Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 34 минута, Maslacak_ рече

E bas sam se slatko nasmijala ovom komentaru. Koji si ti lik. Cim ti ne odgovara pitanje, pravi se da nije razumio. :)

U pravu je Natasa skroz. :)

Jesi li možda pročitala i njene uvrede i vulgarnosti na moj račun? Pitam pošto sam video da je nešto obrisano. Ja njoj ne samo da nisam nikad uputio nijednu ružnu reč, već sam joj se obraćao sa poštovanjem.

Ja za tebe mislim da si fina devojka i nikad ne bih podržao nekoga ko te vređa, omalovažava i ismeva.

Sanja84 je napisala: spavalo sa ženom i ubio je. Da li ti shvataš šta joj znači “spavalo sa ženom”?

Ja ne.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@sanja84 Није проблем само инцест. Већ је проблем нелогичност постојања расправе креациониста и еволуциониста. Еволуционизам сматра да су људи настали од хуманоида неких, који игром случаја имају атрибуте обједињених симптома људске заједнице која живи у инцесту, што сам на једној теми поменуо, чак сам чланке поставио неких од симптома. А Креационисти сматрају да су сви људи рођени од једног пара, или неки чак верују да се књига стварања бави са више народа-племена-родоначелника људске лозе који се зов Адам, Ева... Па ако би то и прошло, верују даље у понављање тог чина код Аврама као божију вољу и доказ креационизма. Е тад инцест постаје битан, јер се верује у постојање тог чина кроз Ноја, Аврама, Исака... Па чак и делови НЗ нису чисти по тим питањима, јер се нит одбија то као конкретан грех предака јевреја, нити се одваја позиција Јована Крститеља од Бога Оца у царство небеско по апостолима који цитирају Иуса. А Јован и Марија су били рођаци, потомци свештеника у време пре рођења Исуса је Рим тражио реформу и обједињавање јеврејске вере.

Једини начин да се инцест заобиђе код Аврама, је да кажемо, да Сара није хтела цело време да затрудни са Аврамом. Па је нашла неког човека док се он зезао са конкубинама. Или је чак усвојила дете док Аврам није био кући дуже време, па је могла сигурно да каже сину да ожени њену братаничну без последица.

Или тако, да кажемо да су Аврам и Сара били брат и сестра у духу и имали истог духовног учитеља. Тако нешто кад би рекли за Адама и Еву такође би променило концепт схватања вере јер на крају Исус каже да су људи богови. Што значи да је Бог отац који ствара Адама и Еву, био човек свештеник који их кажњава због страсти. Али, мени то онда делује, да је то вера робова и последица ега неких људи кој ису хтели ниже биће од хомосапиенса који разуме људски језик и обавља разне послове од лова, чишћења, ратовања... врло је замршено логички и неосвојиво за сад. Али надам се да ћу негде за неку деценију то да разумем. Јер мене у суштину интересују други људи који су постојали у време Адама и Еве у свету или пре њих. Али тако да заобиђем масоне који верују да је човек настао у Африку и звао се Адам са женом Евом. Притом та имена имају много мистичних симболика које им говори исти дух12:smeha:.

дал је теби тешко да верујеш у неки извор живота од ког је све настало. И да би бог тебе тражио јер те створио да те нешто треба. Јер не можемо се понашат као да смо ми створили бога па сад гледамо у који облик нам се сакрио. Или шта знам, неки лудак наједе се печурки па прича сам са собом и каже нам да је видео бога и ми га тражимо генерацијама. То није нормално?

Логика моралног предања библије уништава мушко женске односе по мени, кад бих социолошки посматрао људе које срећем. Јер прво и основно је што ствара простор да прођу неки сексуални типови људи који нису нормални, јер се они репрограмирају кроз бога у цркву и треба им партнер да би то било целовито. Али им то не иде, колко видим код римокатолика по вестима и статистикама. Зато је мени чудно да неко тражи од жене да буде светица али да света није видела, притом та жена мора тај свет да прође као оно дете што су родитељи држали у кућу па се разболи на најмањи поветарац јер у блато није пало у бактерие нит научило да устане. И да не заборавим, може да се узме за супругу, жена која је већ била удата. Па то није уопште здрав принцип по мени за добијање морално здравих људи, који су и девствени ако већином пре везе неке-брака. Ајде и то да је муж глава жени, некако и могу да схватим:coolio:.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bojan* рече

Nisam te baš najbolje razumeo šta je radio sa ženom, ali ako je ubio ženu, onda je ubica, a ne svetac.

Pao je u blud sa zenom, pa ju je zbog sramote ubio da ne bi pričala, jer je bio več veliki cudotvorac.... Pa se kajao nekih par desetina godina, dobio oprost od Boga i mi ga slavimo kao sveca... Žitija svetih. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Bojan* рече

Jesi li možda pročitala i njene uvrede i vulgarnosti na moj račun? Pitam pošto sam video da je nešto obrisano. Ja njoj ne samo da nisam nikad uputio nijednu ružnu reč, već sam joj se obraćao sa poštovanjem.

Ja za tebe mislim da si fina devojka i nikad ne bih podržao nekoga ko te vređa, omalovažava i ismeva.

Sanja84 je napisala: spavalo sa ženom i ubio je. Da li ti shvataš šta joj znači “spavalo sa ženom”?

Ja ne.

Nisam nigdje vidjela nikakve uvrede. 

Potkralo joj s "l" il mislis generalno ne znas sta znaci spavati sa zenom il pasti u blud??? :0426_feel:

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Maslacak_ рече

Nisam nigdje vidjela nikakve uvrede. 

Potkralo joj s "l" il mislis generalno ne znas sta znaci spavati sa zenom il pasti u blud??? :0426_feel:

Ja mogu samo pretpostaviti šta želi da kaže, kada napiše “spavao sa ženom”, ali ne bih mogao biti siguran da je to baš to, dok ne kaže šta je zaista bilo. Mogu pomisliti da je spavao, pa kad se naspavao, on se probudio. A tu je bila i žena. Verovatno spavala i ona. I šta?

Sad kad je jasno rekla, razumeo sam. :osmeh:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sanja84 рече

Pao je u blud sa zenom, pa ju je zbog sramote ubio da ne bi pričala, jer je bio več veliki cudotvorac....

Ubio je zbog potencijalnog srama i straha, jer je postojala mogućnost da će ona nekome ispričati da su bili skupa?
... i okajao je to?
Ko bre... i kako? :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...