Плаво Небо Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 46 минута, Vladan :::. рече Дакле, таквих жена има а осим тога на другим местима каже да је добра жена дар од Бога а такву вероватно добија онај ко је сличан њој... 11. Ослања се на њу срце мужа њезина, и добитка неће недостајати. Ето @Milica Bajic брат @Vladan :::. је објаснио, све је лепо рекао. Што каже наш народ, сличан се сличном радује. ако су ретке такве жене, онда су ретки и мушкарци, нема шовинизма у томе. Vladan :::. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 48 минута, Vladan :::. рече 29. Многе су жене биле врсне Чекај како то мислиш биле, хоћеш да кажеш да их нема више?! Neša_, Phoebe, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 32 минута, Лубеница рече Чекај како то мислиш биле, хоћеш да кажеш да их нема више?! Па нисам то ја написао него Соломон, њега питај шта је мислио Шалим се, контекст је да је она коју је управо описао боља од осталих (са којима се сретао или о којима је чуо) а које су (такође) биле врсне (врлинске) жене али не такве као она. Дакле, не: "биле" у смислу "престале", него: у смислу "биле најбоље" а сада у поређењу са њом то више нису. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 @Vladan :::. Е немој сад да се вадиш, разговараћемо. Vladan :::. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 25 минута, Vladan :::. рече да је она коју је управо описао боља од осталих (са којима се сретао или о којима је чуо) а које су (такође) биле врсне (врлинске) жене али не такве као она. Дакле, не: "биле" у смислу "престале", него: у смислу "биле најбоље" а сада у поређењу са њом то више нису. Ja to tumacim ovako: da Solomon hoce da kaze da je nasao onu pravu ili onu koja je bila najbolju za njega, koja je zadovoljavala njegove standarde zato je vrsna. Sto znaci da ne postoji univerzalni standard vrsne zene jer je sve to individualno. Jesam li u pravu? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 12 минута, Лубеница рече @Vladan :::. Е немој сад да се вадиш, разговараћемо. Лепо сам бре објаснио, видиш да је Лига разумео. Шта си ти сада разумела као вађење благо мени Flojd and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Ja to tumacim ovako: da Solomon hoce da kaze da je nasao onu pravu ili onu koja je bila najbolju za njega, koja je zadovoljavala njegove standarde zato je vrsna. Jesam li u pravu? Па рецимо тако... Соломон је имао 1000 жена и конкубина или љубавница... ваљда је знао да одабере праву Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 1 hour ago, Лубеница рече Чекај како то мислиш биле, хоћеш да кажеш да их нема више?! Ja se izvinjavam mlogo sto se mesam al me zanima gde ima takvih vrsnih zena?? Imas li neku za preporuku? Ja bih bas bio srecan kada bih upoznao jednu takvu. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 7 минута, Vladan :::. рече Па рецимо тако... Соломон је имао 1000 жена и конкубина или љубавница... ваљда је знао да одабере праву Imao covek potencijala.? U svakom slucaju, sigurno je znao da izabere pravu sa vrlinama koje su mu odgovarale ali je morao mnogo da trazi. E sad ako mi obicicni smrtnici nemamo toliko iskustva i ljubavnica mi mislimo da postoje univerzalna pravila o vrsnim zenama i muzevima. Ipak mislim da je sve to samo pisano ljudi treba da teze tom idealu, i da nije to jedini ideal, srce i dusa biraju onu koja je za tebe najbolja i koju ti Bog salje ili onog za devojke.Ti prosto znas koje ce te osobine kod nekoga oduseviti i privuci a koje ne, ne mora to niko da nam pise to osecamo. Kako je samo lep taj osecaj. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 1 сат, Лубеница рече Чекај како то мислиш биле, хоћеш да кажеш да их нема више?! Кажем ти, чист мушки шовинизам сестро слатка само се ваде Neša_, Лубеница and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 26 минута, Liga Džentlmena рече Ja se izvinjavam mlogo sto se mesam al me zanima gde ima takvih vrsnih zena?? Imas li neku za preporuku? Ja bih bas bio srecan kada bih upoznao jednu takvu. ? А да само мало успориш темпо па боље погледаш око себе? Као у успореном снимку, само мало пустиш своју интуицију да те води уместо што све сводиш на теорију, чисто пробно, на неколико дана? Ја сам сигурна да би схватио да их познајеш неколико, вероватно различитих животних доба. Е онда, сагледаш које су им свима заједничке карактеристике, па ће ти после, када сретнеш неку такву, много бити лакше да је препознаш као врсну а шта кажеш? Лубеница, Vladan :::., Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 34 минута, Vegeta рече Zato je Roki Vulović napisao u pesmi "bilo je junaka, bilo i biće", baš da se ne dese ovakve zabune. Па не може ни тако, то је прошло и будуће време, где је садашње? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 3 часа, Liga Džentlmena рече Ja se izvinjavam mlogo sto se mesam al me zanima gde ima takvih vrsnih zena?? Imas li neku za preporuku? Ja bih bas bio srecan kada bih upoznao jednu takvu. ? Врсна се не рађа, врсном је управо ти правиш, својом љубављу је таквом чиниш. Neša_ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 7 минута, Рапсоди рече Врсна се не рађа, врсном је управо ти правиш, својом љубављу је таквом чиниш. Amin. Sasa2000 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 пре 4 минута, Рапсоди рече Врсна се не рађа, врсном је управо ти правиш, својом љубављу је таквом чиниш. Ooooo Carpe Aeternitateeem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука