Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 48 минута, Никола Поповић рече

Natasa je krenula u akciju - spoj forumase, dosta su bili sami! Samo tako! :D :)))

Baš naprotiv, zamisli Vasilija i Arsu zajedno u akciji confused1:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Иван ♪♫ рече

Gde ode sad Neša? Svaki muškarac bi se žustro branio ako ga nazovu ženom

Osim ako nije žena :0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

Arsenija je zanimljiva osoba, ima smisla za zezanje i meni se mnogo svidja njen smisao za humor. Ona je dozivjela na trenutke trolovsku blagodat koja se manifestuje na nacin da pola ljudi ne zna da li pise ozbiljno ili troluje, sto bi trebao biti put svakog ozbiljnog i intelektualno nadarenog trola. Medjutim postoji i vise od toga a to se zove obitavanje u trovskoj blagodati, za sta je neophodno mnogo vece obrazovanje.

Arsenija je cesto i dosta ozbiljna, na primer kad je bila rasprava o o. Rafailu Boljevicu ili kada joj neko dirne o. Arsenija, zatim kad je ja zezam o alkoholisanju, a u stvari ona skoro i ne pije alkohol i tako dalje, na dosta tema. Medjutim zna i da pretjera, pa je tako rekla skoro kroz radovanje da ovaj forum uskoro nece postojati kad je Milan objavio vijest o problemima finansiranja, sto nije lijepo. Ispod sam joj ja odgovorio da ce prije ona nestati nego forum sto mi je i aminovala, tako da mozda joj je bio nalet nervoze. Ona bi htjela da ovaj forum vise tezi ka prepodobnosti, sto je po meni izuzetno pogresno, ne slazem se sa tim, jer bi na taj nacin izgubio sirinu koju sad ima. Svako ko zeli da cita duhovnu literaturu, ovde moze da je nadje vise nego i na jednom drugom pravoslavnom forumu, blogu itd. Meni licno njeni naleti trolovanja ne smetaju, i ako se slazem da je trebala malo ohladiti od foruma. Medjutim ako joj je stalo do foruma, mogla bi da se izvini i ako administracija prihvati izvinjenje, nastavi ozbiljnije da pise ( sa manje trolovanja) i doprinese forumu sa komentarima.

Подели на овим сајтовима

Кад причамо о тим темама, мислим да је битно да се схвати да на форуму, као и свуда, има и доста људи који су заиста нестабилни. Не улазим овде у било кога поменутог конкретно, него кажем да није само троловање у питању.

Имали смо таквих и више енго што бисмо волели и да помислимо да их има међу православнима, који притом долазе на форум. Неке од њих можете и по форму да провалите, по разним темама, и на такве се обично обраћа мало већа пажња, јер умеју да изазову непријатне ситуације у тренутку.

Тролови се лако проваљују после релативно дугог мод или админ стажа. Неке толеришемо јер и доприносе раду форума врло често, друге банујемо јер су смарачи или напорни. Али чим видимо да почињу да представљају оптерећење за форум или поједине чланове (типа да их јуре по темама, што је најчешћа манифестација), то се после опомене санкционише, јер нико нема право да узнемирава другога ко неће да комуницира са њим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, RYLAH рече

као и свуда, има и доста људи који су заиста нестабилни. Не улазим овде у било кога поменутог конкретно, него кажем да није само троловање у питању.

Saglasna... i jako me čudi da su i pojedini svjesni svog kratkog fitilja, čak to javno i priznaju, a opet dozvoljavaju sebi nekontrolisane izlive bijesa, ili insinuacije, koje su više nego jasne.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Кад причамо о тим темама, мислим да је битно да се схвати да на форуму, као и свуда, има и доста људи који су заиста нестабилни. Не улазим овде у било кога поменутог конкретно, него кажем да није само троловање у питању.

Имали смо таквих и више енго што бисмо волели и да помислимо да их има међу православнима, који притом долазе на форум. Неке од њих можете и по форму да провалите, по разним темама, и на такве се обично обраћа мало већа пажња, јер умеју да изазову непријатне ситуације у тренутку.

Тролови се лако проваљују после релативно дугог мод или админ стажа. Неке толеришемо јер и доприносе раду форума врло често, друге банујемо јер су смарачи или напорни. Али чим видимо да почињу да представљају оптерећење за форум или поједине чланове (типа да их јуре по темама, што је најчешћа манифестација), то се после опомене санкционише, јер нико нема право да узнемирава другога ко неће да комуницира са њим.

Pa cini mi se da Arsenija nije nikoga jurila evo posto sam ja nju konkretno spomenuo, dok svakako ima takvih likova koji jure druge ljude po temama kako bi se prepucavali sa svim i svakim, ali njih ne treba tolerisati jer unistavaju normalnu atmosferu i funkcionisanje foruma.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Pa cini mi se da Arsenija nije nikoga jurila evo posto sam ja nju konkretno spomenuo, dok svakako ima takvih likova koji jure druge ljude po temama kako bi se prepucavali sa svim i svakim, ali njih ne treba tolerisati jer unistavaju normalnu atmosferu i funkcionisanje foruma.

Нисам причао о њој конкретно, него сам уопштено говорио о појавама на форуму. Арсенија је банована за свагда јер нема потребе да борави на форуму који презире толико да је сеирила када нам је била борба за опстанак.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Нисам причао о њој конкретно, него сам уопштено говорио о појавама на форуму. Арсенија је банована за свагда јер нема потребе да борави на форуму који презире толико да је сеирила када нам је била борба за опстанак.

Shvatio sam, sjecam se njene recenice, rekla je da ce svakako forum uskoro nestati, na sta sam joj ja odgovorio da ce ona nestati prije foruma sto je aminovala tako da ne znam koliko je uopste bila ozbiljna. Mozda je bila iznervirana ko zna cim i iskalila nervozu u tom postu, desava se.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Shvatio sam, sjecam se njene recenice, rekla je da ce svakako forum uskoro nestati, na sta sam joj ja odgovorio da ce ona nestati prije foruma sto je aminovala tako da ne znam koliko je uopste bila ozbiljna. Mozda je bila iznervirana ko zna cim i iskalila nervozu u tom postu, desava se.

Далеко од тога да јој је то био први испад те врсте, посебно откад је била на модерацији. Заправо то и није био испад, само финале крунисано нападом искрености онда кад је помислила да више нема ни везе јер ће Форум ионако да се угаси.

А њено понашање на другим темама боље да и не коментаришем, ионакл је више нећемо гледати.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Далеко од тога да јој је то био први испад те врсте, посебно откад је била на модерацији. Заправо то и није био испад, само финале крунисано нападом искрености онда кад је помислила да више нема ни везе јер ће Форум ионако да се угаси.

А њено понашање на другим темама боље да и не коментаришем, ионакл је више нећемо гледати.

Citao sam njene ispade, ali cini mi se da nije nikoga licno vrijedjala na forumu, niti nesto slicno radila.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Neša_ рече

Nisam ni pretpostavljao da je toliko ozbiljno. Stižem da pročitam samo ponešto.

Ozbiljno je kao što si i ti ozbiljan na ovim temama o musko-zenskim ili žensko- muskim odnosima:D

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Ayla рече

Hoćemo li nastavit o internet upoznavanju...kakva su vaša iskustva, neke male tajne, i tako to? :)))

Ред би био, вала... :945729:

• Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ja sam upoznao jednu divnu ruskinju preko fejsbucija.Bejaše kratko ali slatko:))):ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...