Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

Ма 'ајде да уведемо, биће интересантно...

(сигуран сам да жру веб програмер са зебњом прати исход овог већања - шта су то једна колона, табела, пих, ништа :))

Подели на овим сајтовима

neko je predložio da preko celog posta bude postavljen neki znak za DISLIKE

pretpostavljam da sam forum nema tu opciju al čisto fore radi, evo kako bi izgledalo

Начи, ево колико си ти интелектуалан: Увек много готивим твоје постове, и дајем плусеве где треба, али ти овај пост ич не разумем. Што вероватно значи да си аферим интелектуалан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

LOL

evo, verzija 1.1. beta

Oglo je predložio na 3. strani

https://www.pouke.org..._24#entry608848

Јеа, сад кахпирам. Али сам опет против. Из разлога већ поменутих давно раније, још поподне. Нећу Фејсбук ни Вукајлију на месту где би требало да буде православни сајт.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ма 'ајде да уведемо, биће интересантно...

(сигуран сам да жру веб програмер са зебњом прати исход овог већања - шта су то једна колона, табела, пих, ништа :))

Хехехе, да видиш кад се неправославни живаљ ЖРУ побуни за своја форумашка права, па кад муслимани крену да захтевају аферим дугме, католици амен дугме, патриоте ваистину дугме, атеисти рационално дугме, легебићани прауд дугме - колико ћемо тад табела имати...

;D

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Niši, zaboravio si i dugme u egzilu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Јеа, сад кахпирам. Али сам опет против. Из разлога већ поменутих давно раније, још поподне. Нећу Фејсбук ни Вукајлију на месту где би требало да буде православни сајт.

Па фејсбук и нема dislike

Подели на овим сајтовима

Хехехе, да видиш кад се неправославни живаљ ЖРУ побуни за своја форумашка права, па кад муслимани крену да захтевају аферим дугме, католици амен дугме, патриоте ваистину дугме, атеисти рационално дугме, легебићани прауд дугме - колико ћемо тад табела имати...

gringrin

У том случају прећи на план Б па нек свако лајкује директно на монитору шта оће.

(Ово је идеално и за лајковање предизборних плаката) 0110_hahaha

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

Ovo se polako pretvara u spooky dugmence :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Па фејсбук и нема dislike

Јеа, нема, али има дух који никако не бих хтео да видим овде, А са не-амин дугметом, како год да се оно звало, тај би се дух преселио овде.

И онда, не бисте стигли ни да се освестите оче, а виђали бисте клинке које се сликају по ВЦ-у и каче слике на праволавни сајт поуке.орг.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Јеа, нема, али има дух који никако не бих хтео да видим овде, А са не-амин дугметом, како год да се оно звало, тај би се дух преселио овде.

И онда, не бисте стигли ни да се освестите оче, а виђали бисте клинке које се сликају по ВЦ-у и каче слике на праволавни сајт поуке.орг.

lol

Зар би то било? Ц,ц,ц,ц,ц... куда иде овај свет :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...