Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 часа, Jestira. рече

Kao žena sa ovoliko godina i nešto iskustva shvatila sam da mi treba neiskvaren pošten momak...

Ideal. Plus da vrvi od kinte. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Antonio рече

А ми имамо предубеђење затуцано које нам средина наметне као ова је лака (што уопште није тачно)...

Za zgodne muškarce, sve su “lake”, odnosno rado stupaju u vezu sa njima, bez mnogo uslova. Muškarci koji nisu zgodni imaju znatno manje izgleda na uspeh, pa za njih nisu lake. Nemaš realnu predstavu zato što radiš tamo gde dolaze oni koji imaju pare, a i to je već velika prednost i takođe znatno povećava izglede na uspeh. 

Подели на овим сајтовима

@Smaragdni kamičak

Nije smešno, Sma. 

Mršav može da se podgoji, debo da se steše, neugledan da se okiti nekim perjem, tunjav da se išlifuje malo (tu su brzi kursevi - blaziranje u 10 koraka), bahat da smekša, neškolovan da marne neku diplomu, neradnik da mrdne, neveran da se preobrati, lažljiv da ubedi u suprotno uz neke laži itd. Ali ne može preko noći da zavrvi. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milica Bajic рече

:smeh2:

па да, то је страх од одбијања, страх или предубеђење да је жена неки посебни свет и биће којем треба да се приђе као некој животињи одприлике. А заправо није, мсм. не сме човек да се фокусира на тражење партнера по сваку цену и да запостави друштво. То се мени дешавало, то је ваљда природни нагон... Или како неки раде а ја им прашатам, чим уђу у везу одмах забораве све остале људе, јер им је друштво било само сврхе ради да нађу партнере.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Дуња рече

Ali ne može preko noći da zavrvi. 

Ma može, udje u rijaliti, istroluje sve redom pa ga izbace, medjutim publici se svidi njegova oštroumnost i sposobnost da na finjaka spusti svima, vrate ga, oni ponovo izbace, vrate, i tako do pobede u finalu. I novčane nagrade. :POPOcorn1:

(Svaka sličnost sa trolovima na forumima koji otvaraju milion naloga nakon banovanja je... )

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Ma kakva internet upoznavanja, to je gubljenje vremena.

Sinoć odoh u pub da se vidim sa prijateljem u vezi nekog posla. Kada sam završio razgovor sa njim ostao sam za stolom i naručio pivo da uživam u muzici i predivnim devojkama koje tamo izlaze. Spazim iza mene, moj drugar sedi sa tri cice i padne mi na um, hajde da im se pridružim. Ustanem, pozdravim se sa njim i pitam jel bih mogao da sednem za sto, u fazonu ne sedi mi se sam i oni prihvate. I tako steknem poznanstvo uz opuštene razgovore sa tri extra devojke. Mnogo lepo veče u svakom pogledu. :coolio:

Ipak, moram da izrazim žaljenje što Kana nije zaživela, jer je zamisao veoma dobra za okupljanje ljudi koji dele taj neki pravoslavni pogled na život, a posebno na brak i porodicu. No, šta da se radi, mnoge lepe stvari ljudi ne čine pa kotrljamo dalje...

• Свиђа ми се 1

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Мирослав1 рече

Јеси договорио сусрет са неком од те три?

Moram prvo da napravim selekciju. :)

Mesto u kojem ja živim nije veliko, a i sada kada sam ih upoznao vidim da su ukotvljenje u mrežu  mojih prijatelja i poznanika pa mogu lako doći do njih. Već ovo veče ih mogu ponovo sresti. Ne žurim sa dejtom. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, εργασία рече

Moram prvo da napravim selekciju. :)

Mesto u kojem ja živim nije veliko, a i sada kada sam ih upoznao vidim da su ukotvljenje u mrežu  mojih prijatelja i poznanika pa mogu lako doći do njih. Već ovo veče ih mogu ponovo sresti. Ne žurim sa dejtom. 

Мора то брже и конкретније. :mahmah:  У сваком случају, срећно. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Ih... birala birka, pa izabra krivorepa Mirka. 0703_read

To se nikad ne zna.

пре 1 минут, Мирослав1 рече

Мора то брже и конкретније. :mahmah:  У сваком случају, срећно. 

Tako je. Izbor treba brzo zatvoriti, ali Hondurasa mu, ni jedan dan nije prošao! :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...