Jump to content

Viber или WhatsApp?

Препоручена порука

• Гости

Шта користите од ове две апликације?

Моји пријатељи у 99% користе Viber, тако да ми WhatsApp ништа не значи, али ми се као апликација више допада.

viber-logo-100036434-gallery.png 

logo-promo.jpg

Подели на овим сајтовима

E sad, osećam se malo neprijatno. Ne koristim ni jedno ni drugo.:)

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

viber-logo-100036434-gallery.png

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Вајбер. Воцап лепши, ал га нико од мојих не користи. 

Ал све ми стоји у телефону, све се надам да ће неко некад преко Воцапа да ми пошаље један од оних лепих смајлија, да ме обрадује.

ЈАдан мали ја :(

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
пре 5 минута, ana čarnojević рече

opusteno. viber nema veze sa kreditom, trosi samo net:)

i bateriju kao neznaven :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, sanja84 рече

Imam jedno pitanje. Pošto sam tek sad instalirala viber...Ako neko ima wifi jel može besplatno koristiti usluge vibera, a da mu ne skida kredit sa mobilnog interneta?

Скида мегабајте са мобилног нета ако су дозвољене мобилне мреже, али то није пуно, нарочито кад су поруке у питању... 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, sanja84 рече

Imam jedno pitanje. Pošto sam tek sad instalirala viber...Ako neko ima wifi jel može besplatno koristiti usluge vibera, a da mu ne skida kredit sa mobilnog interneta?

Uključi wi-fi, isključi saobraćaj mobilnih podataka i neće skidati ništa. :dobro:

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sanja84 рече

E hvala puno, znači samo još da isključim saobraćaj mobilnih podataka...HVALA SVIMA

То свакако значи да онда нећеш моћи да добијаш поруке и позиве за то време кад је искључен мобилни саобраћај, док не дођеш негде на wi-fi мрежу

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...