Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Neša_ рече

@Sofija_ , hoćeš li mi reći molim te, zbog čega misliš da je moj komentar smešan?  :)

Ma istina je sve sto pises, samo ne treba covek gubiti veru i nadu,da ce izmedju tih 100 lopova,manijaka,hostaplera i ostalih..naleteti na normalnu zenu/muskarca...a smesno mi bi jer sam ocekivala da ces napisati tako nesto :D

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 часа, Liga Džentlmena рече

Ana, Ana. :nene:Ovo je Pravoslavni forum, gde pricas o tome, to je sramota. Odmah da radis metanije,  makar 100 komada da se pokajes. Hehe

Ovde na forumu stvarno ima dobrih likova i likusa. Ja sam bas upoznao iz mog grada jednog forumasa i forumasicu i cujem sa par kvalitetnih ljudi.

Ali uglavnom je prica u kani neozbilnna, a trebalo bi da bude ozbiljna, vecinom dodju ljudi a ne znaju zasto su dosli ilinkako su se uopste tu obreli, veoma neozbiljan pristup imaju. 

A na forumu ima dosta zanimljivih ljudi sa kojima mozes da razmenis kontakte misljenja i tako. I da se cujete sa vremena na vreme.

Mogu da se ostvare i prijatrljski kontakti.

Znas kako kaze nas narod, sto zracis to i privlacis. ? 

Jeste, ti si jedan od pozitivnijih ljudi... 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ja na FB imam fotku sa neke konferencije, u zvaničnoj i formalnoj atmosferi. I prethodnih par su mi bile takve, 'profi' slike ispred zida na poslu kakve idu na zvanični sajt; na profilu mi piše da sam udata i mnoge slike moje dece i mene sa porodicom su na public. I ipak sam imala više od deset "lepasi pozz" poruka samo u poslednjih godinu dana. Ne želim da zamišljam kako je mladim lepim singl devojkama. Ja sam odavno u fazonu instant bloka, nakon što sam na ljubazno 'udata sam' dobila... zanimljivosti...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Ja na FB imam fotku sa neke konferencije, u zvaničnoj i formalnoj atmosferi. I prethodnih par su mi bile takve, 'profi' slike ispred zida na poslu kakve idu na zvanični sajt; na profilu mi piše da sam udata i mnoge slike moje dece i mene sa porodicom su na public. I ipak sam imala više od deset "lepasi pozz" poruka samo u poslednjih godinu dana. Ne želim da zamišljam kako je mladim lepim singl devojkama. Ja sam odavno u fazonu instant bloka, nakon što sam na ljubazno 'udata sam' dobila... zanimljivosti...

Сунце ти.. :krstix:

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ana B. рече

Ja sam tu da ponekad malo zastranim sa pisanijem, al Dzentlmen je tu da me ispravi :) Ima dosta kvalitetnih ljudi na forumu slazem se i treba biti otvoren za nova upoznavanja...

Јер си се некада упознала са неким преко интернета. мислим дал си се виделаса том особом на кафи?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Paradoksologija рече

Blok nas nasusni... Ja ne smem mnoge svoje fotografije da postavim nigde.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, M a l a рече

Interesuje me jesu li poznanstva na internetu iskljucivo vezana za neku vezu, semu ili se desavalo nekada da covek/zena upoznaju druga/prijatelja.

Упознала сам неколико људи преко нета, тачније на форуму. Скроз другарски, опуштено.

Никад ме нико није стартовао или тако нешто. Вероватно је то комбинације мог шарма и тога што је ово ипак фино место. Сигурно има свакаквих људи по фб, али ја тамо не залазим често.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Smaragdni kamičak рече

Ima :))) recimo imaš najobičnije moguće fotke pa ti neko pošalje običnu pozdravnu poruku i ako nema povratne reakcije, dobiješ "Koliko para?".

Мислим да знам у ком грму лежи зец! Тај лик не верује да си стварна. Мисли да је нека фора типа insert money to continue. Ово без зезања, данас се у оне најискреније највише сумња, људи нису навикли на то. Сигурно није било намерно вређање, а ако јесте, то је био психо онда, заборави га/их.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Нешто си помешао. Ја сам хедониста који ужива у женама и са женама, а не неки MGTOW паћеник. 

Штета, таман сам хтео да те redpillujem  :(

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Paradoksologija рече

У старту си хтела ставити до знања какав је твој статус, да си удата, да имаш мужа, клинце и опет си налетела на стоку која не преза ни од чега.

Заорали смо дно, не зна се ђе је грђе - на интернету или на улици. Ти ''јунаци'' који ржу и њачу преко сајтова на нету, исто тако спопадају и на улици, клубу...

Неке девојке које каче слике у полу обученом издању, се уопште не требају чудити шта их сналази. То важи и за излазак ''у град''. Ниједној девојци са 1кг шминке и пола шорца, неће прићи озбиљан тип, јер је њен ''наступ'' одбојан таквима. Салетаће је кретени, простули, недокуцани ликови и ''забава за једну ноћ''. Она није девојка за везу, ''за шетњу'' него ''за комбинацију''. Такву етикету, верујем, саме себи несвесно прилепљују. 

Додуше, шта ће човеку проћи кроз главу или ''пасти на памет'' кад види неку девојку се скоро па и не може контролисати, али да ли ће бити марва или се понашати као господин, то је већ до њега. Свако треба прво да крене од себе. Када се понашаш нормално, може ти се десити да повремено набасаш на будалу, а кад се понашаш неодмерено, константно ћеш имати посла само са будалама.

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Možeš meni da ih pošalješ, slobodno. :osmeh:

:D:D А шта ће теби? :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

Jesam :)

Како си прошла (ако мислиш да није за јавно не мораш да ми одговориш). Ја сам само једном у свом животу и то случајно ама баш случајно.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Neša_ рече

Možeš meni da ih pošalješ, slobodno. :osmeh:

Evo,ja cu ti poslati jednu moju fotografiju, a ti postavi jednu tvoju ovde..mozes i da je zatamnis ili stavi cvikere ili kacket, ako mislis da nisi lep, ali ce ti ljudi poverovati da nisi trol, jel moze? :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...