Bojan* Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 14 часа, Maslacak_ рече Bjezi od zena kad su takve Zašto bih bežao? Ne juri me nijedna. A za mesta gde izlaze noću, potreban je novac, koji ja nemam, pa vrlo retko imam priliku da se nađem u blizini neke slobodne žene. Sve i da imam, ponašanje im je takvo kakvo je i tu se ništa ne može. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 10 часа, Maslacak_ рече Pa ako je to njegovo misljenje o zenama, nema mu druge. To ja iz zenskog ugla Ne radi se o mom mišljenju, nego o realnim činjenicama. Iz ženskog ugla ne možeš videti ponašanje žena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 14 минута, Bojan* рече Zašto bih bežao? Ne juri me nijedna. A za mesta gde izlaze noću, potreban je novac, koji ja nemam, pa vrlo retko imam priliku da se nađem u blizini neke slobodne žene. Sve i da imam, ponašanje im je takvo kakvo je i tu se ništa ne može. пре 7 минута, Bojan* рече Ne radi se o mom mišljenju, nego o realnim činjenicama. Iz ženskog ugla ne možeš videti ponašanje žena. Vjerujem da te ne juri nijedna sa takvim misljenjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 24 минута, Maslacak_ рече Vjerujem da te ne juri nijedna sa takvim misljenjem. Ako nisi shvatila: njih ne zanimam niti ja, niti moje mišljenje, tako da ne znaju ni mene, ni moje mišljenje. A ne znaš ga ni ti. Njih zanimaju fizički privlačni muškarci. Nebitno koji im je status, niti šta stvarno misle. Njima veruju i kad lažu. Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 пре 2 часа, Flojd рече Kao zvono. Ne, već kao Leposava, Belle. Bojan* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 пре 13 часа, Bojan* рече Ako nisi shvatila: njih ne zanimam niti ja, niti moje mišljenje, tako da ne znaju ni mene, ni moje mišljenje. A ne znaš ga ni ti. Njih zanimaju fizički privlačni muškarci. Nebitno koji im je status, niti šta stvarno misle. Njima veruju i kad lažu. Živa istina. Amin! Bojan* and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 @Maslacak_ Možeš lepiti negativne ocene ispod mojih komentara, ali time nećeš promeniti činjenicu da postoji ogroman broj muškaraca koje žene ignorišu. pa njihovi pokušaji upoznavanja ostaju bezuspešni upravo zbog njihovog fizičkog izgleda, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Пре сат времена, Bojan* рече @Maslacak_ Možeš lepiti negativne ocene ispod mojih komentara, ali time nećeš promeniti činjenicu da postoji ogroman broj muškaraca koje žene ignorišu. pa njihovi pokušaji upoznavanja ostaju bezuspešni upravo zbog njihovog fizičkog izgleda, Sram ih bilo sto ih ignorisu!!! Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 7 часа, Maslacak_ рече Sram ih bilo sto ih ignorisu!!! Nije sramota, nego je tužno. Mnogi i mnoge će provesti život u samoći. Ostaće neoženjeni i neudate, bez dece i porodice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 2 часа, Bojan* рече Nije sramota, nego je tužno. Mnogi i mnoge će provesti život u samoći. Ostaće neoženjeni i neudate, bez dece i porodice. Pa šta? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 8 часа, Natasa. рече Pa šta? Il ima neki problem il se zeza tu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 2 часа, Maslacak_ рече Il ima neki problem il se zeza tu. Ma zeza se on sa nama, ali interesantno trigeruje, pa te uvuče. Stari trol, tu je godinama. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 28 минута, Natasa. рече Ma zeza se on sa nama, ali interesantno trigeruje, pa te uvuče. Ne zezam se, nego vam niko nikad nije rekao otvoreno kako to izgleda iz muškog ugla onih muškaraca koji vam nisu u zoni interesovanja. Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 пре 23 часа, Bojan* рече postoji ogroman broj muškaraca koje žene ignorišu. pa njihovi pokušaji upoznavanja ostaju bezuspešni upravo zbog njihovog fizičkog izgleda, Па прецењујемо своје могућности. Те нам жене нису криве због тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 Пре сат времена, Natasa. рече Ma zeza se on sa nama, ali interesantno trigeruje, pa te uvuče. Stari trol, tu je godinama. A sad mi je jasnije. Al u pravu si za to interesantno. Zna da privuce paznju def. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука