Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Lady Godiva рече

Ел сад ја као треба да се нервирам зато што ти не умеш да се понашаш? 

:945729: Ne cackaj se i budi mirna.

Nel vidis ti brate Kordune, cackaju se a posle im kriv djavo. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, kordun рече

inace kad smo kod dama i dzentlmna, to su sluzbeni odnosi medju ljudima, to je sterilno, postoje mnogo prisniji i jaci  odnosi od toga

Postoje. Pitanje je ko kako gleda na stvari. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Џентлмене, баба и жабе не иду заједно.
Остави те којештарије па да будемо заједница сви џумле кроз Литургију.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Muramasa рече

Odlično. Sad 22. septembra se takmičim u bench press-u, u okviru IPF-a. Prijavljujem 120kg kao početno, planiram da grunem 130. :)

Nego, kakve veze ima sa temom?

Ма никакве, него је боље да о томе причамо него да ти узалуд причам да до пола добро капираш ствари :)

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Драгана Милошевић рече

Џентлмене, баба и жабе не иду заједно.
Остави те којештарије па да будемо заједница сви џумле кроз Литургију.

Jesmo, zajedno smo i na liturgiji i u Pravoslavlju(na istoj smo strani).. Samo se to jos uvek ne vidi.

Подели на овим сајтовима

Sirite ljubav, pustimo se prazne price. Treba deca da se radjaju i podizu.

Zen te se i udajte ovako samo gubimo vreme. Volote se prilagodjavajte, zrtvuj te itd i sta sve vec radite, zaljubljujte ( ko sto sam ja nesrecno zaljubljen ? pa odustadoh od kane) al bitno je da se deca radjaju , zatrcemo smo se nacisto.

A praznoslovit mozemo do sutra. 

Aj sad adijo ( odoh da tugujem) . :mahmah:

I pozdrav za nju ( smej, se smej uvek se smej). ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Liga Džentlmena рече

Ne sporim kao sto rekoh. Svako ima pravo na svoj stav i na svoj krst. Ja sam izneo moje misljenje i glediste vi vase i to je to.

Svako ide onim pravcrm koji mu vise odgovara.

Ja iskreno ne smatram da su svi izvori losi i zaprljanji mao ni da su svi ljudi losi ili dobri uvek ima sredina. Eto to je moje glediste.

Uvek to kazem drzim se onih stvari koje mi koriste. A ne onoga  sto mi drugi kazu da mi je na korist. Ali volim sve da salusam uvek nesto pametno mogu da naucim.

Hvala na trudu, ali ja imam svoj pravac.

Како не спориш Цркву ако мислиш да разни испирачи мозга нису испрљани извори? Мислим да ношење крста животног није фурање неке своје приче по сваку цену. Треба добро испитати какава је прича.

Немој ми то брате хвала на труду и те протестанске форе из пословних мејлова, леба ти, од те "пристојности" расте стрес :)

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, kordun рече

dje ces dzentlmenu reci da se ne umije ponasati, ajde meni divljaku, al dje dzentlmenu?

Ниси ми никада нешто ружно рекао па нема потребе да ти то говорим. Тебе би било срамота самога себе да се некој женској особи тако обратиш. То како он назива себе не говори ни мало о његовом васпитању ни манирима.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, kordun рече

a dje si ti cuo da zene znaju sta zele, nemaju one pojma,  kad misle da znaju, tek onda pojma nemaju, zena je stvorena da muskarac upravlja njom i sobom, to kad bi se spalo na nesto sto zene zele, jos bi bili u prvobitnoj zajednici, pa one svaki dan ustaju sa drugim miksom u glavi, zeni treba vodja, ako ima srece da ga sretne i prepozna

Treba joj dobar DJ da uvek pravi dobar mix u lobanji...:smeh1: Uostalom i Bog je DJ a mi smo i pozvani da im budemo bogovi....:sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Liga Džentlmena рече

U svemu vidite djavola. Ne valja to.

Tako ti je to kod prepodobnih...u svemu vide greh i đavole i demone...:)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Liga Džentlmena рече

Bio sam iziritiran reakcijom jedne devojke, koja me je malko zavlacila ( po meni nije bila korektna, a mozda ona misli da jeste sto je opet oke) pa sam zato pisao o tome. Sta ces, slabosti. 

Starac Justin najbolje govori o svemu tome.

Ja postujem prepodobne jer sam bio takav pre 7-8 godin. I shvatio da mi to ne prija i promenio nacin zivota iz korena. Meni je cilj da budem srecan i da uzivam u zivotu ( ne nesto extremno). Ja bih brate devojku nevinu cekao do braka ( sto se spavanja tice), ali ne bih pristao na fore, u postu nema nista ( lubljenje, pipkanje, deljenje neznosti itd, sve sto moze kad nije post) osim kad posti za pricest, te nedelje ne bi morali ni da se vidjamo, ali bi mi smetalo da mi u braku brani da spavamo ( osim kad posti za pricest ili kad joj nije do toga, mislim kad postoji stvarno ispravan razlog). To je vec sebicno.

Pa one ne razmisljaju da li ce nas povrediti nego samo o sebi( sebicno). 

Radis panetno, devojka treba da ti da neku interakciju, da te zainteresuje, da ti da povratnu informaciju. Cim krene da se " igra" to je ono sto kazes, zaobilazi ali bukvalno ona ne zna sta zeli i moze samo gadno da te povredi i da se razocaras.

Cekaju samo oni koji imaju vec devojku pa bi bolju, koji imaju kombinacije itd. Oni koji vec imaju nekoga pa bi bolje. Iskreni i posteni momci to ne rade. Ja makar to ne bi radio u ovim godinama.

Brate, Albanija nije daleko. Tamo ces naci sto trazis. Ako se nase femkaju i birkaju ( ubadaju ludila). Albankama to nije bitno. One ce te voleti samo budi dobar i nezan kakvi i treba da budu dobri momci i postovace te do groba. Imam komsiju koji se ozenio albankom pa znam kako je. Tako da brate bitan ti je samo posao da mozes da je izdrzavas, mada su i one radne i vredne i ne zakeraju mnogo.

Риспект ;)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Liga Džentlmena рече

Aj sad adijo ( odoh da tugujem) . :mahmah:

Шта? То не смеш ни да помислиш, а камоли што овако јавно износиш. Ко је она да тугујеш за њом. Мани се тога. Има девојака Богу хвала па се потруди. И знаш шта, пожели јој Срећу и добро здравље, а онда је заборави да уопште и постоји, каква год лепота да јесте и колико год заљубљен био! Ма бежи бре, мораш да се мењаш.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Лубеница рече

@Кратос И шта ти мислиш о љубави?

Mislim da ljubav treba dozirati ženama,jer od previše polude :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...