Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Čemu tako devastirajuće misli....gde je ta ljubav?:coolio:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 29 минута, Н И Н Е рече

Арсенија се бар понашала као дама. У задње време ју је провоцирао Роналд и она није једина особа коју провоцира дотични.

Овај форум се претвара у обичну кафану  а у скарадностима предњаче админи/модови и њихова клика.

Gdje je Ronald provocirao Arseniju, hajde da vidim to? I koga još to Ronald provocira? Navedi sve detaljno, teme, provokacije itd.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ronald рече

I koga još to Ronald provocira?

Nisam previse obracala paznju prije, ali cini mi se Rapsodiju, Bokishu, pa Dijanu (mene). Sad kad ti vise nisam direktno kriva, sad sam kriva retrogradno. i tako... :1319_womens:

Kad vec pitas. Nije da zelim nesto posebno da diskutujem o tome.

Подели на овим сајтовима

Осећам се испровоцирано сваки пут кад се неко не сложи са мном. А и сама провоцирам. 0703_read 

Најбезвезније су свакако провокације када се не напише лепо ник, него као увијено "они", "ви" и сл. Just_Cuz_19

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Дијана. рече

Nisam previse obracala paznju prije, ali cini mi se Rapsodiju, Bokishu, pa Dijanu (mene). Sad kad ti vise nisam direktno kriva, sad sam kriva retrogradno. i tako... :1319_womens:

Kad vec pitas. Nije da zelim nesto posebno da diskutujem o tome.

Bokishu nisam nikad provocirao, sa Rapsodijom se salim, jer i ona meni uvijek uzvraća isto kad ja spomenem konzervatizam, Obradovića itd. aminujem joj postove jer niti se naljutim, niti se ona ljuti. Sad što ti sve shvatas ozbiljno, to je do tebe.

Što se tiče tebe, brisala si mi postove bez razloga i vrlo često i po meni znala da opletes kad se nisam slagao sa tobom, kao nedavno kad sam se složio sa Cloudingom pa sam i ja samo ukazao na ono što radiš i prebacivao ti zašto to radis, da li si ti to prihvatila kao provokaciju ili šta ti ja znam to ne mogu da utvrdim, možda si osjetljiva i tako prihvtas.

Sa tobom sam i preko PP razmjenio poruke nedavno u vezi toga i na facebooku odgovorio i od tada više niti čitam tvoje komentare, niti ću ih citati ili komentarisati, jednostavno kada je ovaj način komuniciranja u pitanju ne slažemo se i to je to. Možda bi se mi složili oko drugih pitanja ali na forumu obično pišemo na temama koje nas interesuju, slažemo se ili kritikujemo kad neko nešto napise.

Nisi ti meni ništa kriva, ne znam otkud ti to, bar ja uopšte ne prihvatam da mi je neko kriv za nesta, jer se ne ljutim, to mi je smijesno. Prepucavanja ima na temama do odredjene granice, ali ja niti sam prešao tu granicu, nekoga uvrijedio ili tako, čak sam se mnogima i izvinuo za sale na PP, što ljudi nisu ni uzimali za ozbiljno jer se i oni sale.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Џуманџи рече

Осећам се испровоцирано сваки пут кад се неко не сложи са мном.

u brzini sam pročitao bez ,,ne", tj. ,,osećam se isprovocirano kad se neko složi samnom", i delovalo je tako zabavno :smeh1:

Подели на овим сајтовима

ne bih sad da izigravam advokata Arseniji, ali moram nešto da primetim, onako generalno:

koja je razlika između likovanja zbog permanentog uklanjanja foruma sa neta, i likovanja zbog permanentnog uklanjanja članova sa foruma?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван ♪♫ рече

ne bih sad da izigravam advokata Arseniji, ali moram nešto da primetim, onako generalno:

koja je razlika između likovanja zbog permanentog uklanjanja foruma sa neta, i likovanja zbog permanentnog uklanjanja članova sa foruma?

Тролови обесмишљавају расправе на форумима, форуми не обесмишљавају интернет. 

Како си ово повезао са изигравањем адвоката некоме? :D

Подели на овим сајтовима

Добро, нисам се најсрећније изразила, пре ће бити да обесмишљавају комуникацију уопште. 

пре 13 минута, Muramasa рече

Šta ako se "rasprava" svodi na blagočestivo naklapanje tipa "ja tebi serdare, ti meni vojvodo", svako se sa svakim slaže i niko ne vidi šupljine u iznesenim argumentima?

Ово је немогуће. :D Можда само на yt клиповима/фб сликама када ставе плусуће-крстиће или напишу "амин", али то и није дискусија па се не може поредити са форумским обликом дијалога. :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Иван ♪♫ рече

Ako joj se nije sviđao forum, nije morala da prisustvuje. Mnogo kvalitetniji ljudi su ovde dali doprinos i odlazili kad su se zasitili bez ikakvog prosipanja zlobe. Molim lepo, kad ti neko mesto ne prija, odlaziš, nema potrebe za likovanjem. 

Nije da likujem što je otišla, dok nisam videla onu poruku i nije mi smetala. Ok, mislila sam da je ludaja, ali Bože moj, tu je, nema veze. Al kad je ono napisala, baš mi je bila bljak. I bolji su odlazili, tako da nema veze. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

To se baš ovde dešava. Izađe neka vest da se desila neka tragedija i odmah izađu prepodobni sa blagočestivim komentarima tipa "Ah, srca su nam se zaledila", "Oh, mnogo smo se otuđili", "Gospod da ga prosti i useli u Carstvo nebesko...", "Avaj, samo nam je materijalno bitno", "To je zato što nema Hrista među nama/u našim srcima".

Da nema trolova da okrenu kurblu, ceo forum bi imao taj ton.

Pa krajnje bi morbidno bilo da se sprdaju na nekoj temi gde se desila neka tragedija.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...