Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Биљана рече

Iskreno Vaso, voljela bih da nađeš sebi djevojku i buduću, kao ti kažeš, suprugičastu suprugu  :)  Ti si fin i pristojan momak i kontam da biste baš bili srećni. Zaista ti to želim od srca, a i vjerujem da hoćeš. Pa ono, ako bude prave, balkanske tipične svadbe sa sve šatorima i pevaljkom, da nas sve pozoveš :) 

EDIT: šalim se za šator i pevaljku :D

Ne želim. Nekada sam želeo, ali sam sa tim završio. Nisam ja čovek ni za veze, a nisam ni za kombinacije.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Vasilije. рече

Ne želim. Nekada sam želeo, ali sam sa tim završio. Nisam ja čovek ni za veze, a nisam ni za kombinacije.

Ok, ti znaš najbolje, but karma is a bitch  :) Taman kad odlučiš kako ćeš i šta ćeš, ti se zaljubiš :)))  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

.

Neverni osmeh prelece ti preko ociju
kada dodjem k tebi da ti kazem: Zbogom!
Cinio sam to tako cesto da mislis opet cu se vratiti....
Priznacu ti istu sumnju osecam i ja.
Jer prolecni dani opet idu:
pun mesec uzima zbogom i ponovo dolazi:
behar se ponovo vraca
i rumeni na granama iz godine u godinu
tako se i ja mozda rastah od tebe,
da se opet vratim.
Ali cuvaj varljivu sliku neko vreme;
ne goni je neljubaznom zurbom.
Pa kada kazem:
ostavljam te zauvek,
primi to za istinu,
i pusti bar za trenutak
da magla suza pojaca mracni okvir tvojih ociju.
A kada se ponovo vratim,
osmehni se lukavo,
kako ti je drago.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Vasilije. рече

Ne znam. Za vezu nisam, a onda uđem u kombinaciju i počnu da se razvijaju osećanja sa obe strane.

Pa ti voliš dramu? :0212_rolleyes::smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 9.7.2020. at 18:23, sanja84 рече

Naš @Vasilije. šarmer mekog srca. Bio bi nedodirljiv macan, ali na kraju samo maca. :) Daj Vaske opusti se, lepo je voleti...pogotovu ljubavnicu, sa kojom si 2 godine :)

Kažem ja lepo da ima mnogo žena, koje su bagonaklone prema bludnicima. A podržavanjem bluda umesto osudom, šalju vrlo lošu poruku muškarcima, da treba da budu bludnici. To doprinosi širenju bludničenja, a mi se kao društvo, suočavamo sa brojnim štetnim posledicama.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bojan* рече

Kažem ja lepo da ima mnogo žena, koje su bagonaklone prema bludnicima. A podržavanjem bluda umesto osudom, šalju vrlo lošu poruku muškarcima, da treba da budu bludnici. To doprinosi širenju bludničenja, a mi se kao društvo, suočavamo sa brojnim štetnim posledicama.

Snishodljivost u ova poslednja - apokalipička vremena je nužna i prosto oslobađajuća. A ljudi koji osuđuju, kako sude, tako će se i njima suditi.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...