Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, Neša_ рече

Nisu one nikud bežale, pa da ih je trebalo juriti, a ja ih jednostavno nisam interesovao, nego uvek neki drugi muškarci, po pravilu oni koji dobro izgledaju, voze dobre automobile i imaju para da plaćaju izlaske gotovo svake večeri. 

Бациш им ову нумеру Нешице има да падну одма ! 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Neša_ рече

Treba mi najmanje 2-3 hiljade, za svako veče, računajući i gorivo

???

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Neša_ рече

Može, al' za malu decu.

Kada bi tako nešto predložio, više nikad me ne bi ni pogledala (a i ovako neće).

Treba mi najmanje 2-3 hiljade, za svako veče, računajući i gorivo, plus za garderobu, plus parfem, plus da ne radim po ceo dan, jer sam uveče premoren, pa nisam nizašta i da ne ostanem dugo da bih mogao da ustanem rano zbog posla. Troškovi su veliki, a zarada slaba. Jedino kada bi me neko finansirao, pa da se malo opustim inače ništa. Naravno, sve bi to bilo najverovatnije uzalud, jer devojkama i ženama nisam seksualno privlačan.

Па ништа, ето то је то. Седи тако у облаку својих мисли, не напрежи се, и окриви све осим себе. Брате мили. Када би склонио прст са тастатуре и куцнуо по глави онолико пута колико си куцнуо док си писао све ове текстове, можда би се нешто и десило. Овако, ништа.

Опет, ко овде са тобом разговара мислећи да није саучесник у троловању, грдно се преварио.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Smaragdni kamičak рече

Može izlazak da bude i šetnja uz kokice, trideset dinara kesica.

To je već bruka....12:smeha:

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Treba mi najmanje 2-3 hiljade,

Pa gde nađe tu navaspitanu?:pop:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Pa gde nađe tu navaspitanu?:pop:

vidiš da je čovek klasa, ili fenseraj il ništa :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Smaragdni kamičak рече

Kako za koga. Nećeš se možda najesti, ali ćeš biti srećan ako si s nekim ko ti se sviđa. 

Ma to jeste al ona neće da bude srećna,jer je materijalista i hedonista koja samo misli na zadovoljenje svojih čulnih afiniteta umesto na pravu ljubav....:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Кратос рече

Ma to jeste al ona neće da bude srećna,jer je materijalista i hedonista koja samo misli na zadovoljenje svojih čulnih afiniteta umesto na pravu ljubav....:POPOcorn1:

Ja pričam u svoje ime, ti kako hoćeš. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече

Ja pričam u svoje ime, ti kako hoćeš. :)

Nisi ti kamičak ti si biser iz školjke koju tek treba otkriti na velikoj dubini okeana....al nemaju svi kapacitet plutja.:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Nisi ti kamičak ti si biser iz školjke koju tek treba otkriti na velikoj dubini okeana....al nemaju svi kapacitet plutja.:D

Neki imaju kapacitet ali neće da rone, lepše im je verovatno u plićaku. Whatever...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Smaragdni kamičak рече

Neki imaju kapacitet ali neće da rone, lepše im je verovatno u plićaku. Whatever...

Pa ti mu ga daj malo po izronjavanju na površinu...:D

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...