Гости Guest Написано Децембар 17, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 14 часа, Juanito рече "Moja Maja mi je bila suđena, a to sam znao i kada sam je prvi put ugledao. Naime, upoznali smo se na jednoj od igranki u sali srednje ekonomske škole u Mostaru, gde sam nastupao sa svojom grupom Februarski behari. Video sam je sa bine i na prvi pogled mi se dopala. Međutim, drugovi su mi govorili da je odličan đak, kako je niko nikada nije video sa momkom, da je jednom rečju neosvojiva i kako nemam nikakvih šansi kod nje, ali jednostavno morao sam da se upoznam sa njom. Prišao sam joj samouvereno i rekao: Ti ćeš biti moja žena. Zbunjeno me je pogledala i kroz osmeh samo izgovorila: Ja sam Maja. Tako je sve počelo - ispričao je Samardžić jednom prilikom." Željko Samardžić Pametan čovek, znao da treba da ide direktno i još je iskoristio poziciju frontmena, a ovamo peva neke romantične limunade "ti i tvoja haljina mi se isto sviđate...". Doduše, neke stvari je bolje reći kao žena. "Priđi bliže dok mi telo gori...". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 14 часа, Брада рече @Liga Džentlmena Братски савет: Опусти се, буди свој, не мењај олако мишљење, ставове, ником се не додворавај. Држи се свога, макар сам на десеторо. Ako imas stav ili precutis ili ga branis,ako se prilagodjavas odmah si ljigav i ako bi to bila vrliana snishodjenja kod ljudi je to lose kotirano. Jesam malo bosanc al sam skopirao poentu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 9 часа, Broken рече Koliko vidim ovo je sve preko 4k. Ako gledas auto za porodicu najbolje je da gledas nekog karavana ili mini vena. Ima dosta prostora i vrlo su pogodni za porodicna putovanja. E sad za voznju po gradu i parkiranje nisu prakticni ali za duza jesu. u tom slucaju kupis jos jedan auto manjii auto za zenu al da bude po tvojim merilima da tebi vise odgovara, a ovaj da bude za duza putovanja. Renoov miniven Senic se dobro pokazao, onaj sa 1.5 dizel motorom. Kolega vozi taj ato vec tri godine i uopste se nije pozalio na njega. Astru H, Focus II, Megane II karavan a i Fiat Stilo nije los mada bih ga ja zaobisao,imaju ceste kvarove kompjutera, ako hoces sijalicu da zamenis u faru moras bukvalno da rasturis pola motora. Renault Grand Scenic ili recimo VW Touran. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 Tojota Corola Verso je takodje dobar izbor sa benzinskim vvti motorom. Ti motori su zustriji i imaju u sebi sportskog duha ali su i mli potrosaci. Uvek je najbolji izbor za kupovinu Japanac, mozes da probas i sa skodom rumster. samo sa jacim motorom od 1.4, wolksvagenovi trocilindrasi se nisu najbolje pokazali. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 12 часа, Broken рече Znas kako ona razmislja? On je djubre ne samo zato sto je muskarac vec pre svega jer nije mogao da odoli tome da se sexa sa zenom koja ga verovatno najvise telesno privlaci. Sa druge strane, djubretova zena je skoro heroj jer nije htela da se sexa sa muskarcem kojeg jos uvek na neki nacin voli. Ma...sve je to ljudski, niko tu nije đubre. Ne znam zašto su ljudi toliko strogi sa monogamijom. Ne bih trpela batine, paralelnu porodicu (da mi se samo jednog dana pojavi i kaže da ima dete), alkohol, kocku, drogu, kriminal...bilo šta što ugrožava moju i detetovu bezbednost i zdravlje. To su tragične i ozbiljne stvari. E sad nekom se omaklo posle 100 godina braka...jebi ga, nije prijatno ali brate mili nije najstrašnija stvar koja može da se desi. Ivan1984 and Juanito је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече jos jedan auto manjii auto za zenu al da bude po tvojim merilima da tebi vise odgovara Koja je poenta da uzme auto za ženu koji će njemu više da odgovara? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 30 минута, Natasa. рече Koja je poenta da uzme auto za ženu koji će njemu više da odgovara? Колко сам укапирао из остатка те поруке, то уопште не би био ауто за његову конкретну жену, него мали ауто за град кога би обоје возили. Вероватно је хтео да каже женски (у смислу мали) ауто. #ВежбамЗаАдвоката АлександраВ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 10 минута, Juanito рече #ВежбамЗаАдвоката #dobrotiide Juanito је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 2 часа, Juanito рече Колко сам укапирао из остатка те поруке, то уопште не би био ауто за његову конкретну жену, него мали ауто за град кога би обоје возили. Вероватно је хтео да каже женски (у смислу мали) ауто. #ВежбамЗаАдвоката Ako ovako nastavis, otogaselebanajestneces. АлександраВ and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 On 16.12.2018. at 17:07, Juanito рече ”Код људи уопште, а можда мало више код жена него код мушкараца, уопште није битно шта ко каже и шта изјави у некој анкети (извини @Broken ). Everybody lies, што би реко доктор Хаус. Битно је како се ко понаша, шта ради, ка чему тежи, за ким јури, у којој ситуацији се топи итд. То гледај. Ја ти гарантујем да код огромне већине жена за освајање далеко више ради Василијев приступ. То и није то један приступ, него скуп приступа који имају заједничку једну ствар, те с тога могу да га примене најразличитији типови мушкараца. Можда се различите жене широм света ложе на различите ствари, али једно им је заједничко. Жене су сексуална бића. Имају једно дугме. Једино што треба да урадиш је да пронађеш то дугме и научиш да га пристискаш. После све иде само од себе. Поред тога што тај приступ могу да примене сви типови мушкараца (осим џована и џукаца, ал они ни ни треба да имају жене), приступ се може применити и у свим типовима веза. Од крес шема до бракова. Можда је чак и најважније за брак да стално пристискаш дугме.” Дон Хуан Валдес Гонсалес де Монталво Istina je, sto si blize Bogu to si dalje od zena i obratno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Istina je, sto si blize Bogu to si dalje od zena i obratno... То је сасвим у реду, ал онда немој да се жениш и да малтретираш јадну жену којој не треба девственик и аскета, него муж. Ana B., Natasa. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 1 минут, Juanito рече То је сасвим у реду, ал онда немој да се жениш и да малтретираш јадну жену којој не треба девственик и аскета, него муж. Neka druga pravila tu vaze, nesto ih drugo povezuje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 Prvo muskarac treba da je jaci moze da se moli koliko god hoce, drugo materijalno igra veliku ulogu u ovom svetu da se ne lazemo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече Neka druga pravila tu vaze, nesto ih drugo povezuje... Ма да, оће то. Фунционише неко време и онда одједном @Broken отвара анкету да утврди ко је крив за прељубу... Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 17, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 5 минута, Juanito рече То је сасвим у реду, ал онда немој да се жениш и да малтретираш јадну жену којој не треба девственик и аскета, него муж. Đavo nemirni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука