Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Mali Marko рече Наравно,размењујемо искуства и мишљења. Ako ste oboje nevini i udjete u vezu - brak to vec menja stvari. Onda mozete da se podvizavate jer ta strast nije toliko jaka i lakse se boris sa potrebama. Al, kava je veza i brak bez toga? Ja mislim da je potpuna frustracija za oboje. Ne zelim to nikom.? Драшко, Лубеница and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Zensko si i znas sta muskarac tereba da radi a sta ne da bi bio uspesan. Da postoji jedan univerzalni recept, svako bi mogao da osvoji svakog. Muramasa je dosta toga korisnog napisao, ako izuzmemo delove očiglednog trolovanja i karikiranja. Lično me smara postavljanje pitanja u nedogled, podseća me na isleđivanje pre sam za fluidnost u komunikaciji... i volim kad zna nešto bolje od mene i ume to da mi objasni, to me zadivi. Petar-M, Vladan :::. and Лубеница је реаговао/ла на ово 3 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 37 минута, Neša_ рече Jel' vidiš šta si uradila. Bolje da se niste smejale. Sta sam to uradila?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Ako ste oboje nevini i udjete u vezu - brak to vec menja stvari. Onda mozete da se podvizavate jer ta strast nije toliko jaka i lakse se boris sa potrebama. Al, kava je veza i brak bez toga? Ja mislim da je potpuna frustracija za oboje. Ne zelim to nikom.? Неко је написао "Брак или Манастир" али исто тако не можемо сви у манастир или сви да заснујемо породицу,брак без односа,брак са односима,брак са децом,брак без деце,лепи или ружни,кракте сукње,дуге сукње,ко ће више да похвата. Лаку ноћ свима Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече i volim kad zna nešto bolje od mene i ume to da mi objasni, to me zadivi осим, наравно, ако је реч о падању из свемира Flojd and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Jeste veoma je bitan i u nekim slucajevima presudan ( naravno ima tu i jos dosta faktora). Не мора уопште да буде претерано битан, а камоли пресудан. Шта би радио кад не би могао да имаш сексуални однос са својом женом због њеног здравственог стања? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 4 минута, Vladan :::. рече осим, наравно, ако је реч о падању из свемира Tu leži suština osvajanja. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Da sam hteo da trolujem, citirao bih Micu i vrlo brzo popio ban na mesec dana. Da, da, Sneki je "bezbolnija". "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Sneki je prikladna za početnike. Ne možeš nekoga ko ne ume tablični integral da reši da spopadaš sa Ricattijevom jednačinom. 'Ajde beži, imaš ispit sutra. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Sačekaš da se oporavi, koliko god da potraje, a i onda možeš da je urolavaš u ćebe kao mazu. А шта ако би било да је то стање трајно? Да ли би и онда остао са њом до краја, само да је ролаш, а да се помириш са тим да нема секса? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 @Smaragdni kamičak @Muramasa vas dvoje ste mi sumljivi Лубеница је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 19 минута, Smaragdni kamičak рече Tu leži suština osvajanja. да, или падањем из свемира или пре 15 минута, Muramasa рече Riccattijevom jednačinom нема трећег начина Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 42 минута, Ana B. рече koja mora da se zadovolji Зашто ''мора''? Бракови пуцају, везе пуцају зато што се мисли да се нешто мора. Нема се осећаја за себи блиску особу. Нема се љубави. Знам за пар примера где су бракови пукли после порођаја жене када су мужеви схватили да су се жене више посветиле рођеној деци него њима. И они нашли ''утеху'' код љубавница. А јесу ли морали да траже утеху код друге или су требали да имају љубав према својим најмилијима? То је по мени толико себично и смрдљиво, бљутаво, да ни животиња тако нешто не би урадила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 пре 34 минута, Smaragdni kamičak рече Da postoji jedan univerzalni recept, svako bi mogao da osvoji svakog. Muramasa je dosta toga korisnog napisao, ako izuzmemo delove očiglednog trolovanja i karikiranja. Lično me smara postavljanje pitanja u nedogled, podseća me na isleđivanje pre sam za fluidnost u komunikaciji... i volim kad zna nešto bolje od mene i ume to da mi objasni, to me zadivi. Ma hajde ne zezaj. Da nerviras i provociras. I tako u krug. Cc Ma nisam mislio na islednistvo, aman zeno. ? Nego cisto da cujes njeno misljenne o necemu kako bih mogao celu sliku da sklupis. Ili bolje reci mozaik. I onda polako upoznavanje. I naravno zezanje itd. A iskreno pricas tek ako imas pricu sa zrelom osobom i pravom hriscankom.. Slazem se svako je individua za sebe. Devojka sa kojom sam bio u duzoj vezi, me je pitala da budemo zajedno ( npr). A ja sam mislio da nemam nikakve sanse kod nje kada smo izasli prvi put na pice, i da sam propustio priliku. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2018 Eee a najace su mi ove prepodobne "svetice", i prepodobni "svetitelji." Nista pre braka i u postu. I sto se groze svake pomisli pa cak i reci koje pocinju na S. Ma idi u manastir pa se tamo podvizavaj, sta zezas posten narod. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука