Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma neka tebi tvoje Soraje. :D Sta ce ti bilo koja?

A pazi, realno receno, ti ne razlikujes udavace od onih koje to nisu.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Liga Džentlmena Hahah, mozda nisi promatrao o tome, ali to ti je umetnost da se u svemu traga za Lepotom i radoscu. :D A tu je i Kjerkegor genijalni ...

,,Kad posmatram zivot,posmatram ga u njegovoj lepoti... Meni za to nije potrebno da lutam po svetu ili da cunjam po ulicama... Dospem li kad, stanem kraj prozor i posmatram ljude. Tako vidim svakog coveka u njegovoj lepoti. Ja ga vidim u njegovoj lepoti makako on neznatan i malen bio, jer ga vidim kao pojedinacnog coveka koji je istovremeno i opsti covek. Vidim ga kao onog koji ima svoj konkretni zivotni zadatak. On ne postoji drugoga radi i kad je najbedniji najamnik. On ima svoju teologiju u samom sebi, on izvrsuje zadatak: on ce pobediti, ja to vidim. Jer hrabar covek ne vidi utvare, vec pobedonosne junake; kukavica ne vidi junake, vec samo utvare. Ubedjen sam: on mora pobediti. Zato je njegova borba lepa... Kroz ovu veru vidim lepotu zivota. A ova lepota koju vidim nema niceg bolnog i setnog sto je nerazlucno vezano za lepotu prirode i umetnosti, nerazdvojno cak od vecne mladosti grckih bogova. "

:D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Nikola Stojanovic

Brate sva lepota je u radosti.?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, goranger рече

Trolčine bolan....jedno te isto te isto te jedno te jedno te jedno te isto te jedno....

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Anika рече

Ma neka tebi tvoje Soraje. :D Sta ce ti bilo koja?

Kako me citas kao otvorenu knjigu. To je moja nedostizna ljubav. :0212_rolleyes:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 26.12.2018. at 13:56, Nikola Stojanovic рече

Hahahah, liga to takticki. A onda im pusta pesmu, valjda Zeljko bejase. ,,Nisam ti prijatelj ni brat, da svoje mi tajne pricas ti , al mogu ti kad kog zatreba ponovo biti ljubavnik... " :D:D 

A Željko je kao mnogo naivan sa tom pesmom. Nisam ti prijatelj ni brat da me smaraš, al samo za seks si mi vrh :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Ana B. Au kaki vokabular sestro mila. :) Pa naivnost je bre odlika inteligentinih ljudi, koji zive u nekoj vrsti iluzije, ulepsavajuci sve oko sebe. :D:D A sta ces , taki ti je tip gosn Zeljko.  Nije prevarant. :D

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B. Au kaki vokabular sestro mila. :) Pa naivnost je bre odlika inteligentinih ljudi, koji zive u nekoj vrsti iluzije, ulepsavajuci sve oko sebe. :D:D A sta ces , taki ti je tip gosn Zeljko.  Nije prevarant. :D

Da idealista, e sad da li je to inteligentno...

Подели на овим сајтовима

@Ana B. Ko za smislom i idealima nije tragao, kao da nije ni ziveo. A ko jeste, kao da nikada nije bio zadovoljan. Hvala Bogu, te tragamo za Hristom. Istinom. :D:D Ducic bio opasan kreator. :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B. Ko za smislom i idealima nije tragao, kao da nije ni ziveo. A ko jeste, kao da nikada nije bio zadovoljan. Hvala Bogu, te tragamo za Hristom. Istinom. :D:D Ducic bio opasan kreator. :D:D

Ne, danas ces bolje proci ako si ko stoka na dugme, bez mozga. Ne trebaju nam ti sto misle, treba nam apsolutno poslusna mazga...

Подели на овим сајтовима

@Ana B.:D Jedina stvar koju mozes popraviti u univerzumu si ti. Imam i ja problem tako sa okolinom cesto i avaj bez potrebe, al kad bolje razmislis nije do njih, do mene je oduvek bilo. :D:D 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B.:D Jedina stvar koju mozes popraviti u univerzumu si ti. Imam i ja problem tako sa okolinom cesto i avaj bez potrebe, al kad bolje razmislis nije do njih, do mene je oduvek bilo. :D:D 

Mislila sam na posao. Malo sam promašila temu, a možda i nisam kad malo bolje razmislim. Danas su žene mnogo iskompleksirane, jer misle da treba da se dokazuju kroz posao, a zapravo muškarcima je to bliže, to im je prirodno dato, tako da žena treba da se dokazuje kroz nešto drugo. To govorim iz iskustva, jer nema goreg radnog mesta od onog gde su sve zaposlene žene, a s druge strane muškarci ne treba da se povlače već da budu ono što im je priroda dala, na prvom mestu muškarci i hranitelji.. Tako bi trebalo, al u poremećenom sistemu vrednosti naravno da je drugačije i Bog nema ništa s tim...

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Ana B. рече

jer nema goreg radnog mesta od onog gde su sve zaposlene žene,

Благо мени....ја једино женско у фирми :smeh1: просто не знам како бих функционисала са женама, навикла сам  на мушко  окружење . 

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Slazem se. Ranije su zene trazile ravnopravnost sa muskarcima, a danas su ravnopravne sa nikakvim. :D Kakav li je to kolektiv gde su samo zene uposljene, evo javno priznajem bih mogao izaci na kraj s njima. :D:D Mozda se i varam. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

Slazem se. Ranije su zene trazile ravnopravnost sa muskarcima, a danas su ravnopravne sa nikakvim. :D Kakav li je to kolektiv gde su samo zene uposljene, evo javno priznajem bih mogao izaci na kraj s njima. :D:D Mozda se i varam. 

Lepa rec upucena od zene od muskarca pravi malo meace. Hehe pa gde je tu ravnoptavnost. ??

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...