Нифада Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 Изгледа да је ово предворје Кане,или место за теоретичаре. Постоје и ситуације када неко из ко зна којих разлога,и мимо вашег знања,покушава да вас убаци у схему са неким.Проблем је што та особа може да помисли да ви стојите иза тога.Код нас је изгледа проводаџисање на цени одувек,само што је напредак технологије,друштвене мреже и сл,повећао поље деловања. Није тешко пронаћи нечију фотографију на фб и сл.и проследити некоме.Но,треба оставити свакоме да нађе начин ,ако жели и када жели,да уђе у авантуру упознавања са неким ,поготово на друштвеним мрежама.При "live" сусретима мање су могућности неспоразума. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Tako sam i mislio. Ako ti neko ko ti se svidja ponudi prijateljstvo ne treba prihvatati jer je ta nada mucna stvar, bolje ostati na nekoj distanci pa se nikad nezna sta moze da bude. Cim udjes u frend zonu tu i ostajes jel tako? Zavisi koliko strpljenja imaš i da li želiš da ulažeš svoje emocije u neizvesno... пре 11 минута, Liga Džentlmena рече Ako ti se neko ne svidja fizicki, tj nema hemije, tada mozete da budete prijatelji, slazes li sa time? Jedino ako su osećanja nesviđanja obostrana, inače ovaj drugi pati. Flojd, M a l a and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 12 минута, Smaragdni kamičak рече Zavisi koliko strpljenja imaš i da li želiš da ulažeš svoje emocije u neizvesno... Cuo sam da neki to rade, tipa da bi te bolje neko upoznao i da se lakde rodi ljubav( posto kazu da su najlepse ljubavi iz prijateljstva potekle). Mada je to dosta rizika, vremena i truda mada ako se klackate izmedju prijateljstva i veze ( a vise naginje ka vezi) tada mozda i neka frend zona nije losa ideja. Hvala za odgovor. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2018 пре 16 минута, Нифада рече При "live" сусретима мање су могућности неспоразума. Amin. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 @Neša_ Bro, jesi li ziv? Nema te da pises, a pa je tema malo zamrla... ajde da je malo osvezimo. @Mali Marko A ti bakero, zamrla nam tema. ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 @Liga Džentlmena Где си брате, видех и ја вечерас да смо тотално запустили наше путешествије На оној теми о вакцинама удубио се читам различита мишљења и виђења ствари, па сам запоставио остале теме. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 5 минута, Mali Marko рече @Liga Džentlmena Где си брате, видех и ја вечерас да смо тотално запустили наше путешествије На оној теми о вакцинама удубио се читам различита мишљења и виђења ствари, па сам запоставио остале теме. Evo brate, spremam se da spavam pa ajde da malo posetim forum, da vidim ima li ko ziv. E citao sam i ja pa sam odustao, u principu sam sve to negde vec citao i cuo po nesto o tome, pa me smorilo. I probah da pisem po drugim temama al je izgleda ta najaktuelnija, o tim vakcinama. Sve sam se smorio, pa reko da osvezimo temu pa da ubijemo malo vreme. Heheh Nekako mi ovo caskanje zanimljivije od polemike o vakcinama. Daj da piskaramo nesto, mozda ce neko da se ukluci u pricu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 @Mali MarkoJel ima nesto novo kod tebe? Ozeni li se bre? Hehe Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 @Neša_ Неле где си лаве,активирај се Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 1 минут, Mali Marko рече @Neša_ Неле где си лаве,активирај се Eee ja sve imam osecaj da je konacno nasao devojku i da se skrasio. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече @Mali MarkoJel ima nesto novo kod tebe? Ozeni li se bre? Hehe Нећу ја још да се оженим, док не одем из Србије па тек онда, ако да бог. Могу још мало да сачекам (док ми не опадне сва коса ) Како ти стојиш по том питању? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Eee ja sve imam osecaj da je konacno nasao devojku i da se skrasio. Тренутно је заузет са другим профилом Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 6 минута, Mali Marko рече Нећу ја још да се оженим, док не одем из Србије па тек онда, ако да бог. Могу још мало да сачекам (док ми не опадне сва коса ) Како ти стојиш по том питању? Znaci i ti kao Muramasa, dok lovu ne zaradis nema zenidbe. Hehe Da nisi planirao da zaradis lovu da odes za Albaniju? Za sad mirujem. Bice vremena i za to. Sto kazu sve u svoje vreme ne valja nista pozurivati. Posvetio sam se malo poslu i hobiju, pa ce da naidje ljubav kad bude najbolje vreme za to. Teba imati vere. Opustiti se i uzivat. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 4 минута, Mali Marko рече Тренутно је заузет са другим профилом Ma ja ipak mislim da se konacno skrasio. ? Nasao je neku koja je privukao fizicki. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Znaci i ti kao Muramasa, dok lovu ne zaradis nema zenidbe. Hehe Da nisi planirao da zaradis lovu da odes za Albaniju? Za sad mirujem. Bice vremena i za to. Sto kazu sve u svoje vreme ne valja nista pozurivati. Posvetio sam se malo poslu i hobiju. Хаха ма јок,нису ми паре приоритет у животу што каже @Neša_ Неле (нит сам леп,нит имам паре ) не видим себе више у овом систему (ако уопште систем постоји). Читао сам да има тако нешто за Украјинке и Албанке али верујем да ни ти ни ја нећемо доћи до тога Била нека изложба аутомобила скоро? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука