Гости Guest Написано Јун 6, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Шта користите од ове две апликације? Моји пријатељи у 99% користе Viber, тако да ми WhatsApp ништа не значи, али ми се као апликација више допада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Само ВИБЕР, никад УОЦАП! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 E sad, osećam se malo neprijatno. Ne koristim ni jedno ni drugo. Рапсоди, Караконџула, Rašo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Вајбер. Воцап лепши, ал га нико од мојих не користи. Ал све ми стоји у телефону, све се надам да ће неко некад преко Воцапа да ми пошаље један од оних лепих смајлија, да ме обрадује. ЈАдан мали ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Данче*, RYLAH, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Viber Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 Imam jedno pitanje. Pošto sam tek sad instalirala viber...Ako neko ima wifi jel može besplatno koristiti usluge vibera, a da mu ne skida kredit sa mobilnog interneta? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 пре 5 минута, ana čarnojević рече opusteno. viber nema veze sa kreditom, trosi samo net i bateriju kao neznaven ana čarnojević and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 пре 20 минута, sanja84 рече Imam jedno pitanje. Pošto sam tek sad instalirala viber...Ako neko ima wifi jel može besplatno koristiti usluge vibera, a da mu ne skida kredit sa mobilnog interneta? Скида мегабајте са мобилног нета ако су дозвољене мобилне мреже, али то није пуно, нарочито кад су поруке у питању... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 пре 25 минута, sanja84 рече Imam jedno pitanje. Pošto sam tek sad instalirala viber...Ako neko ima wifi jel može besplatno koristiti usluge vibera, a da mu ne skida kredit sa mobilnog interneta? Uključi wi-fi, isključi saobraćaj mobilnih podataka i neće skidati ništa. sanja84 and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 Вибер. Пробала сам и Вацап ал нисам импресионирана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 E hvala puno, znači samo još da isključim saobraćaj mobilnih podataka...HVALA SVIMA "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 пре 1 сат, sanja84 рече E hvala puno, znači samo još da isključim saobraćaj mobilnih podataka...HVALA SVIMA То свакако значи да онда нећеш моћи да добијаш поруке и позиве за то време кад је искључен мобилни саобраћај, док не дођеш негде на wi-fi мрежу Smaragdni kamičak and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2018 viber sam instalirala preko tableta, dok mi je telefonon onaj obican, za pozive i sms, nije pametni telefon. tako da u sustini on i ne trosi internet... ne razumem se pa pitam.. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука