Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

Nema potrebe za negativnim dugmetom, amin je sasvim dovoljno, ili like, kako ko oce.

Ionako se desava da se tema pretvori u raspravu, zamislite samo na sta bi licilo kad bi uneli i oruzje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нешто ми је кул да лупам минусеве сада, али када би се захуктала прича, не би баш било мило.

Замисли дође нам чејовић и сабере на једној теми 150 минусева :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја сам за увођење.

Реалнија би била слика, грубља игра, добра атмосфера.

то и ја мислим... нарочито д ће бити врућа атмосфера, што свакако није лоша ствар. :) Наравно, они који намерно ају негативне гласове били би бановани.

Није фора у намерном давању негативних гласова већ у чврстој причи, наролччито на озбиљним темама.

Подели на овим сајтовима

то и ја мислим... нарочито д ће бити врућа атмосфера, што свакако није лоша ствар. :) Наравно, они који намерно ају негативне гласове били би бановани.

Није фора у намерном давању негативних гласова већ у чврстој причи, наролччито на озбиљним темама.

Онда да се банују и они који дају намерно позитивне гласове.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...