Jump to content

Препоручена порука

Расим Љајић, министар у три државе и седам влада! Ово није шала, иако има много оних који би помислили да јесте. 

"Министар" му је средње име. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ђоле Пролеће рече

Шта мислите, ко ће да упадне у владу, каква ће бити расподела ресора и тако томе слично?

Mozda Seki, i ili Ceda, Canak....A pre dve noci sam sanjala da ce Dveri u vladu  :smeh1:  Nista me ne bi iznenadilo. ( Zavisi to od globalnog plana za raspad ove drzave, a ne od dogovora...kad nas EU uslovi da priznamo nezavisnost Kosova, onda ce vlada da se odjednom okrene ka Rusiji, tada Dveri upadaju u vladu, tako nekako....)

Ministri ce naravno biti neki nedotupavni, sto neobrazovaniji i sto nestrucniji u resoru koji ce im pripasti. Mozda onaj psiho sto poklanja svaki sekund, svaki minut i svaki milimetar bude ministar. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Извештај заштитника грађана о догађајима у Савамали: Линк

Подели на овим сајтовима

Рекао ми један човек што се дружи са једним што у селу има неку бабу, кажу да је до сад све погађала, без грешке... Е па, тај човек ми каже да ово заправо није прави Вучић, да су правог Вучића убили Американци пре тринаест година у једној саобраћајној несрећи и да га је после ДБ заменио овим ликом што глуми Вучића, да се народ не би узнемиравао, јер је тад било много нестабилно време.

Каже баба да се овај Вучић заправо зове Саво , и да је из околине Ужица, а родитељи му били радници у Првом Партизану. Изабрали су га јер од родбине нема скоро никог ко би могао да потврди ко је он, а држао се ван света, био усамљеник, па нема много ни другара. Каже да су га спремали за ову улогу једно годину дана, откад су сазнали за планове Американаца.

Каже баба да ће ове године, негде у новембру, Руси да открију да је овај што се представља као Вучић заправо Саво Вујановић из Ужица, и да ће то да изазове много велику пометњу.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, RYLAH рече

Рекао ми један човек што се дружи са једним што у селу има неку бабу, кажу да је до сад све погађала, без грешке... Е па, тај човек ми каже да ово заправо није прави Вучић, да су правог Вучића убили Американци пре тринаест година у једној саобраћајној несрећи и да га је после ДБ заменио овим ликом што глуми Вучића, да се народ не би узнемиравао, јер је тад било много нестабилно време.

Каже баба да се овај Вучић заправо зове Саво , и да је из околине Ужица, а родитељи му били радници у Првом Партизану. Изабрали су га јер од родбине нема скоро никог ко би могао да потврди ко је он, а држао се ван света, био усамљеник, па нема много ни другара. Каже да су га спремали за ову улогу једно годину дана, откад су сазнали за планове Американаца.

Каже баба да ће ове године, негде у новембру, Руси да открију да је овај што се представља као Вучић заправо Саво Вујановић из Ужица, и да ће то да изазове много велику пометњу.

Hehe... ovo ti slican post kao onaj gde si pisao kako poznajes nekog lika sto je upucen u izborne ujdurme bolje od svih i tacno zna kakva je radulovic bagra :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ликови из ДЈБ-а све боље разумеју зашто ће ДС отићи у историју, и то врло неславну, заједно са СНС-ом (ко није у току, ДС је на Старом граду направила коалицију са СРС-ом).

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Плутон рече

Ликови из ДЈБ-а све боље разумеју зашто ће ДС отићи у историју, и то врло неславну, заједно са СНС-ом (ко није у току, ДС је на Старом граду направила коалицију са СРС-ом).

Ja nesto cuh da je DS demantovao to?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

34 minutes ago, cloudking рече

Ja nesto cuh da je DS demantovao to?

Није (ево ти и званична вест, само нису написали имена странака, не знам зашто :ani_biggrin: ): http://www.starigrad.org.rs/article/5106

У коалицији су ДС, СРС, СПС, ЛДП, СДС, ДСС и Двери.

Услов за коалицију са ДЈБ је био врло једноставан, минималан и лако изводљив: транспарентност и већник за финансије. ДС одбила, превише им је, позвали СРС. :) 

У Петровцу на Млави су одборници ДС-а ушли у власт са СНС-ом (додуша, централа је тај одбор касније распустила).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...