Jump to content

Препоручена порука

51 minutes ago, Juan рече

Нисам баш сигуран да Шешељ као Шешељ има значајну подршку међу младима, али сам прилично сигуран да један дооообар део клинаца има поприлично екстремне десничарске ставове...

Ima podosta medju mladima pogotovo otkad Seselj svoje sprdacine sa Hrvatima i Tomom ima na drustvenim mrezama. Evo kod mene na faksu koji vazi medju nekima kao demokratski libekovski prozapadni natovski fakultet imas poprilican broj nacionalista, pogotovo ako si smer Politikologija kao ja gde mnogi podrzavaju Seselja, a da nije zbog njegovog ''liberalnog'' ekonomskog programa. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Deja Vu рече

Ima podosta medju mladima pogotovo otkad Seselj svoje sprdacine sa Hrvatima i Tomom ima na drustvenim mrezama. Evo kod mene na faksu koji vazi medju nekima kao demokratski libekovski prozapadni natovski fakultet imas poprilicni broj nacionalista, pogotovo ako si smer Politikologija kao ja gde mnogi podrzavaju Seselja, a da nije zbog njegovog ''liberalnog'' ekonomskog programa. 

Ко што рекох, будућност је светла...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

Ко што рекох, будућност је светла...

Дај, Хуане, шта си скоро реко, да ти се баба плашила док си слушао песме о Вуку Драшковићу? :) И шта сад, омладина не ваља?

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Плутон рече

Дај, Хуане, шта си скоро реко, да ти се баба плашила док си слушао песме о Вуку Драшковићу? :) И шта сад, омладина не ваља?

Имао сам 8 година.

И нису биле о Вуку, него о Дражи.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Juan рече

Имао сам 8 година.

И нису биле о Вуку, него о Дражи.

Онда се извињавам. :)

У сваком случају, не мораш да бринеш, омладина претежно подржава ДЈБ. :)

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Deja Vu рече

Ima podosta medju mladima pogotovo otkad Seselj svoje sprdacine sa Hrvatima i Tomom ima na drustvenim mrezama. Evo kod mene na faksu koji vazi medju nekima kao demokratski libekovski prozapadni natovski fakultet imas poprilican broj nacionalista, pogotovo ako si smer Politikologija kao ja gde mnogi podrzavaju Seselja, a da nije zbog njegovog ''liberalnog'' ekonomskog programa. 

Не знам како је сад тамо, ал у моје време ток је стварно био прозападни натоовски демокрацки нато факултет. А колко знам и професоре тамо, сви су углавном у том фазону.

Откуд сад та промена?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Плутон рече

Сомборац и Расим су сигурни победници сваких избора. :)

Оно са Тадићем се десило у америчкој амбасади. Сомборац је амерички човек...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...