Bojan* Написано Март 9, 2021 Пријави Подели Написано Март 9, 2021 пре 8 часа, DijanaP рече @Bojan* За игле у пласту сена може од велике помоћи да буде магнет. Znaš li ti uopšte koliki je plast sena? Nema magnet toliku moć. Ono što treba je mnoooogo sreće da se naleti baš na mesto gde je igla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prozor na krovu Написано Март 9, 2021 Пријави Подели Написано Март 9, 2021 пре 12 минута, Bojan* рече Znaš li ti uopšte koliki je plast sena? Nema magnet toliku moć. Ono što treba je mnoooogo sreće da se naleti baš na mesto gde je igla. Ja ovoliki pesimizam ne videh. Daj jednu sliku da te vidimo, ja verujem da ti sebe vidiš mnogo gore nego što jesi. Sudeći po svemu što pišeš. Jednostavno, sve ti je crno pa i tvoj izgled, za koji počinjem da verujem da je apsolutno prosečan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 9, 2021 Пријави Подели Написано Март 9, 2021 пре 22 минута, Prozor na krovu рече Ja ovoliki pesimizam ne videh... Nije to pesimizam nego realizam. Sve što sam pisao je realnost u Srbiji, a tebi ako je lepo, reći ćeš da je svima lepo i da su svi srećni, ali to neće biti realnost. I ja nisam jedan usamljeni slučaj. U Srbiji ima par stotina hiljada neoženjenih. A to sigurno nije zato što žele da budu sami i bez porodice, nego zato što žene hoće one zgodne gradske muškarce sa finim poslovima i dobrim platama. Jel’ to za tebe pesimizam? Ili ti možda nisi u stanju da vidiš realnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 9, 2021 Пријави Подели Написано Март 9, 2021 пре 23 часа, sanja84 рече @Bojan* са тим стварима се није шалити Ma idi begaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 9, 2021 Пријави Подели Написано Март 9, 2021 пре 10 часа, Ayla рече Šalji, nego se plašim da ćeš slagat I ja se isto plašim da te ne slažem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 10, 2021 Пријави Подели Написано Март 10, 2021 @Bojan* Знам, дете сам са села, учествовала у скупљању сена, ношењу навиљака, а и плашћењу. Пошто сам себе дисквалификујеш као магнет и позиваш се на, већини непредузимљивих, омиљени изговор - срећу, онда предлажем лакши начин - детектор метала. http://www.elvet.co.rs/Detektor%20metala%20SX-3300.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 10, 2021 Пријави Подели Написано Март 10, 2021 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 10, 2021 Пријави Подели Написано Март 10, 2021 пре 11 часа, DijanaP рече @Bojan* Знам, дете сам са села, учествовала у скупљању сена, ношењу навиљака, а и плашћењу. Пошто сам себе дисквалификујеш као магнет и позиваш се на, већини непредузимљивих, омиљени изговор - срећу, онда предлажем лакши начин - детектор метала. Znači i ti si pobegla iz sela. Neće žensko da živi na selu, pa to ti je. Mi koji smo ostali na selu, nemamo opremu koju spominješ. Mi nismo preduzimljivi, jer nismo rođeni u bogatoj porodici. Sinovi bogatih roditelja su međutim preduzimljivi, pošto su im tata i mama kupili i obezbedili sve. Naročito oni nemaju sreće, ali hrabro to podnose pred ženama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 10, 2021 Пријави Подели Написано Март 10, 2021 @DijanaP Zato ih žene i vole. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 10, 2021 Пријави Подели Написано Март 10, 2021 @Bojan* Јесам, грешна ми душа, буквално сам побегла. Додуше, испред метака и граната, али то сигурно није нека олакшавајућа околност. Violetta Valery and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 10, 2021 Пријави Подели Написано Март 10, 2021 @DijanaP Izvini molim te. Nisam mogao znati. DijanaP је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 11, 2021 Пријави Подели Написано Март 11, 2021 Baš zato što žele da nas unište kao narod, žene treba da zaustave ovaj negativan trend i da se okrenu porodičnim muškarcima, srpskim domaćinima i da rađaju više dece. Ja lično ne verujem da će se to desiti. Ostaje činjenica da sa sela odlaze mahom žene, a ostaju muškarci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DijanaP Написано Март 11, 2021 Пријави Подели Написано Март 11, 2021 @Bojan* Nema veze, nisi ni mogao znati. Napisala sam zato što se nekada olako baci osuda kolektivno, a ni izbliza ne znamo tačne razloge za nečije postupke. Brate, ja ne verujem da apeli mogu da promene nečije izbore, ali Hristos sigurno može. Tako da, možda, mi nećemo dočekati, ali neke buduće generacije ako ih čestito odgojimo nemaju razloga da ne žive i na selu. Mi dok smo ovde da činimo koliko možemo da pokažemo Hristu da želimo biti u zajednici s Njim, a sad da li kroz porodicu, da li u manastiru, da li kao blagosloveni samac... Ko zna koji put će nas dovesti tamo... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Март 12, 2021 Пријави Подели Написано Март 12, 2021 On 11.3.2021. at 10:03, Bojan* рече Baš zato što žele da nas unište kao narod, žene treba da zaustave ovaj negativan trend i da se okrenu porodičnim muškarcima, srpskim domaćinima i da rađaju više dece. Ja lično ne verujem da će se to desiti. Ostaje činjenica da sa sela odlaze mahom žene, a ostaju muškarci. Ovo je previše mračno viđenje, bojim se da takvo razmišljanje ne donosi napredak... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Март 12, 2021 Пријави Подели Написано Март 12, 2021 Vreme sijanja straha, a najbolje se manipuliše uplašenim ljudima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука