Ayla Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече Ja sam već čuo i video dovoljno. Šta? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 3 часа, Bojan* рече Divlja veprovina je rizična zbog trihineloze i drugih parazita. Testira se isto kao i meso domaće svinje, nego se neki plaše da ih vepar ne rastrgne. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 52 минута, Vasilije. рече Testira se isto kao i meso domaće svinje, nego se neki plaše da ih vepar ne rastrgne. Testovi, odnosno metoda pregleda koja se radi, nije sasvim pouzdana, a divlje svinje su mnogo rizičnije od domaćih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 12 часа, Дуња рече Eli to ono "pun k'o brod"? Pitam da bih znala kako da savetujem drugaricu - šta da pita čoveka kada ga upozna. Najbolje da pitas @Bojan* -a, on je ovdje najbolje informisan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 2 часа, Ayla рече Šta? Pre ili kasnije, realnost otrezni čoveka i on prestane da živi u zabludi. Ženski kriterijumi, ovakvi kakvi su, nisu doneli samoću samo mnogim muškarcima, koji se nikad neće oženiti, nego i mnogim ženama, koje se ili nikad neće udati ili će se razvesti. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 17 минута, Maslacak_ рече Najbolje da pitas @Bojan* -a, on je ovdje najbolje informisan Ne mora da me pita niko ništa. Odgovori su tu, svuda oko nas. Ko želi da vidi, videće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 11 минута, Bojan* рече Pre ili kasnije, realnost otrezni čoveka i on prestane da živi u zabludi. Samo na ovom forumu ima dosta suprugicastih teta, a vama hrišćanima ne bi trebalo da smeta njihovo veliko blagočešće kao nama nečastivima. Problem je što si ih ti sve tvrtnuo. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 Пре сат времена, Bojan* рече Pre ili kasnije, realnost otrezni čoveka i on prestane da živi u zabludi. Ženski kriterijumi, ovakvi kakvi su, nisu doneli samoću samo mnogim muškarcima, koji se nikad neće oženiti, nego i mnogim ženama, koje se ili nikad neće udati ili će se razvesti. Ne donose ti zenski kriterijumi samocu, nego sam sebi. Nemati zenu ne znaci ziveti u samoci. Zene svakako imaju visoke kriterijume (dosta se tu slazem sa tobom) al ti imas niske kriterijume za sebe ako ti trebaju zene da se ne bi osecao usamljeno. Ironicno, mozda je to glavni kriterijum koji padas kod njih, posto se osecas usamljeno postanes dosadan pa beze od tebe, jer ... smaras. posveti se sam sebi, unapredi sebe, ne razmisljalj puno o zenama i njihovim kriterijumima i bolje ces proci u zivotu ( a i sa zenama) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 Пре сат времена, Bojan* рече Ne mora da me pita niko ništa. Odgovori su tu, svuda oko nas. Ko želi da vidi, videće. Ne mora, al kad vec iznosis stavove...a nju zanima ta tematika, samo sam te preporucila za sagovornika пре 9 минута, haveaniceday рече posveti se sam sebi, unapredi sebe, ne razmisljalj puno o zenama i njihovim kriterijumima i bolje ces proci u zivotu ( a i sa zenama) ne vrijedi njemu pricati, nema on para, kako kaze, da se bavi sobom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 1 минут, Maslacak_ рече ne vrijedi njemu pricati, nema on para, kako kaze, da se bavi sobom... Mozda da razmisljas malo vise o parama i sebi nego sto raazmislja sto ga zene nece, imao bi para. Meni je najvise zao tih ljudi sto stavljaju zensku ljubav i paznju na toliko vazno mesto u svom zivotu da uniste sopstveni zivot. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 2 минута, haveaniceday рече Mozda da razmisljas malo vise o parama i sebi nego sto raazmislja sto ga zene nece, imao bi para. Meni je najvise zao tih ljudi sto stavljaju zensku ljubav i paznju na toliko vazno mesto u svom zivotu da uniste sopstveni zivot. Daaa, al za Bojana kazu da troluje jako dobro ovdje. Svi su pokusali da mu daju savjet, al ne ide...iskreno se nadam da je trol, jer ako ovako u stvarnom zivotu misli onda je to jako tuzno. A zensku ljubav i treba staviti na prvo mjesto, musku/zensku....ljubav, kako god nazvali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 1 минут, Maslacak_ рече A zensku ljubav i treba staviti na prvo mjesto, musku/zensku....ljubav, kako god nazvali Treba, ako 'oces da zavrsis kao Bojan. A ako neces, stavis Boga na prvo mesto, svoj zivot i svoju dobrobit na drugo mesto, a ovo ostalo negde ispod, gde mu je i treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 2 минута, haveaniceday рече Treba, ako 'oces da zavrsis kao Bojan. A ako neces, stavis Boga na prvo mesto, svoj zivot i svoju dobrobit na drugo mesto, a ovo ostalo negde ispod, gde mu je i treba. Slazem se, Boga na prvo mjesto, onda valjda idu bliznji...a svoje ja negdje na zadnje...al ko to moze svaka mu cast haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 7 часа, Bojan* рече Ti se možda šališ, ali ja sam čak i to imao prilike da čujem. Озбиљно кажем, тако обично то иде код оних ''скромних'', нису материјалисткиње, али ''финансијски моменат''. :д haveaniceday and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 хД Bojan* and haveaniceday је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука