Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 часа, Maslacak_ рече

Nisam nigdje vidjela nikakve uvrede. 

Potkralo joj s "l" il mislis generalno ne znas sta znaci spavati sa zenom il pasti u blud??? :0426_feel:

Naravno da ne zna on je covek prepodoban nije bludnik, kao mi ostali. 

Vidis da ima mefju nama i oni koji se trude, eto i ti ga osudi sad. Sram da te bude. :nene:

• Радостан 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 14 часа, Antonio рече

Зато што сам прочитао библију а нисам пуштао своју машту да измишља. Није ме никад интересовало припадање некој верској организацији. Кад би ушо у храм, ја станем поред попа, да видим има ли неко чудо да се дешава, никад ништа нисам видео, никакве анђеле или Исуса да сиђе са неба... А мало после тога сам летео у ЈАТу, па нисам ништа видео такође. До данашњег дана, ја нисам видео чудо, то су по причама мени, само видели људи који су се случајно или намерно, излагали неким психоделицима али ни они сами нису никад правили чуда иако су имали касније визије или веровање да шизофренија није болест већ стање ума ван баланса. Ја то никад нисам пробао, мени је алкохол довољан иако и ту верујем у Питагорину чашу пре свега!

Да не будем покварен. јер ме ниси разумео са питањима или где воде написао сам овај текст. Имали смо ширу расправу, али основа мог питања је била везана за родослов у библију, ту је пуно инцеста (што доводи до интелектуалних проблема потомства, па и тешкоће да преживе у природи) код јевреја у СЗ, док у НЗ нема родослова али се не ограђују од такве праксе у СЗ, иако то црква ради мнооооооого касније, кад се закључује да не сме да буде мешања унутар седмог колена и то се забрањује. Иако имаш овде добар чланак о познатим породицама које је уништио инцест а владали су као хришћани, великим нацијама:

WWW.021.RS

Od drevnih Egipćana i evropskih Habzburgovaca do "naprednih" država SAD-a gde je zakonski dopušten incest - dokaza koliko su takve seksualne veze pogubne za potomstvo je na pretek, ali...
WWW.TELEGRAF.RS

Najdetaljnijom analizom i obdukcijom koja je sprovedena do sada otkriveno je da je Tutankamon imao devojačke kukove, defektnu nogu, krive zube i - da je bio dete incesta, roditelji su mu bili brat...

Зато ти ја рекох тада, неодржива је теза да су Адам и Ева праоци индоевропскх народа па и посебно, Срба како тврди Деретић и слични. Али ајде да прихватимо да постоје, како пишу њихови потомци. Адам и Ева су ипак само једни од родитеља човечанства који су по цркви постојали пре мање од 10.000 година. А човек постоји доказно стотинама хиљада година, притом тако да не постоји физичка разлика између било кога од нас или њих. Што значи да су хуманоиди који су по масонској науци праоци људи, заправо били последица инцеста, јер инцест води у такву физичку деградацију човека кроз генерације. И од тога је направљен неки рани култ који се од политеизма свео на монотеизам. То ти је као у Господара Прстенова кад имаш сцену где се објашњава да су Орци настали од Вилењака јер их је зликовац и чаробњак наговорио да живе у инцесту где их ствара други чаробњак кроз неки гел, притом тако да постану примитивне интелигенције, анимални због тога и деформисани. Јер је једино тако мого да влада са њима као бесмртни дух док год постоји прстен који је исковао да влада светом.

морао сам то да ти напишем, јер ме ниси разумео, где воде та питања моја о текстовима из библије. Како може да не постоји развијени став за 100 година постојања знања које ја помињем из научно доказаног дела. Јердини пут хришћанина како ја видим, је да постане масон као Владика Николај или неки други који се помињу уз Карађорђевиће који су окитили БГ са масонским симболима. А Масони нису хришћани али јесу Аврамова религија.

Што значи да је то свеукупно веровање у креационизам (стварање човека) који је одређен једним паром људи. И зато је аврамова вера непримењива на реалност постојања људи па самим тим на креационизам.

Od kud tebi brate da je Vladika Nikolaj postao mason, znas li ti sta pricas ili pses? To su ozbiljne optuzbe?

Ne znam sta se zanosis tim incestom, u prvim vremenima je to bilo dozvoljeno da bi se zemlja napunila, posle je zabranjeno kada je imao dovoljan broj ljudi. To je to kraj, ne razbijaj mnogo glavu oko toga.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Flojd рече

Naravno da ne zna on je covek prepodoban nije bludnik, kao mi ostali. 

Vidis da ima mefju nama i oni koji se trude, eto i ti ga osudi sad. Sram da te bude. :nene:

Uh, evo sramim se. :)

Nisam znala da on nije od tog posla. 

Ma on se samo dobro zeza. :)

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Antonio рече

@sanja84

Логика моралног предања библије уништава мушко женске односе по мени, кад бих социолошки посматрао људе које срећем. Јер прво и основно је што ствара простор да прођу неки сексуални типови људи који нису нормални, јер се они репрограмирају кроз бога у цркву и треба им партнер да би то било целовито. Али им то не иде, колко видим код римокатолика по вестима и статистикама. Зато је мени чудно да неко тражи од жене да буде светица али да света није видела, притом та жена мора тај свет да прође као оно дете што су родитељи држали у кућу па се разболи на најмањи поветарац јер у блато није пало у бактерие нит научило да устане. И да не заборавим, може да се узме за супругу, жена која је већ била удата. Па то није уопште здрав принцип по мени за добијање морално здравих људи, који су и девствени ако већином пре везе неке-брака. Ајде и то да је муж глава жени, некако и могу да схватим:coolio:.

Ma ti muško - ženski odnosi su precenjena kategorija. Skroz te podržavam u tim stavovima.

Цитат

дал је теби тешко да верујеш у неки извор живота од ког је све настало. И да би бог тебе тражио јер те створио да те нешто треба. Јер не можемо се понашат као да смо ми створили бога па сад гледамо у који облик нам се сакрио.

NIje mi teško da verujem  u Boga.

• Свиђа ми се 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Flojd рече

Od kud tebi brate da je Vladika Nikolaj postao mason, znas li ti sta pricas ili pses? To su ozbiljne optuzbe?

Ne znam sta se zanosis tim incestom, u prvim vremenima je to bilo dozvoljeno da bi se zemlja napunila, posle je zabranjeno kada je imao dovoljan broj ljudi. To je to kraj, ne razbijaj mnogo glavu oko toga.

Нека је лаж да је био масон, иако масони тврде супротно, чак су објавили неки магазин са његовим текствовима тима "највећи Српски грех"...

Али ово за инцест је сања одг. исто као и ти, као да је то само на почетку било. Па као и њој и теби кажем, то се описује у библију, након стварања "првих људи" и опет стварања "првих људи" преко Ноја. Јер је то део култа веровања у креационизам из једног пара чак и код Аврамове деце.

Мени лично то не смета, колико ме нервира кад неко тврди да су људи из еволуционистичке перспективе настали од једног пара и као еволуирали у савременог човека.

Подели на овим сајтовима

еволуционисти то не могу да оправдају, као билошки изводљиво. Док је супротан смер еволуције од човека у хуманоида могућ и то баш кроз инцест. Ако би се десило да је нека људска заједница сведена на мало људи.

Ако кажемо да је човек настао од ових хуманоида, то значи да су се хуманоиди мешали са људима, па се излечили од инцеста, касније као да су једини опстали као врста. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Maslacak_ рече

Uh, evo sramim se. :)

Nisam znala da on nije od tog posla. 

Ma on se samo dobro zeza. :)

Jeste idi u onaj cosak tamo da se stidis, ti bezobraznice, sto vredjas fine momke. :tongue:

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Antonio рече

еволуционисти то не могу да оправдају, као билошки изводљиво. Док је супротан смер еволуције од човека у хуманоида могућ и то баш кроз инцест. Ако би се десило да је нека људска заједница сведена на мало људи.

Ако кажемо да је човек настао од ових хуманоида, то значи да су се хуманоиди мешали са људима, па се излечили од инцеста, касније као да су једини опстали као врста. 

Nisam ti ja nesto potkovan sa tim bio - pomesancima. 

Mogu ti reci samo jedno da vera u Boga je nas subjektivni osecaj, tako da u ono sta verujes to je tvoja licna stvar. Sto proizilazi iz cinjenice da je nasa slobodna volja ustvari to da li cemo prihvatiti da verujemo u nekoga ko nije materijalan i opipljiv a opet je stvaran i prisutan, plus da verujemo i pridrzavamo se njegovih zapovesti. 

Ja se ne bih drzao te price i tih teorija, posto si vec potkovan vec bi stvorio svoju teoriju. 

Uglavnom meni se vise svidja prica da nas je Bog stvorio iz svoje velike ljubavi jer je zeleo da deli ljubav sa nekim, i da smo mi ovde kako bi se dokazali da smo vredni da budemo deo njegove porodice gore na nebu. Bog je sada i danas a ne juce i sutra. Tako da zivi danas a ne juce. Uglavnom popricacu o toj temi sa ljudima koje poznajem oz crkve pa ti pisem. 

Uglavnom, ajde da podjemo od pretpostavke da i danas postoje humanoidi da li bi se ti pomesao sa nekim?

I nikako, ne mozu da se slozim da je Vladika Nikolaj bio mason. Jedan Svetitelj to nikada sebi ne bi dozvolio, jer jedno iskljucuje drugo.

Tj Bog ga ne bi prihvatio i dao mu toliku mudrost i isceliteljsku moc, i razna cudesa koja se idalje deaavaju ljudima koji mu se mole.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Flojd рече

Nisam ti ja nesto potkovan sa tim bio - pomesancima. 

Mogu ti reci samo jedno da vera u Boga je nas subjektivni osecaj, tako da u ono sta verujes to je tvoja licna stvar. Sto proizilazi iz cinjenice da je nasa slobodna volja ustvari to da li cemo prihvatiti da verujemo u nekoga ko nije materijalan i opipljiv a opet je stvaran i prisutan, plus da verujemo i pridrzavamo se njegovih zapovesti. 

Ja se ne bih drzao te price i tih teorija, posto si vec potkovan vec bi stvorio svoju teoriju. 

Uglavnom meni se vise svidja prica da nas je Bog stvorio iz svoje velike ljubavi jer je zeleo da deli ljubav sa nekim, i da smo mi ovde kako bi se dokazali da smo vredni da budemo deo njegove porodice gore na nebu. Bog je sada i danas a ne juce i sutra. Tako da zivi danas a ne juce. Uglavnom popricacu o toj temi sa ljudima koje poznajem oz crkve pa ti pisem. 

Uglavnom, ajde da podjemo od pretpostavke da i danas postoje humanoidi da li bi se ti pomesao sa nekim?

I nikako, ne mozu da se slozim da je Vladika Nikolaj bio mason. Jedan Svetitelj to nikada sebi ne bi dozvolio, jer jedno iskljucuje drugo.

Tj Bog ga ne bi prihvatio i dao mu toliku mudrost i isceliteljsku moc, i razna cudesa koja se idalje deaavaju ljudima koji mu se mole.

И ја могу да верујем да је бог извор живота. Али никако да се меша у живот људи тако да га људи траже као неко дете које су изгубили. то би било бог који је извор живота истинског. А то за Николаја сам ја прочитао, не мора да буде тачно. Баш зато сам поставио нека питања ученицима православних отаца овде. Јер рачунам сви имају своје интерпретације и неко говори истину.

Мој утисак је да се моралност подразумева самим животом у вери у аврамовог бога. Али нико не види да су они жене држали као кућне љубимце, што раде и данас не-европски јевреји, пакистанци, арапи, роми… Само због биоцентризма, па кад дођу до неке зезнуте тачке, тад теже да се мешају са ројалитијем ван своје крвно-биолошке базе. Код муслимана и јевреја је опстала култура удаје девојака за њене блиске рођаке. Ова студија каже да је 70% свих муслимана, по генетици има трагове инцеста.

STEEMIT.COM

It should not be alarming that the respectability of the Islamic ethical system has been severely questioned in both… by squawker.org

Ја нисам жена па да имам осећај за сваку жену на свету шта јој прија или смета. Али као мушкарац не би волео да сам рођен са интелигенцијом у минусу и психички мало чудан. Знаш како се зна да се муслимани спремају за неки рат? они крену масовно да се баве инцестом и тако жртвују генерације деце које ако не буде рата пошаљу у духовне школе. И то су британци први провалили кад су их покорили. Ти свети ратници, могу лако науче да верују да је свет настао од лубенице, јер имају јако ниску интелигенцију а преосетљиви су као људи и посесивни ка учитељима. А мрзе непријатеље и спремни су на највеће зло у тим ситуацијама.

Зато ја кажем, да је јеврејско учење, веровање у божанску природу људи ометених у развоју чим је инцест главни. тако да се њихова перцепција света држи као безгрешан пут. И зато је Свети Антоније који је био такав као и већина египћана, основао монаштво и успео да направи преокрет у цркву, тако да монаси воде цркву не свештеници више. Па кад су свештеници касније видели шта их је снашло, забранили су брак унутар осмог колена.  Али како?

