Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Suncokret54 рече

... да доминантна, женствена жена је она која из љубави према теби слуша са осмехом твоје глупости, као мајка са дететом, и неосетно те исправља, да се не покаже пред другима каква је коњина њен вољени...:945729:

zene imaju silu jacu od muskaraca, pred kojom smo mi nemocni, to imaju prave zene

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, kordun рече

ti sebi psihicki mozes naporan rad uciniti lakim

што углавном раде жене свакодневно, само не на грађевини :)

Мислим да је потребно разумети колико су жене заправо јаке, и физички и ментално. Нису јаке на мушки начин, јаке су на свој начин. И то не умањује њихову женственост, напротив. Мени нису женствене млаке жене, нпр. Као што ми нису мужевни насилни мушкарци.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Suncokret54 рече

... да доминантна, женствена жена је она која из љубави према теби слуша са осмехом твоје глупости, као мајка са дететом, и неосетно те исправља, да се не покаже пред другима каква је коњина њен вољени...:945729:

vidis brate kakvi su ti ovi nasi muskarci danas, jedino ja i ti pisemo tu medju 50 naoruzanih zena

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, kordun рече

vidis brate kakvi su ti ovi nasi muskarci danas, jedino ja i ti pisemo tu medju 50 naoruzanih zena

Ti se opustis, pises šta ti padne na pamet i čekaš ko će se primiti:)Mada te više svi znaju i moraš sad nešto drugo:)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, АлександраВ рече

што углавном раде жене свакодневно, само не на грађевини :)

Мислим да је потребно разумети колико су жене заправо јаке, и физички и ментално. Нису јаке на мушки начин, јаке су на свој начин. И то не умањује њихову женственост, напротив. Мени нису женствене млаке жене, нпр. Као што ми нису мужевни насилни мушкарци.

nemoj snagu licnosti pominjati, snagu svijesti i inteligencije, to je osobina covjeka ne muskog ili zenskog pola. zenstvenost je svojstvena samo zenskoj prirodi, zato se tako i zove, zenstvenost je ono sto u muskarcu budi osjecanja, to je njeznost, blagost, grubost kod zene je nesto najodvratnije moguce, zene su njegovane kao mladi cvijet uvijek i u starosti, to je njihova priroda, muskarci se ne lickaju osim mozda malo u pubertetu jer to nije muska priroda covece, a zasto aj uopste pisem ove stavri, pa valjda se zna sta je zenstvenost

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, kordun рече

vidim da neko cacka po temi, sve je pobrkao, ko ce drugi nego zena kojoj data vlast)

Kordune, odustani. Ne znam zašto to radiš i zašto si se od ozbiljnog dečka pretvorio u lakrdijaša. Nemoj da mi upropaštavaš temu. Topic bumping i spamming. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дијана. рече

Kordune, odustani. Ne znam zašto to radiš i zašto si se od ozbiljnog dečka pretvorio u lakrdijaša. Nemoj da mi upropaštavaš temu. Topic bumping i spamming. 

dobro necu, ali zar nisam pisao o odnosima musko i zensko, plus sam odgovarao posteno na pitanja, nisam ja vodio temu u vise smjerova nego sam odgovarao na pitanja, sto onda mene krivis, o braku nisam nista pisao, pa necu ni pisati u onoj temi gdje si preparkirala komentare, nije fer. nisam imao namjeru da kvarim temu, nego da pricamo samo na temu onako kako sam shvatio iz naslova

Подели на овим сајтовима

Ovo je tema za neobavezno ćaskanje o muško-ženskim odnosima. Slobodno ćaskaj tu. 

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Suncokret54 рече

... ти плавушице очигледно не волиш бркате мушкарце...:)

A volim, sve suprotno od Korduna:)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...