Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 7 минута, Milica Bajic рече Разумем потпуно шта хоћеш да кажеш и, ако ћемо искрено, на први поглед и мени је све то изгледало одурно. Али одмах затим сам се сетила оног стања шока у ком сам се налазила тада и одједном сам је разумела. Било ми је само страшно жао што из свега овог видим само један огроман очај. Баш као што си и рекла, нико нормалан ово не би урадио. Е, буквално је ненормална сада и дај Боже да икада поново буде нормална. Надам се да сада схваташ шта хоћу... Naravno. I razumela bih te i ne bih dovela u pitanje tvoj cin (https://pouke.org/forum/index.php?/topic/43442-ćaskanje-o-ljubavi-muško-ženskim-odnosima/&do=findComment&comment=1818378 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече A šta ako je taj plan već postojao za venčanje, samo što je sad malo "adaptiran"? Licno mislim da su ovakvi postupci preterani i sluze za privlacenje paznje ili cega god na drustvenim mrezama. Znaci, kazem da je ovo moje misljenje jer polazim od sebe gde svoje privatne stvari zadrzavam za sebe i sebi bliske ljude. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 14 минута, Vegeta рече A šta ako je taj plan već postojao za venčanje, samo što je sad malo "adaptiran"? Искрено, мени је ово скоро па на нивоу кретенизма када се Миља Вујановић венчала за звезду Регулус и сада је Миља регулус Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 1 hour ago, Juanito рече џентлменском приручнику Ovo mu dođe muška verzija Blic žene . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Маша Вујановић је легенда православних форума, тако да етикетирање њене покојне кеве је стварно бзв... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 1 hour ago, Danijela рече Licno mislim da su ovakvi postupci preterani i sluze za privlacenje paznje ili cega god na drustvenim mrezama. Znaci, kazem da je ovo moje misljenje jer polazim od sebe gde svoje privatne stvari zadrzavam za sebe i sebi bliske ljude. Ona (oni) je i pravila svadbu za sebi bliske ljude, mi svakako nismo pozvani. Ona kada joj se srce cepalo nije sigurno mislila na lajkove i saosecanja na globalnom nivou. Novinari i net su od ovoga napravili to sto jeste. Ona je to postavila na profil, opet da bi podeli sa prijateljima. Postalo je javno zbog onih koji su hteli da na tome prikupe posete, šerove i lajkove. Mene je pogodila njena sudbina, i jedino sto bi trebalo kao hriscani da radimo je da se molimo za nju i za njega. Milica Bajic, Плаво Небо and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 13 минута, Зосима рече Маша Вујановић је легенда православних форума, тако да етикетирање њене покојне кеве је стварно бзв... Мислим да слабо ко овде зна Машу. Та стара гарда која је зна одавне не пише, можда је још пар људи остало... Milica Bajic, Natasa. and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 1 сат, Juanito рече Него, џентлмену, у ком џентлменском приручнику пише о тој пасивној агресији коју испољаваш чим ти се укаже прилика према Годиви (и раније Данијели)? Ај рекох да оћутим, ал ти га баш онако претера. На који жуљ ти је нагазила? Ти као да си од јуче.....свиђа му се човече, и више је него очигледно.... Milica Bajic, Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Добро бре људи, а шта би рекли онда за филм https://mojtv.hr/film/2973/ps-volim-te.aspx crisbo88, Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 46 минута, Vegeta рече Hoću neku zapaljivu temu, zemlja da se trese. Dok ne nadješ takvu temu evo ti onda barem "zapaljiva pjesma" pa se tresite i ti i sva zemlja! Pjevačice su Moravanke a pjesme su moravske i slovačke, nisu češke, stalno to moram tamo objašnjavati! Ti Češi svuda pišu da su njihove a nisu! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 8 минута, Рапсоди рече Ти као да си од јуче.....свиђа му се човече, и више је него очигледно.... није ваљда још једна романса на помолу на форуму... Рапсоди, БанеЛ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 3 минута, Vladan :::. рече није ваљда још једна романса на помолу на форуму... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 Добро је док не лети перје. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече ја мислим да је пао на старке ако ништа друго... Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 пре 4 часа, Natasa. рече https://noizz.rs/kultura/crna-svadba-vlaski-obicaj-koji-ni-tim-barton-ne-bi-mogao-da-izmisli/epddf05 Preduhitrila si me Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука