Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Neša_ рече

@Ana B.

Ovaj primer sa orlovima ti nije baš odgovarajući, jer ima dosta muškaraca, koje su mnoge žene izabrale kao sigurne, pa posle izvisile i sve zajedno sa decom.

Ovde se moram složiti :(. Pravo lice pokaže kad se rodi beba :(.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ana B. рече

Daj sliku Neso ako nisi lazan, pa da ti kazem na cemu treba da poradis, bitan je stav. Ako si lazan ko sto verovatno jesi neces je dati

Niko nema toliko para da vidi Nešinu sliku. Mnogi su je tražili, niko je nije dobio. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ana B. рече

Zato sto folira

Ma da, naravno. Samo se zezam stalno da ne da sliku jer nemamo para da platimo. Kad već potencira značaj novca...:0212_rolleyes:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Само се ви смејте, све ће он нас да купи, кад-тад. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, БанеЛ рече

Само се ви смејте, све ће он нас да купи, кад-тад. 

Smejaću mu se kad se oženi :smeh1:. Prvo je kukao kako ga žene neće...ali kad nađe neku pa da vidi šta je kuknjava :)).

@Neša_, budi bre srećan, samo zezanje, lagano i opušteno, ovi oženjeni mogu pod prozor da ti pljunu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Pitanje je zašto to pravo lice ne želite uvek da prepoznate na vreme.

Znači prednost dajete nečemu drugom.

Koji ćete vi nama uopšte u životu ne_shvata? A i mi vama naravno ne_shvata? Samo kukamo jedni na druge. Koji master mind je uopšte smislio da muškarac i žena žive zajedno ne_shvata? Ništa to meni nije jasno ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

Nije tačno. Slao sam za džabe u privatnim porukama, pa sam sa tom praksom prestao.

Svima si dao, samo si mene oterao kao da sam šugava :(.

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Neša_ рече

Pa valjda zbog seksa.

Sex is overrated :)). Trpimo jedni druge zbog pišljivog sexa...nemoj me zasmejavati :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Neša_ рече

Nikad i nigde nisam rekao ni da sam ružan, ni najružniji, ni da nemam samopouzdanja. Za samopouzdanje sam rekao da najviše služi kao izgovor i da je nebitno.

Врдаш, а?

Дај слику вамо. Кад мене није срам и блам да правим селфи и постављам, није онда ни тебе. 

Шта се ту фемкаш ко нека млада.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...