Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, M a l a рече

Volim drame i ljubavne. Ti?

Volim drame, trilere ...

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, kordicka93 рече

Koliko vidim, vas dvoje samo drame gledate. Sta je horor filmovima i komedijama :)))

Volim i komedije, a sto se tice horor filmova Petak 13 mi je jedan od najboljih. ?

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, M a l a рече

Naucno-fantasticne i horor filmove ne mogu da svarim.

Zasto ne naucno fantasticne, na primer serije ili filmove koji se baziraju koliko toliko na hard science fiction?

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, M a l a рече

Naucno-fantasticne... filmove ne mogu da svarim.

Od starta si mi bila sumnjiva, a sad vidim i zasto... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дуже време нисам био на овом сајту, не сећам се ове теме... Лепо... ;-) Поздрав свима а посебно лепшем полу :-)

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Ronald рече

Zasto ne naucno fantasticne, na primer serije ili filmove koji se baziraju koliko toliko na hard science fiction?

Mogu ponekad odgledati i neki dokumentarac, ali obicno ne uzivam nesto preterano u tome.

пре 9 минута, Ljubić Nenad Šone рече

Дуже време нисам био на овом сајту, не сећам се ове теме... Лепо... ;-) Поздрав свима а посебно лепшем полу :-)

Pozdrav i tebi, Nenade :)

CVECE NAJLEPSE MIRISE U BASTI

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, M a l a рече

Naucno-fantasticne i horor filmove ne mogu da svarim. Ali zato komedije obozavam :ok:Koja vam je omiljena serija?

SF fimovi  Ratovi zvezda i Zvezdane staze su bez premca u toj kategoriji. Nisam veliki ljubitelj horor filmova, ali Petak 13  ima posebno mesto u tom zandru.   sto se tice omiljenih serija imam nekoliko: Alo Alo, Igra prestola, the Terror, Dosije X, Zločinački umovi, Simpsonovi itd

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, M a l a рече

Mogu ponekad odgledati i neki dokumentarac, ali obicno ne uzivam nesto preterano u tome.

Bitna je pozadina iza tih filmova i serija, narocito ukoliko se temelji na hard science fiction, suprotno kao da pokusavas dokuciti pricu iza slike nekog nadrealisticnog umjetnika.:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordicka93 рече

Ezel, tursku seriju

Zaista odlicna serija. Vrhunska gluma, sjajana prica itd. Gledao sam i Seks i grad i Prijatelji:D

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...