Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Снежана рече

глумица из "Meet Yoe Black"

...

пре 4 минута, Вукашин Ковачевић рече

Claire Forlani

...

Nikad cuo... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 12 минута, Снежана рече

патријархалним мушкарцима, жене никада нису били непријатељи, то си ти нешто побркао

Ма пуст'ме, романтичније ми је да размишљам о вама као Херакле о амазонкама или Одисеј о сиренама, митским бићима са бестијалном природом која се мора покорити. 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вукашин Ковачевић рече

Ма пуст'ме, романтичније ми је да размишљам о вама као Херакле о амазонкама или Одисеј о сиренама, митским бићима са бестијалном природом која се мора покорити. 

да, да  :1319_womens:... само ви витлајте тим отровним шкорпионским репићем, али не заборавите да им он служи за самоуништење :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

да, да  :1319_womens:... само ви витлајте тим отровним шкорпионским репићем, али не заборавите да им он служи за самоуништење :)

Govoriš u zagonetkama. 

:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Govoriš u zagonetkama. 

Sve nam u pricama biva...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Broken рече

Ja hocu ali za dzedaja vec nisam siguran. :D

Ne znam zasto ga nisam gledao. Imao sam puno puta priliku. 

I za film prvi put cujem...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Broken рече

Govoriš u zagonetkama. 

аха, к`о пророчица из Делфија :smeh1:

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Odlican triler

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 18.8.2018. at 8:15, Neša_ рече

Znači on je dobar, iskren, duhovit...

...al’ ne vredi. Niste ostali zajedno.

Нисмо остали заједно. Ипак је Он имао друге планове за нас :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...