Anika Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 Ma neka tebi tvoje Soraje. Sta ce ti bilo koja? A pazi, realno receno, ti ne razlikujes udavace od onih koje to nisu. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Liga Džentlmena Hahah, mozda nisi promatrao o tome, ali to ti je umetnost da se u svemu traga za Lepotom i radoscu. A tu je i Kjerkegor genijalni ... ,,Kad posmatram zivot,posmatram ga u njegovoj lepoti... Meni za to nije potrebno da lutam po svetu ili da cunjam po ulicama... Dospem li kad, stanem kraj prozor i posmatram ljude. Tako vidim svakog coveka u njegovoj lepoti. Ja ga vidim u njegovoj lepoti makako on neznatan i malen bio, jer ga vidim kao pojedinacnog coveka koji je istovremeno i opsti covek. Vidim ga kao onog koji ima svoj konkretni zivotni zadatak. On ne postoji drugoga radi i kad je najbedniji najamnik. On ima svoju teologiju u samom sebi, on izvrsuje zadatak: on ce pobediti, ja to vidim. Jer hrabar covek ne vidi utvare, vec pobedonosne junake; kukavica ne vidi junake, vec samo utvare. Ubedjen sam: on mora pobediti. Zato je njegova borba lepa... Kroz ovu veru vidim lepotu zivota. A ova lepota koju vidim nema niceg bolnog i setnog sto je nerazlucno vezano za lepotu prirode i umetnosti, nerazdvojno cak od vecne mladosti grckih bogova. " Milica Bajic and goranger је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 @Nikola Stojanovic Brate sva lepota je u radosti.? Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 6 часа, goranger рече Trolčine bolan....jedno te isto te isto te jedno te jedno te jedno te isto te jedno.... goranger је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 9 часа, Anika рече Ma neka tebi tvoje Soraje. Sta ce ti bilo koja? Kako me citas kao otvorenu knjigu. To je moja nedostizna ljubav. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 On 26.12.2018. at 13:56, Nikola Stojanovic рече Hahahah, liga to takticki. A onda im pusta pesmu, valjda Zeljko bejase. ,,Nisam ti prijatelj ni brat, da svoje mi tajne pricas ti , al mogu ti kad kog zatreba ponovo biti ljubavnik... " A Željko je kao mnogo naivan sa tom pesmom. Nisam ti prijatelj ni brat da me smaraš, al samo za seks si mi vrh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 @Ana B. Au kaki vokabular sestro mila. Pa naivnost je bre odlika inteligentinih ljudi, koji zive u nekoj vrsti iluzije, ulepsavajuci sve oko sebe. A sta ces , taki ti je tip gosn Zeljko. Nije prevarant. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 24 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Au kaki vokabular sestro mila. Pa naivnost je bre odlika inteligentinih ljudi, koji zive u nekoj vrsti iluzije, ulepsavajuci sve oko sebe. A sta ces , taki ti je tip gosn Zeljko. Nije prevarant. Da idealista, e sad da li je to inteligentno... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 @Ana B. Ko za smislom i idealima nije tragao, kao da nije ni ziveo. A ko jeste, kao da nikada nije bio zadovoljan. Hvala Bogu, te tragamo za Hristom. Istinom. Ducic bio opasan kreator. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Ko za smislom i idealima nije tragao, kao da nije ni ziveo. A ko jeste, kao da nikada nije bio zadovoljan. Hvala Bogu, te tragamo za Hristom. Istinom. Ducic bio opasan kreator. Ne, danas ces bolje proci ako si ko stoka na dugme, bez mozga. Ne trebaju nam ti sto misle, treba nam apsolutno poslusna mazga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 @Ana B. Jedina stvar koju mozes popraviti u univerzumu si ti. Imam i ja problem tako sa okolinom cesto i avaj bez potrebe, al kad bolje razmislis nije do njih, do mene je oduvek bilo. Рапсоди and Petar-M је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 15 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Jedina stvar koju mozes popraviti u univerzumu si ti. Imam i ja problem tako sa okolinom cesto i avaj bez potrebe, al kad bolje razmislis nije do njih, do mene je oduvek bilo. Mislila sam na posao. Malo sam promašila temu, a možda i nisam kad malo bolje razmislim. Danas su žene mnogo iskompleksirane, jer misle da treba da se dokazuju kroz posao, a zapravo muškarcima je to bliže, to im je prirodno dato, tako da žena treba da se dokazuje kroz nešto drugo. To govorim iz iskustva, jer nema goreg radnog mesta od onog gde su sve zaposlene žene, a s druge strane muškarci ne treba da se povlače već da budu ono što im je priroda dala, na prvom mestu muškarci i hranitelji.. Tako bi trebalo, al u poremećenom sistemu vrednosti naravno da je drugačije i Bog nema ništa s tim... Поет and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 21 минута, Ana B. рече jer nema goreg radnog mesta od onog gde su sve zaposlene žene, Благо мени....ја једино женско у фирми просто не знам како бих функционисала са женама, навикла сам на мушко окружење . Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 Slazem se. Ranije su zene trazile ravnopravnost sa muskarcima, a danas su ravnopravne sa nikakvim. Kakav li je to kolektiv gde su samo zene uposljene, evo javno priznajem bih mogao izaci na kraj s njima. Mozda se i varam. Alegzandar, Рапсоди and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече Slazem se. Ranije su zene trazile ravnopravnost sa muskarcima, a danas su ravnopravne sa nikakvim. Kakav li je to kolektiv gde su samo zene uposljene, evo javno priznajem bih mogao izaci na kraj s njima. Mozda se i varam. Lepa rec upucena od zene od muskarca pravi malo meace. Hehe pa gde je tu ravnoptavnost. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука