Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 10 минута, Mali Marko рече Питам јер те стално неко мало чачне а ти ништа Hello Clarice http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Hello Clarice Да ми преведеш шта си хтела рећи, оћу и ја да се смејем није фер Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 8 минута, Mali Marko рече Да ми преведеш шта си хтела рећи, оћу и ја да се смејем није фер Ma stalno sam mu govorila da je psiho i da je ta "mirnoća" ustvari hladna proračunatost. Setih se čuvene rečenice dr Lektora iz kultnog filma Kad jaganjci utihnu...Hello Clarice. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Ma stalno sam mu govorila da je psiho i da je ta "mirnoća" ustvari hladna proračunatost. Setih se čuvene rečenice dr Lektora iz kultnog filma Kad jaganjci utihnu...Hello Clarice. Нисам гледао тај филм али чуо сам безброј пута. Да Неле је смирен али претпостављам да и та смиреност има рок трајања. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 часа, Neša_ рече Bolje mi je da se sretnem sa tobom, nego sa Rakićem. Не "уједам" Paradoksologija, Драгана Милошевић, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Ковачевић Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 6 часа, Liga Džentlmena рече Moram da se usavrsavam. Брате, молим те, немој да се усавршаваш на тај начин. Усавршавај неку вештину, занат, хоби, читај праве књиге, Хесеа ил Достојевског, штагод, само немој да читаш те књиге, нити Максим, нити икакве часописе са саветима за мушкарце. Не читај те паразите. Не дозволи да ти идентитет зависи од испуњавања таквих шарлатанских норми и копирања туђих мишљења, икаквог џентлменства нити од било чије валидације, поготово не женске. Милан Ракић, Phoebe, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 17 минута, Mali Marko рече Да Неле је смирен али претпостављам да и та смиреност има рок трајања. Smiren ili proračunat ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 минута, Muramasa рече Sneki kaže. Šta Sneki kaže? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Smiren ili proračunat ? Не знам који му је циљ? Можда му је ово циљ да причамо о њему? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 1 минут, Mali Marko рече Не знам који му је циљ? Можда му је ово циљ да причамо о њему? Cilj mu je da troluje bez da prekrši ijedno pravilo foruma i svaka mu čast na tome. Nema greške, nema bana ni opomena, a sve nas pravi budalama. Лубеница and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 24 минута, Natasa. рече Ma stalno sam mu govorila da je psiho i da je ta "mirnoća" ustvari hladna proračunatost. Setih se čuvene rečenice dr Lektora iz kultnog filma Kad jaganjci utihnu...Hello Clarice. Иначе неки психолози су гледали фазон 100 псохо-хорор филмова и испоставило се да већина њих уопште не представља психопате реалистично. Ханибал се баш лоше котирао. Најбоље је оцењен No Country for Old Men. Alegzandar and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Cilj mu je da troluje bez da prekrši ijedno pravilo foruma i svaka mu čast na tome. Nema greške, nema bana ni opomena, a sve nas pravi budalama. Кад год неко помене "Трол" ја се сетим нордијске митологије и прича о њима. У Норвешкој постоје путеви "Тролова" то су путеви који воде кроз њихово станиште и где су их "наводно" људи видели,иначе тролови су митска шумска бића у нордијским сагама. Сад не верујем да је Неле трол Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Најбоље је оцењен No Country for Old Men. To je odličan film. kordun је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече To je odličan film. Е то ти је психо, не Неша. Neša_ and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 пре 7 минута, Mali Marko рече Сад не верујем да је Неле трол Veruj... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука