Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Milica Bajic рече А ја сам све супротно без зезања, "фак оф" је крајња инстанца и врло потребна јер има људи који не разумеју другачији језик. Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 6 минута, obi-wan рече @Sofija_ Liga ti je sve, samo nije agresivan, to odma`da ti kazem, tu si nesto debelo omasila. Inace, ako je vec on pogresio i nesto sa PP izneo javno, onda si ti jos i vise time sto sad to javno nastavljas. Da je to nesto sto se konstantno ponavlja, pa i da razume covek, ovako - napravila se guzva bez ikakve potrebe. Ovako, ja kad nesto procitam na ovom forumu, ja to zapamtim. Kada ga je neka devojka sa foruma u koju se verovatno zaljubio, odbila, on se razocarao i to je javno napisao. Napisao je u detalje sve sta je bilo...samo sam cekala da napise javno ime te devojke...sto ne bi bilo lepo, jer to je stvar izmedju njih dvoje...ako je naseo, naseo je, sam je kriv, ali on bi mozda hteo da joj vrati, da je povredi kao sto je i ona njega...a to se ne radi..to je prvi primer da Liga moze biti osvetoljubiv...znaci ako nije po njegovom, cuvaj se.. mogu i dalje u analizu njegovog ponasanja ali to drugi put.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Снежана рече без зезања, "фак оф" је крајња инстанца и врло потребна јер има људи који не разумеју другачији језик. Чекај а на ком језику пишеш "fuck off " по потреби или стању револтираности Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 48 минута, Vegeta рече zna kako kome da se obrati u korporativnoj hijerarhiji Ово заборави ако ћеш да правиш империју. Заборави сва та коропоративна њесра. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Управо сада, Mali Marko рече Чекај а на ком језику пишеш "fuck off " по потреби или стању револтираности углавном на чистом српском, да ме боље разумеју Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Управо сада, Снежана рече углавном на чистом српском, да ме боље разумеју Знао сам да негујеш Српски језик културу и књижевност Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 4 минута, Снежана рече без зезања, "фак оф" је крајња инстанца и врло потребна јер има људи који не разумеју другачији језик. Колико је мени то тешко да применим, а стварно је некад неопходно. Ваљда научим једног дана.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Као нека деца се препуцавате. Није лепо, стварно. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Управо сада, Снежана рече без зезања, "фак оф" је крајња инстанца и врло потребна јер има људи који не разумеју другачији језик. Ја за то имам резервисан Мај Гери у педу, крајња инстанца наравно пре 6 минута, Mali Marko рече Не верујем да сваког олади на тај начин,већ само оне који су прешли границу толеранције. Довољно је "збогом" По мом мишљењу "зБОГОМ" има и више него довољну тежину и у најкомпликованијим неспоразумима, да не кажем - конфликтима. Све што нисмо у стању сами да решимо и разумемо треба да пустимо у Божије руке. Једино баш ако дође до ситуације да стварно треба да се бранимо, онда наступа Снежина крајња инстанца, па онда- Збогом пре 3 минута, Снежана рече Vladan :::. and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Колико је мени то тешко да применим, а стварно је некад неопходно. Ваљда научим једног дана.. кажу да је рећи "не", најтеже за научити Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 6 минута, Sofija_ рече Ovako, ja kad nesto procitam na ovom forumu, ja to zapamtim. Kada ga je neka devojka sa foruma u koju se verovatno zaljubio, odbila, on se razocarao i to je javno napisao. Napisao je u detalje sve sta je bilo...samo sam cekala da napise javno ime te devojke...sto ne bi bilo lepo, jer to je stvar izmedju njih dvoje...ako je naseo, naseo je, sam je kriv, ali on bi mozda hteo da joj vrati, da je povredi kao sto je i ona njega...a to se ne radi..to je prvi primer da Liga moze biti osvetoljubiv...znaci ako nije po njegovom, cuvaj se.. mogu i dalje u analizu njegovog ponasanja ali to drugi put.. Ne vidim da si ista novo napisala sto se ne odnosi bukvalno na sve nas. Svi smo neizmerno slabi, i gresimo svakodnevno. A plus, ako to nema veze s tobom licno (kazes neka druga je u pitanju), onda tek nemas nikakvog razloga da uleces u vatru. Flojd and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Не видим потребу да износите детаље приватне преписке. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ne vidim da si ista novo napisala sto se ne odnosi bukvalno na sve nas. Svi smo neizmerno slabi, i gresimo svakodnevno. A plus, ako to nema veze s tobom licno (kazes neka druga je u pitanju), onda tek nemas nikakvog razloga da uleces u vatru. Naravno, Liga zna sta sam mu sve pisala,sestrinski, sa recima podrske..a on meni gard...zamisli da tako nekom nepromisnjenom poveris jos vise iz svog privatnog zivota, neku tugu ili muku, a on to izbubeta javno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 15 минута, Sofija_ рече Prvo kazi, zasto si izbrisao pola prve tvoje poruke meni? Tu si pisao ovo iznad sto sam napisala, i da ja svoje bisere zadrzim za sebe( jer sam ja tebi napisala da ne treba bacati bisere pred svinje, ja ti pomazem a ti seres po meni i jos stavljas gard kao ako ti mene napadnes ja cu ti vratiti, to ne rade ni hriscani ni dzentlmeni. Trebao si moju prvu poruku lepo da procitas i pitas ako ti sta nije jasno, nego odma pretnja da ces i ti meni svasta pisati(ne znam samo sta, posto ti ja nisam neprijatelj niti sam ti ikad ista ruzno rekla ili ucinila) Ti bi znala sta sam napisao i pored toga sto sam obrisao. A ti ne znas. Tako da jedini argument koji imas je da sam izneo koje si god, koje moze da bude a ne mora tacno. Konacno smo resili smo misteriju. A odsalo ti je samo pucanje u prazno. Ime devojke nema veze sa ovim ne znam zasto nju mesas u ovu raspravku? To je vec nisko, ja ne iznosim stvari koje si ti meni pisala, ili da krenem redom poruke da objavljujem? Da jesam dzentlmen, samim tim sto sam priznao gresku i prihvatio sve tvoje uvrede, a nisam ti uputio ni jedno, cak ti nisam ni pretio. Tako da je sve reseno. Eto vidis ipak sam Dzentlmen, a ti budi malo dama, pa smanji dozivljaj. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 минута, Sofija_ рече Naravno, Liga zna sta sam mu sve pisala,sestrinski, sa recima podrske..a on meni gard...zamisli da tako nekom nepromisnjenom poveris jos vise iz svog privatnog zivota, neku tugu ili muku, a on to izbubeta javno... Ti di to upravo uradila. Sve ono za sta optuzujes mene ti radis. Jel kapiras? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука