Nebojš.a Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 30 минута, Juanito рече Која је једина ствар која је специфична за однос са особом с којом сте у вези или у браку? Па секс и сексуална привлачност. ... Kad će li te proći više Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 10 минута, Liga Džentlmena рече Aaaa, znaci ovo je ta tvoja boginja? Jo brate vec si poceo da me zabrinjavas. ? Ne, to je kad skroz zabrazdiš u bullshit Ane Bučević. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 @Liga Džentlmena брате, читајући твоје поруке, стичем утисак да мораш пошто-пото наћи девојку и у што краћем року се оженити. Чему журба, притиска ли те ко ? Братски савет: Опусти се, буди свој, не мењај олако мишљење, ставове, ником се не додворавај. Држи се свога, макар сам на десеторо. Нећеш тада бити никакав нарцис. Једна ствар је кад човек промени мишљење кад схвати да није био у праву, а друга кад га мења чим му неко удари контру. Немаш се коме извињавати за своје мишљење. Ја се не морам сложити са тобом, али ћу увек да поштујем кад неко има свој став макар био за мене погрешан. У супротном се стиче утисак мекане и неодлучне особе, а то нико не воли, па ни девојке. Батали филозофирање којекакфих лајф коуч, блогера, анкета и портала на интернету. То су празне приче за замајавање. пре 2 часа, Vegeta рече Moraš da naučiš da pišaš uz vetar i ostaneš konzistentan u svojim stavovima čak i ako su svi protiv tebe. Da se ne pravdaš, a kamoli da tražiš validaciju od drugih. Onda ti neće biti bitno ko se slaže sa tobom. Управо тако . Maja Pavlovic and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 5 минута, Vegeta рече Ne, to je kad skroz zabrazdiš u bullshit Ane Bučević. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 13 минута, Брада рече @Liga Džentlmena брате, читајући твоје поруке, стичем утисак да мораш пошто-пото наћи девојку и у што краћем року се оженити. Чему журба, притиска ли те ко ?? Moja luda pamet. Veruj mi da se samo stice takav utisak. пре 13 минута, Брада рече @Liga Džentlmena Ја се не морам сложити са тобом, али ћу увек да поштујем кад неко има свој став макар био за мене погрешан. У супротном се стиче утисак мекане и неодлучне особе, а то нико не воли, па ни девојке. Hvala za savet. Po meni ako se neko slozi sa nekim ne znaci odmah da je labilan. Mozda neko kaze nesto pametno sto ti nisi znao pa prihvatis. Nemam ni ja nista protiv ljudi koji imaju svoj stav, ali ako je moj stav pogresan, zar trebam po svaku cenu da ga branim? To stvarno zna da deluje nadmeno, bice kako ja kazem i tacka. пре 13 минута, Брада рече @Liga DžentlmenaБатали филозофирање којекакфих лајф коуч, блогера, анкета и портала на интернету. То су празне приче за замајавање. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 58 минута, Liga Džentlmena рече Po meni ako se neko slozi sa nekim ne znaci odmah da je labilan. Mozda neko kaze nesto pametno sto ti nisi znao pa prihvatis. Nemam ni ja nista protiv ljudi koji imaju svoj stav, ali ako je moj stav pogresan, zar trebam po svaku cenu da ga branim? To stvarno zna da deluje nadmeno, bice kako ja kazem i tacka. Увек и пред било ким треба бранити сопствени став. Став се гради и он је одраз личног мишљења, убеђења, искуства. Став могу мењати само ако ми се докаже да нисам у праву и ако схватим да сам био у заблуди. Не можеш се са свима слагати, поготово ако неко прича контра од твојег становишта, па зарад некаквог мира, усвајаш његово. '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 часа, Juanito рече Можда је чак и најважније за брак да стално пристискаш дугме. A šta ako pronađeš dva dugmeta ? Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 3 минута, Broken рече A šta ako pronađeš dva dugmeta ? Нуклеарна експлозија. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Gledali žena i ja neki film, ne mogu sad da se setim kako se zove. Uglavnom, dvoje su u braku. Jedne noći dok je muž bio sa poslovnom partnerkom n aputu, sexao se s njom. A žena, njegova, istog dana sretne muškarca sa kojim je ranije imala vezu ( i prema kome očigledno i dalje ima jake emocije) i izađe s njim na večeru. I te iste noći kad je njen muž imao sex sa koleginicom ona provede veći deo sa tim bivšim gde bude svega od ljubljenja, preispitivanja njihovog ranijeg i trenutnog odnosa do tog da su zagrljeni spavali ali bez sexa. I posle filma žena i ja se sat i po vremena raspravljali ko je počinio veću preljubu. On koji se napalio na koleginicu koja je btw. premijer liga ili ona koja gaji ljubav prem asvom bivšem i uradila j esve ono što sam napisao. Ja sam naravno bio na strani muškarca a moja žena na strani žene koju je prozvala skoro pa mučenicom...za razliku od "djubreta" kako je nazval atog njenog muža. Šta vi mislite poštovani forumaši ? evo, našao sam trailer Ana B. and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 10 минута, Broken рече A šta ako pronađeš dva dugmeta ? пре 7 минута, Juanito рече Нуклеарна експлозија. није, него летиш у центар глаксије у .... .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 5 минута, Broken рече A šta ako pronađeš dva dugmeta ? Moje davno teoretisanje iz vremena kad sam položio ORT1. Proverio u praksi. https://vukajlija.com/etf-ovska-podela-devojaka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 52 минута, Брада рече Увек и пред било ким треба бранити сопствени став. Став се гради и он је одраз личног мишљења, убеђења, искуства. Став могу мењати само ако ми се докаже да нисам у праву и ако схватим да сам био у заблуди. Не можеш се са свима слагати, поготово ако неко прича контра од твојег становишта, па зарад некаквог мира, усвајаш његово. A jel se racuna ovakav stav? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 @Broken " Pod mac bato" oboje. Pa sex van braka je strogo kaznjiv. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече @Broken " Pod mac bato" oboje. Pa sex van braka je strogo kaznjiv. Ja sam junaku predložio da neke stvari raspravimo mačevima, ali slaba vajda. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&highlight=ekumenisti&pid=59905#post_59902 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 17 минута, Broken рече Gledali žena i ja neki film, ne mogu sad da se setim kako se zove. Uglavnom, dvoje su u braku. Jedne noći dok je muž bio sa poslovnom partnerkom n aputu, sexao se s njom. A žena, njegova, istog dana sretne muškarca sa kojim je ranije imala vezu ( i prema kome očigledno i dalje ima jake emocije) i izađe s njim na večeru. I te iste noći kad je njen muž imao sex sa koleginicom ona provede veći deo sa tim bivšim gde bude svega od ljubljenja, preispitivanja njihovog ranijeg i trenutnog odnosa do tog da su zagrljeni spavali ali bez sexa. I posle filma žena i ja se sat i po vremena raspravljali ko je počinio veću preljubu. On koji se napalio na koleginicu koja je btw. premijer liga ili ona koja gaji ljubav prem asvom bivšem i uradila j esve ono što sam napisao. Ja sam naravno bio na strani muškarca a moja žena na strani žene koju je prozvala skoro pa mučenicom...za razliku od "djubreta" kako je nazval atog njenog muža. Šta vi mislite poštovani forumaši ? По мом мишљењу, она. Vladan :::., Sanja Т. and Broken је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука