Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ko god da si i kakvu god ulogu igraš i iz bilo kojih razloga, treba te banovati sa ovog sajta jer si sve u svemu jedan sumorni, neumjerni i drski pametolog. A kad bi se banovao sam, pamtio bih tvoje učešće, ne mali broj puta si imao zanimljiva razmišljanja, pa eto, razmisli i sada o tome da sam banuješ. Svako dobro

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Bianca рече

Mučno mi je da čitam tvoje ženomrzačke tirade. Nemam više snage. Tako si mračan i pakostan.

Tvoj problem nije u izgledu. Ne znam kako izgledaš. Čitajući tvoje mračenje, dobila sam želju da nikada ne saznam.

Hvala dragom Bogu što nemaš devojku. Ugušio bi je mračenjem i ljubomorom.

lepo su te upozorili na Nesu, ali ti nisi verovala glasinama:smeh1: 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Neša_ Samo pokazi ko te uvredio, odmah vadim kuburu i izazivam ga na dvoboj !  Ne krenes li da se menjas malo, tebe cu da iznabadam, ako si malecak. Taman ne mora mnogo da ripim da bi izveo high kick. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, ronin рече

lepo su te upozorili na Nesu, ali ti nisi verovala glasinama:smeh1: 

Znam. :( Oprostite što vam nisam verovala. Mislila sam da se sa njim može razgovarati, ali on kao pokvarena ploča i sve bezobrazniji. Ne mogu više...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Лидија Миленковић рече

Zaista mislim (kao i vecina nas) da je on nas verni i voljeni trol. ( Imam naka pretpostavke u vezi njegovog pravog identiteta).

Свако троловање има своје границе. Кад неко 5 година врти исту причу, бојим се да се ради о мало тежем проблему.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bianca рече

Znam. :( Oprostite što vam nisam verovala. Mislila sam da se sa njim može razgovarati, ali on kao pokvarena ploča i sve bezobrazniji. Ne mogu više...

Ko god nov da dođe upozore ga na Nešu :smeh1:. I svako misli da može da ga preumi :)).

No dobro...on ti dođe kao neoperativni čir na zadnjici...grozan je, ali deo tebe...kinda grows on you :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Свако троловање има своје границе. Кад неко 5 година врти исту причу, бојим се да се ради о мало тежем проблему.

Genije, da malo sad ti ne trolujes, mozda ?:nene: Dobro znas da je Nesa nas voljeni trol. Nas nasijat! :bighug: I branicu ga sve dok mi ne crkne kompjuter ! sFun_bat (po njegovoj kletvi)

NE DAMO NESU ! :kriminalac:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Bianca рече

ma sve ti je oprosteno, nisi znala:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Бата Нешку, само треба једна дама да му отвори очи. ЧД :D:D

,,Био једном један водоноша, који је сваког дана на обрамици носио воду. Био је сиромашан и имао је две ведрице, од којих је једна била напукла и из ње је цурила вода, тако да је до села доносио само пола ведрице воде.
Трајало је то тако пуне две године.
Цела ведрица се подсмевала оној другој и правила важна, зато што је боље обављала посао од своје другарице.
Сирота ведрица се страшно стидела свог недостатка и осећала се мање вредном и скоро бескорисном.
Једном је скупила сву храброст и рекла водоноши кад је на извору захватао воду:
„Опрости, ја нисам достојна да ме носиш. Имам ману и моја вода стално капа, тако да се ти узалуд мучиш. Остави ме овде, а ти нађи неку другу ведрицу.“
Водоноша се нежно осмехну и рече:
„Драга ведрице, да ли си приметила да цвеће буја и расте само на твојој страни. То је тако зато што сам ја одувек знао за твој недостатак и увек сам те носио на десној страни обрамице. Сваки дан си ти, и не знајући, заливала цвеће поред стазе. Дуго ја уживам у овом дивном цвећу са којег пчеле купе мед, лептири пију воду и људи му се радују. Да ниси таква каква јеси, ова лепоте не би украшавала свет.“
Сви ми имамо по неки недостатак. Најважније је да свакога уважавамо и ценимо. Треба да гледамо добро у људима, јер нико не може да буде срећан док не научи искрено да воли себе и друге и нађе своје место у свету, баш такав какав јесте."

1902742_946221378770191_3808409516404944396_n.jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Nikola Stojanovic рече

једна дама да му отвори очи. ЧД :D:D

Njemu treba jedna motka, pa da vidis kako bi se posle promenio:smeh1:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@ronin Moze neka vitka kao motka, da se ne mora Neso stalno lose osecati zbog svog nedostatka. Tako ce odlicno da se dopunjuju, i bice kompletni. :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Nikola Stojanovic рече

@ronin Moze neka vitka kao motka, da se ne mora Neso stalno lose osecati zbog svog nedostatka. Tako ce odlicno da se dopunjuju, i bice kompletni. :D:D

samo ti sanjaj i njoj bi Nesa pronasao manu:smeh1: da dodje Monika Beluci sa vrhunca slave, pa i njoj bi pronasao manu:))

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...