Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 40 минута, Neša_ рече

Nego da li je privlačan i zgodan. Ako jeste, pristajete na sve, samo da ga zadržite. Na kraju, dok vi planirate i maštate o zajedničkoj budućnosti, ladno vas otkači i možete samo da konstatujete da ste bile iskorišćene.

E, pa Neso, moj privlacan i zgodan muskarac, sa kojim sam planirala i mastala zajednicku buducnost, jos nije me otkacio, a zajedno smo vec 33 godine. Izrodili i othranili smo dva sina. Mogu li sada da odahnem, ili mi jos uvek preti opasnost da budem otkacena i iskoriscena ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 25 минута, Bianca рече

Jel to hoćeš da kažeš da smo mi žene guske koje nisu u stanju da vide kakva je ko osoba pre nego što uđemo u vezu?

знао сам да ћеш да укапираш шта хоће неша- да каже :dobro:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Vas devojke/žene ne interesuje šta je on spreman da pruži i šta očekuje od devojke/žene. Nego da li je privlačan i zgodan. Ako jeste, pristajete na sve, samo da ga zadržite. Na kraju, dok vi planirate i maštate o zajedničkoj budućnosti, ladno vas otkači i možete samo da konstatujete da ste bile iskorišćene. Onda se tešite, nekakvim pričama da niste bili jedno za drugo, dok on nastavlja da ganja druge žene, ponavljajući sve na isti način, ali sa nekim drugim ženama.

U pravu si. Je l' se bolje osecas? :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Naravno da ne. Hoću da kažem da vi svesno ulazite u takozvanu vezu, iako lako možete da procenite da tu ljubavi neće biti. Brak da i ne spominjemo.

Nemojte onda da pričate kako vam izgled muškarca "nije toliko bitan". 

Opet generalizuješ i izmišljaš. Meni je stalo da veza uspe i zato neću ući u nju sa nekim ko nije veran. Izgled jeste bitan, ali nije na prvom mestu.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Neša_ рече

Da li predlažeš devojkama i ženama da se interesuju isključivo za privlačne i zgodne muškarce?

Lepota je u oku posmatraca. Zato i jeste relativna. Ono sto je meni lepo, ne mora da znaci da je i drugome lepo. U tom smislu, predlazem devojkama i zenama se interesuju za muskarca koji je NJIMA privlacan i zgodan. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Лидија Миленковић рече

Lepota je u oku posmatraca. Zato i jeste relativna. Ono sto je meni lepo, ne mora da znaci da je i drugome lepo. U tom smislu, predlazem devojkama i zenama se interesuju za muskarca koji je NJIMA privlacan i zgodan. 

Privlacnost jeste bitna, a ako neko ima taj problem kao Neso da nije privlacan treba da poradi na svojoj privlacnosti i svom samopouzdanju...

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Neša_ рече

Da li predlažeš devojkama i ženama da se interesuju isključivo za privlačne i zgodne muškarce?

наравно, иначе се људи као ја никада не би оженили :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Neša_ рече

Dok pružaš šansu pogrešnim muškarcima, nikad nećeš saznati kakvi su oni drugi.

Ti to meni nesto kazes?

Ajde bre idi radi nesto korisno, dokoni covece. ;)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ana B. рече

Privlacnost jeste bitna, a ako neko ima taj problem kao Neso da nije privlacan treba da poradi na svojoj privlacnosti i svom samopouzdanju...

O tome i pricam. Privlacan ne znaci nuzno " lep ki upisan ". Licno verujem da je nas Nesa trol, sta vise da je dupli nalog nekog od starih clanova (i zato ga bas gotivim), ali posto znam da postoje i u realnosti ljudi poput njegovog lika, povremeno se upustam u polemiku sa njim. 

Dakle, ljudi ciji je Nesa prototip (koji preziru zene, smatraju ih sponzorusama ili radodajkama,ili u najboljem slucaju, glupacama, a sebe ispravnim, bogougodnim, pravednim pacenicima), cak i da su zgodni kao Svarceneger u najboljim danima, lepi kao Dzordz Kluni i bogati kao gos'n Gejts, ne bi mi bili privlacni i zanimljivi. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

:krstix:

Dabogda ti crko kompjuter načisto, da ne možeš da ga popraviš. :smeh1:

Hahahahhahah

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

abogda ti crko kompjuter načisto, da ne možeš da ga popraviš. :smeh1:

Plemenito, hriscanski i velikomucenicki, potpuno. Mesto u raju ti je zagarantovano. :0212_rolleyes:

A sto se mog kompjutera tice, u garanciji je. :tongue: :))

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Neša_ рече

Ma pusti te ženske fraze, mi muškarci koji smo sami, dobro znamo šta je iza toga.

A sta mislis o muskarcima ? 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Neša_ рече

Ma pusti te ženske fraze, mi muškarci koji smo sami, dobro znamo šta je iza toga.

Mučno mi je da čitam tvoje ženomrzačke tirade. Nemam više snage. Tako si mračan i pakostan.

Tvoj problem nije u izgledu. Ne znam kako izgledaš. Čitajući tvoje mračenje, dobila sam želju da nikada ne saznam.

Hvala dragom Bogu što nemaš devojku. Ugušio bi je mračenjem i ljubomorom.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Neša_ рече

:krstix:

Dabogda ti crko kompjuter načisto, da ne možeš da ga popraviš. :smeh1:

:0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bianca рече

Ne znam kako izgledaš.

Ma, niko od nas ne zna kako Nesa izgleda. Zaista mislim (kao i vecina nas) da je on nas verni i voljeni trol. ( Imam naka pretpostavke u vezi njegovog pravog identiteta). Nesa je, u stvari, dobricina koja voli da se zamlacuje sa nama.

Neso, ja tebe ajlavju ! :smeh2:

• Свиђа ми се 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...