Vladan :::. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 8 минута, БанеЛ рече А кад дође сутра? одма на форум да нам објасни таштину празнине... суштински.. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 2 минута, Vegeta рече Ne, nego da kuka na taštu. ма не жени се неша него лига бре... мада... може он да кука и на туђу ташту... што да не... БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 дупла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Спавате ли мирно теоретичари завере? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 4 часа, Juanito рече Него, џентлмену, у ком џентлменском приручнику пише о тој пасивној агресији коју испољаваш чим ти се укаже прилика према Годиви (и раније Данијели)? Ај рекох да оћутим, ал ти га баш онако претера. На који жуљ ти је нагазила? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 3 часа, Vladan :::. рече џентлменско перје мислиш? Haha ako mislis na mene, nemam ti ja perija ja sam ti vise ono kao: Milica Bajic and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 3 часа, Milica Bajic рече А ко је Маша? Maša Vujanović ne piše ooodavno više. Sećam je se, ali slabo je pisala kad sam ja došla...a ja sam ovde brat bratu punih 7 godina . Inače je ćerka pokojne Milje Vujanović. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 18 часа, Juanito рече Него, џентлмену, у ком џентлменском приручнику пише о тој пасивној агресији коју испољаваш чим ти се укаже прилика према Годиви (и раније Данијели)? Ај рекох да оћутим, ал ти га баш онако претера. На који жуљ ти је нагазила? Вау, не само што си висок, леп, паметан, богат и ожењен, него си и заштитник.. ооооо ❤ Paradoksologija, Juanito, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Вау, не само што си висок, леп, паметан, богат и ожењен, него си и заштитник.. ооооо ❤ Немој, оптужиће ме Василије да сам бели витез. Paradoksologija, Lady Godiva and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 1 hour ago, Vegeta рече Ne krivim ga, i ja sam sa 22 godine bio naivna budala. On je moje godište . Paradoksologija and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 @Juanito Cast mi je beli viteze. Nego okani se cirava posla i osudjivanja ili prosudjivanja i donosenja preranih zakljucaka. Ogrni se pravim viteskim vrlinama. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 1 сат, Vegeta рече Inače, dobar je Liga, samo nekako naivno i betasto nastupa u odnosu sa devojkama idealizujući ih. Ne kao gazda koji udari šakom po stolu, ne kao neko kome je sve ravno do Kosova, ili sa nekim drugim dobrim pristupom. Ne krivim ga, i ja sam sa 22 godine bio naivna budala. Biće dobro, samo da ne postane tvrtopodoban i zato naš pristup prema njemu ne treba da bude kao prema Tvrtku. Nemam ja brate 22, al hvala za tvoje uverenje da delujem mladje. ( al me nacrni sa ovo naivna budala) Ne znam brate, moje misljenje je uvek bilo da prema zenama treba imati kotektan odnos. Ne pritiskati, ne dosadjivati, ispostovati, paziti na njena osecanja, biti nezan, fin kulturan, kad nesto ne zeli povuces se, probas pa ako dosadjujes ili joj smetas po povuces se i ides dalje... ( sad deliuje ovo papucarski ) Al to je valjda hriscanska osobina saosecanja. Mozda to samo tako izgleda kao da mi je ravno do Kosova a ustvari se sebi jedem ili ne znam da pokazem tu zainteresovanost. ( mozda se svako od nas bori da ne bude povredjen pa je sve to sam mehanizam odbrane). Mozda ja ne znam kako se to lupa sakom o sto mozda sam lupao previse o lim dok sam pripremao auto za farbanje . Pa ne znam kako je to lupiti o astal. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 2 часа, Vegeta рече Inače, dobar je Liga, samo nekako naivno i betasto nastupa u odnosu sa devojkama idealizujući ih. Zašto žene ovde izgleda da nemaju taj utisak? Možda zato što se tako ni izdaleka ne postavlja prema onim ženama i devojkama koje se ne uklapaju u njegov ideal, odnosno većini stvarnih žena koje imaju mišljenja i stavove. Danijela је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 пре 18 минута, Paradoksologija рече Zašto žene ovde izgleda da nemaju taj utisak? Možda zato što se tako ni izdaleka ne postavlja prema onim ženama i devojkama koje se ne uklapaju u njegov ideal, odnosno većini stvarnih žena koje imaju mišljenja i stavove. Oke, pretpostavimo da si u pravu. I da mislis ispravno. Mozda ja ne vidim kako izgleda to u vasim ocima. Voleo bih da znam kako se to postavljam? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 12, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2018 Не пратим баш све његове коментаре, али мени је баш супер лик, баш, баш ок. Ја стварно не знам где ви то видите његове опаке ставове . Стварно је џентл.И на фотосима зрачи, добротом . Flojd је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука