Jump to content

Христос васкрсе!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 104
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Вистину Воскресе...радост донесе .:sunce:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

0-04-0a-4b15d91389d813cf2eff7613b3f11f3bcea19e7b9a960ca81215dbfde6e96f30_cf1ca140.jpg.5d113099ac6bd7b32158ea20ee07e6da.jpg

Вибер производња

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Вастину васкрсе, свако добро свима од Васкрслог Христа, Побједитеља свих зала и невоља.

Подели на овим сајтовима

Заиста васкрсе! Свако добро од Победиоца смрти свима! 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, ana čarnojević рече

Овај пост је био луда вожња, индид:sunce:

Мислиш пост као Васкршњи пост? Ја те прво укапирао, пост као порука.

Подели на овим сајтовима

PsN0nqRcbitLqDEVxzH-OL6WWL21hr6ctsvlCXht

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, JESSY said:

PsN0nqRcbitLqDEVxzH-OL6WWL21hr6ctsvlCXht

ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!!!

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

И за те новце узми што зажели душа твоја, говеда, оваца, вина или другог јаког пића, и што год би зажељела душа твоја, па једи ондје пред Господом Богом својим, и весели се ти и дом твој. (5 Мој. 14:26)

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...