Кад је Константин дозволио постојање цркве као организације и спречио прогон Миланским едиктом. Црква није одма прихватила законе царства који се тичу тога. Црква је сматрала да је инцест у реду. Код балканаца је пре била друга традиција, да се свако дете преконтролише од неко старијег одабраног члана заједнице, па жртвује ако је рођено од брата и сестре или неког ближег рода. Кад су такви закони усвојени, очеви су убијали своје тек рођене здраве кћери широм балкана, да не би постале мајке своје браће.

Инцест се у грађанском праву називао консангвинитет и био је забрањен у било ком обиму унутар шестог и седмог колена, то долази тек касније од Цркве. Свети Августин и Свети Амвросије први прихватају Римски закон о браку за западну цркву и забрањују брак рођака, то је било у време цара Теодосија 384. године. Аркадије је тај закон на данас православном делу старог Рима, укинуо и није поштовао. Касније Јустиниан са својим закоником дозвољава законски брак чак првих рођака, па након што је та генерација произвела велику војску и обновила Рим. Грчка црква 692. године осуђује такве бракове. Рецимо код немаца се први пут у црквеном животу забрањује у време Папе григорија трећег 732 године.

То су податци изведени из ове књиге коју ја поседујем оштампану, ту имају цитати где су наведени свети оци, сабори, цареви и остале референце.

WWW.CAMBRIDGE.ORG

Consanguinity in Context - by Alan H. Bittles May 2012

Суштински, инцест се назива стручно консангвинитет и то је биоцентризам. Као да верујеш да је цели универзум геоцентричан око ове планете. тако они верују да је размножавање искључиво у кругу породице и зато се зове биоцентризам. Има добар текст где Арапе анализирају, они конкретно имају неких 30% инцеста међу собом. За разлику од других муслимана где је већи проценат

REPRODUCTIVE-HEALTH-JOURNAL.BIOMEDCENTRAL.COM

Consanguineous marriages have been practiced since the early existence of modern humans. Until now consanguinity is widely practiced in several global communities with variable rates...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, sanja84 рече

NIje mi teško da verujem  u Boga.

ни мени није тешко, али не верујем да ме тај бог убија преко муџахедина или неких других Аврамових синова... Да није овај вирус дошо, па људи седе у кућама много више него пре. Не би ја мого да седнем и куцкам на форум коментаре.

Кад је дошо вирус, прво је свештеник један римокатолички отишо на сигурно у свом карантину, чим га нема у цркву него кући седи, покренуо је панику:smeh1:. Иако вирус није страшан кажу, само неке старије људе може да ослаби па да их убије неко друго оболење које имају, али чим дође лето има да нестане епидемија од УВ зрака сунца

Измењено од Antonio
Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Antonio рече

ни мени није тешко, али не верујем да ме тај бог убија преко муџахедина или неких других Аврамових синова... Да није овај вирус дошо, па људи седе у кућама много више него пре. Не би ја мого да седнем и куцкам на форум коментаре.

Кад је дошо вирус, прво је свештеник један римокатолички отишо на сигурно у свом карантину, чим га нема у цркву него кући седи, покренуо је панику:smeh1:. Иако вирус није страшан кажу, само неке старије људе може да ослаби па да их убије неко друго оболење које имају, али чим дође лето има да нестане епидемија од УВ зрака сунца

Daj Antonio ne zafrkavaj se, ovo sa koronom je ozbiljno..

neka truba apokalipse jeste...

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, sanja84 рече

Verovatno bi se moglo nabaviti ime tog sveca... Za godinu Dana, kad pročitam ponovo ceo prolog. Ili ću pokušati preko neta da nadjem... 

Овај ''дебело'' тролује, али, синоћ читах за неких пар дана унапред Охридски пролог и изненадих се кад видох житије Светог Јакова Посника. То је тај Светитељ. Заборавио сам био како се зове али сам се сећао тог дела његовог овоземаљског живота.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Плаво Небо рече

Овај ''дебело'' тролује, али, синоћ читах за неких пар дана унапред Охридски пролог и изненадих се кад видох житије Светог Јакова Посника. То је тај Светитељ. Заборавио сам био како се зове али сам се сећао тог дела његовог овоземаљског живота.

Ne troluje, samo se pravi mudar I nacitan, ali još nije ni jedno od ta dva, zato sto verovatno ima tlinaest godina ili tu negde. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Antonio рече

Нека је лаж да је био масон, иако масони тврде супротно, чак су објавили неки магазин са његовим текствовима тима "највећи Српски грех"...

У рату има доста дезинформација од непријатеља. А Православље је у рату са непријатељем људског рода.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...