Zoran Đurović Написано Мај 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 20 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg рече Pavlov Put je sjajan i mislim da je ovde ipak reč o iskrivljenoj suštini čoveka, suštini pada a ne eshatona, na koji smo pozvani svakodnevno. Ovde nije reč o moralu, već o nečemu mnogome većem, da ja mislim da je ovde ipak reč na nama davno zaboravljenu suštinu čovekovog bića. Ali te razumem zašto si ove reči krstio u moral. (nažalost) Да, ово сам искористио у пасторалне сврхе. Да би се мало запитали п(р)озвани... Само што нисам силовао Писмо, јер може и у ову сврху да буде корисно. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 1 minute ago, Zoran Đurović рече Да, ово сам искористио у пасторалне сврхе. Да би се мало запитали п(р)озвани... Само што нисам силовао Писмо, јер може и у ову сврху да буде корисно. Dobro, samo nemoj posle ja da te ispravljam kad pomeneš bobice i med umesto skakavaca. :)))) Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 1 minute ago, о.Небојша рече Сад ће Сабор, па да ти ипак о.Зоране, дођеш у Србију за случај да те се сјете, као папа Конгара. Ако те се не сјете, ти си само вршио своју дужност Неће. Али ако нема ових малих корака, неће бити ни великих. Његош лепо рече да из великог грма може лаф да изађе. Ја само заливам грм. Немамо ми још критичне масе, плашим се. Ако је има, радо бих био на служби јер већ јесам. Јелена011 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Dobro, samo nemoj posle ja da te ispravljam kad pomeneš bobice i med umesto skakavaca. :)))) То би значило да ме је онај подмукли Шваба, Алцајмер, убо ножем у леђа па да више нисам свој Онда ме немој ни критиковати, схвати само да је Авао оболео и молите се да се што пре преселим... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 2 minutes ago, Zoran Đurović рече То би значило да ме је онај подмукли Шваба, Алцајмер, убо ножем у леђа па да више нисам свој Онда ме немој ни критиковати, схвати само да је Авао оболео и молите се да се што пре преселим... Brate, Oče, rodjeni, kad krene selidba molim te pomeni, da me ne zaborave ovde iako mi je lepo i nemam neku veliku zamerku na Tvorca. ;)) Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 7 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg рече Brate, Oče, rodjeni, kad krene selidba molim te pomeni, da me ne zaborave ovde iako mi je lepo i nemam neku veliku zamerku na Tvorca. ;)) Брате, ти мислиш да је Ава забораван? Знам шта си ми већ рекао, а сети се и мог одговора. Скоро сам се молио баш за то за тебе, и мислим да ћемо се тамо радовати! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Мај 10, 2016 Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 Пропала држава, па самим тиме и све у држави. Све је наопако, све је накако лажно. Ни у чему нама квалитета. Ако се држава већ ограђује секуларизмом она и тада има и те какву одговорност према грађанима да их заштити од свакога криминала, злостављања, силовања и слично. сем тог све то и није у служби цркве. Међутим ми и не као црква већ и као људи немамо своје представнике у власти који би се заложили за нас те и санкционисали сав тај криминал. дјелује ми да више има наде да се у држави нешто промијени јер је здрави дио (некорумпирани) цркве немоћан пред корумпираним. Дакле по овоме би требало притискати (прије свега медијски) и критиковати не цркву већ Муп, суд, посланике... и друге који не реагују а имају одговорност. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука