Jump to content

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ

Оцени ову тему

Још једном гласање за позитиван и негативан рејтинг на ЖРУ  

45 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за увођење негативног рејтинга на ЖРУ?

Препоручена порука

11 minutes ago, ИгорМ рече

@kordun neka barte, ja zrtvujem 1000 minusa, samo tebi da lupim 100 komada :)

(неће да те цитира па морам овако, цитира ми Рапсоди)

:D

takvih se ja brate ne bojim, prezivio sam hrvate prezivio bi i tebe koji ne znas ni da citiras :)

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Плутон рече

Држи CTRL и кликни десним тастером мишоње на крстић горе лево у цитираном делу у уређивачу текста (појави се кад пређеш мишем) и онда имаш опцију ремув квоут.

Tooltip_001.png

Фала :skidamkapu:

У чему је фора? Повлачи погрешну поруку... Иначе када се ово деси, не спушта ме аутоматски на поље за унос поруке, као да тај део скрипта не ради или очекује неки "мултицитат". Када бацим поглед на дев. тоол у хрому избацује неку грешку са овим ЦК едитором...

ckeditor.js?v=fa73fd5f36:325

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Плутон рече

зависно од тога какво је време.

:D лепо рече @kordun ономад, парафразирам: "то ти је у подешавању у табу за временску прогнозу"

Подели на овим сајтовима

21 minutes ago, kordun рече

neka barte, ja zrtvujem 1000 minusa, samo tebi da lupim 100 komada :)

Sto bi mozda bilo lose za moju formusku reputaciju ali odlicno za onu reputaciju u lozhi. Ako tamo nanjuse da sam ovde mnogo popularan tesko da cu ikad postati veliki majstor. :)

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Плутон рече

Стварнонезнам. Питосампрепарстрана. Рилахмирекодалажем. :(

Тако и ја то решавам :) Мало шале на свој рачун

Подели на овим сајтовима

Гласао сам против јер негативни гласови нису довољни. Предлажем да се уведе виртуелно анимирано каменовање аватара корисника. Па да онда окупим екипу и разрачунам се с неистомишљеницима као што се радило у неким давним бољим временима.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Pancakes рече

da, samo sto postoje sitauacije kada je dovoljno lupiti minus, bez ikakvog suvisnog citiranja i praznoslovlja :smeh2:

Naravno. I lako je. I anonimno. I uopšte ne moraš da uđeš u dijalog, samo da hejtuješ. I uopšte ne moraš da se ne slažeš sa stavom, samo da te nervira neko. Možda samo malo. Možda se žali, prenemaže, trenutno deluje nervozno, ili ti inače nije simpatičan - nebitno, ne moraš da staneš iza toga, obrazlažeš, razgovaraš. Ja sam takve neke misli i tendencije ulovila kod sebe u toku probnog perioda - nisam podlegla iskušenju, ali se sama sebi nisam svidela.

Ili - uđeš u botovski način komunikacije, kao na portalima vesti. Liberali vs. konzervativci u diskusiji, pa ko čijima nalupa više minusa. Automatski, redom, plus, minus. 

Neko ko dobije mnogo minusa bez ikakvog komentara - hoće li stvarno imati motivaciju da razmisli o sebi, svojim stavovima i pisanjima? Ili će pomisliti 'neshvaćen sam i mrze me, iako sam u pravu'? Bez obzira kakvi su to stavovi, nebitno je, znamo kako funkcionišu ljudska bića.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Paradoksologija рече

Naravno. I lako je. I anonimno. I uopšte ne moraš da uđeš u dijalog, samo da hejtuješ.

Pa, jeste lako kao i aminovanje. I jeste - ne moras, ali sve zavisi od toga sta se dislajkuje, dakle ne znaci da se nece uci u dijalog. Sve zavisi od korisnika.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Иван ♪♫ рече

Pouke.org Info je glasao ZA. Prema tome, gazda je rek'o, ima da se uvede

Gazda je šizofren, ja sam protiv!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...