima titram, ovaj hoće ovo, onaj ono (živim sa muškima), još u ovoj situaciji da moram i o parama da razmišljam, pa tačno da skočim sa terase, a oni nek se snalaze . Što se tiče finansija u Srbiji kad se žena porodi-ne daj Bože da se zavisi od toga. Isplate su mi neredovne, isplate oni to, ali nikad ne znaš kad će da stigne. Zato kažem-ne mogu sad i o parama da razmišljam. Kad bebac stasa, onda ću i ja da se posvetim zaradi, ali ove isplate-ne dao Bog da nam egzistencija od toga zavisi. sanja84 and florenntina је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 Ovu pricu sam bas danas cula pa neka se neko javi da koriguje ako se razume u ptice. Kako orlica trazi “muza”? Uzme plen, popenje se na najvisociju planinu i baci ga. Izabere onog orla koji uspe prvi da ga uhvati. Kada sam to posle ispricala kcerki, ona me pitala “a sta mama ako ga niko ne uhvati?”. ? sanja84 је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 3 часа, sanja84 рече @Flojd, @Bojan* što se finansija tiče...moguće da devojke traže vredne muškarce, a ne neke koji čekaju da im sve padne sa neba Ne. Nisam čuo da je nekoj bitno da li je muškarac vredan, nego koliko uživanja može da obezbedi. Ako muškarac ima para, onda ona možda i neće morati da radi ili samo lakše poslove. S tim što se uvek polazi od fizičkog izgleda. Muškarac može imati roditelje koji rade ili su radili u inostranstvu ili imaju ovde velike plate ili uspešnu privatnu firmu, pa mu obezbedili da ima sve bez ikakvog rada, napora i truda. Taj ne zna za teškoće, niti mora da bude vredan. Ženu nađe kad hoće. Znači visok materijalni status je vrlo veliki plus. пре 3 часа, sanja84 рече Nije štos u tome da neko ne može da nađe posao,a hoće...već to da mnogi ne traže posao, već samo izlaske i zabave. Možda zato žene gledaju na to ima li neko posao ili ne. ima li radne navike pre nego novac... Pa žene i ne traže novac, sem onih koje se, da izvineš, bave prostitucijom, nego traže da muškarac ima novac, bez obzira na poreklo, da bi mogao da im pruži mnogo toga što sa siromašnim nema šanse. Siromašan ne može da je vodi nikud, ne može da kupuje skupe stvari, ne može da ima luksuzni automobil i ostali luksuz... A siguran posao sa sigurnom i redovnom platom, koja je makar dovoljna da pokrije osnovne troškove života, je zaista teško naći. Nije rešenje raditi za bednu platu, jer ne ostaje ništa čime bi moglo da se finansira druženje sa devojkom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 Pa ti onda nemoj da radiš za bednu platu nego izuči zanat koji će ti doneti bolju. Prava žena od života hoće sve, a nešto od toga često zna da košta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 Je li jos neko kada cita ovog Bojana, misli na Tvrtka? Jos mu samo u pozadini fali EKV- “izadji iz mene, izadji iz mene...” i eto je gotova filmska scena ? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 To jeste Tvrtko. Samo je morao da aktivira rezervni nalog jer mu je glavni banovan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 34 минута, florenntina рече Ovu pricu sam bas danas cula pa neka se neko javi da koriguje ako se razume u ptice. Kako orlica trazi “muza”? Uzme plen, popenje se na najvisociju planinu i baci ga. Izabere onog orla koji uspe prvi da ga uhvati. Kada sam to posle ispricala kcerki, ona me pitala “a sta mama ako ga niko ne uhvati?”. ? ORLOVA LEKCIJA: Znate li kako ženka orla bira oca za svoje potomstvo? WWW.ESPRESO.RS Ovo je vrlo dobar primer kako treba duhovno i fizički odgajati potomstvo florenntina and stevan911 је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 пре 26 минута, Vasilije. рече Pa ti onda nemoj da radiš za bednu platu nego izuči zanat koji će ti doneti bolju. Sa Ovim se slazem Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука