Alegzandar Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 Ko god da si i kakvu god ulogu igraš i iz bilo kojih razloga, treba te banovati sa ovog sajta jer si sve u svemu jedan sumorni, neumjerni i drski pametolog. A kad bi se banovao sam, pamtio bih tvoje učešće, ne mali broj puta si imao zanimljiva razmišljanja, pa eto, razmisli i sada o tome da sam banuješ. Svako dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 5 минута, Bianca рече Mučno mi je da čitam tvoje ženomrzačke tirade. Nemam više snage. Tako si mračan i pakostan. Tvoj problem nije u izgledu. Ne znam kako izgledaš. Čitajući tvoje mračenje, dobila sam želju da nikada ne saznam. Hvala dragom Bogu što nemaš devojku. Ugušio bi je mračenjem i ljubomorom. lepo su te upozorili na Nesu, ali ti nisi verovala glasinama -Владимир-, Mилена КШ, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 @Neša_ Samo pokazi ko te uvredio, odmah vadim kuburu i izazivam ga na dvoboj ! Ne krenes li da se menjas malo, tebe cu da iznabadam, ako si malecak. Taman ne mora mnogo da ripim da bi izveo high kick. Milica Bajic, Лидија Миленковић and Flojd је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 8 минута, ronin рече lepo su te upozorili na Nesu, ali ti nisi verovala glasinama Znam. Oprostite što vam nisam verovala. Mislila sam da se sa njim može razgovarati, ali on kao pokvarena ploča i sve bezobrazniji. Ne mogu više... GeniusAtWork, Vladan :::. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 11 минута, Лидија Миленковић рече Zaista mislim (kao i vecina nas) da je on nas verni i voljeni trol. ( Imam naka pretpostavke u vezi njegovog pravog identiteta). Свако троловање има своје границе. Кад неко 5 година врти исту причу, бојим се да се ради о мало тежем проблему. Vladan :::., Anika, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 10 минута, Bianca рече Znam. Oprostite što vam nisam verovala. Mislila sam da se sa njim može razgovarati, ali on kao pokvarena ploča i sve bezobrazniji. Ne mogu više... Ko god nov da dođe upozore ga na Nešu . I svako misli da može da ga preumi . No dobro...on ti dođe kao neoperativni čir na zadnjici...grozan je, ali deo tebe...kinda grows on you . Поет, Драгана Милошевић, Bianca and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 1 минут, GeniusAtWork рече Свако троловање има своје границе. Кад неко 5 година врти исту причу, бојим се да се ради о мало тежем проблему. Genije, da malo sad ti ne trolujes, mozda ? Dobro znas da je Nesa nas voljeni trol. Nas nasijat! I branicu ga sve dok mi ne crkne kompjuter ! (po njegovoj kletvi) NE DAMO NESU ! Milica Bajic, Ana B. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 11 минута, Bianca рече Znam. Oprostite što vam nisam verovala. Mislila sam da se sa njim može razgovarati, ali on kao pokvarena ploča i sve bezobrazniji. Ne mogu više... ma sve ti je oprosteno, nisi znala Bianca and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 Бата Нешку, само треба једна дама да му отвори очи. ЧД ,,Био једном један водоноша, који је сваког дана на обрамици носио воду. Био је сиромашан и имао је две ведрице, од којих је једна била напукла и из ње је цурила вода, тако да је до села доносио само пола ведрице воде. Трајало је то тако пуне две године. Цела ведрица се подсмевала оној другој и правила важна, зато што је боље обављала посао од своје другарице. Сирота ведрица се страшно стидела свог недостатка и осећала се мање вредном и скоро бескорисном. Једном је скупила сву храброст и рекла водоноши кад је на извору захватао воду: „Опрости, ја нисам достојна да ме носиш. Имам ману и моја вода стално капа, тако да се ти узалуд мучиш. Остави ме овде, а ти нађи неку другу ведрицу.“ Водоноша се нежно осмехну и рече: „Драга ведрице, да ли си приметила да цвеће буја и расте само на твојој страни. То је тако зато што сам ја одувек знао за твој недостатак и увек сам те носио на десној страни обрамице. Сваки дан си ти, и не знајући, заливала цвеће поред стазе. Дуго ја уживам у овом дивном цвећу са којег пчеле купе мед, лептири пију воду и људи му се радују. Да ниси таква каква јеси, ова лепоте не би украшавала свет.“ Сви ми имамо по неки недостатак. Најважније је да свакога уважавамо и ценимо. Треба да гледамо добро у људима, јер нико не може да буде срећан док не научи искрено да воли себе и друге и нађе своје место у свету, баш такав какав јесте." Natasenka, Bianca, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 Шта би? Радозналост уби мачку? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 29 минута, Nikola Stojanovic рече једна дама да му отвори очи. ЧД Njemu treba jedna motka, pa da vidis kako bi se posle promenio „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 @ronin Moze neka vitka kao motka, da se ne mora Neso stalno lose osecati zbog svog nedostatka. Tako ce odlicno da se dopunjuju, i bice kompletni. Neša_ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 Ni dirajte Nešu,Neša je napaćena duša željna ljubavi ženske. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 3 минута, Heraklit рече Ni dirajte Nešu мислим да он ипак воли када га форумашице боцкају... Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 33 минута, Nikola Stojanovic рече @ronin Moze neka vitka kao motka, da se ne mora Neso stalno lose osecati zbog svog nedostatka. Tako ce odlicno da se dopunjuju, i bice kompletni. samo ti sanjaj i njoj bi Nesa pronasao manu da dodje Monika Beluci sa vrhunca slave, pa i njoj bi pronasao manu Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука