Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Paradoksologija рече

Da sam htela, udala bih se za ružnog, genijalnog i uspešnog čoveka koji me je privlačio, ali nisam htela jer nije imao snage da bude totalno iskren i da podnese moju totalnu iskrenost. Pao je na testu integriteta.

Bio letos na nekoj praksi na Kliničkom. 

I izgleda da se svideo nekoj doktorki, gledala me, smeškala se stalno, govorila mi kako sam sladak itd.  I kako je 'podsećam na Andriju' (ovo me nerviralo...).
A ona baš lepa, plava, plave oči, mala, awesome butt (da izvineš)... Dopala se i ona meni, iskreno. :)  I otvoreno me 'spopadala', a starija dvocifreni broj godina.

I plot twist: ona je udata.

Ja onda kontao - ako bih pristao da se nađemo negde (zvala me da 'vežbamo medicinu' ;)) i ako bi nešto bilo, ja bih se verovatno zaljubio u nju i voleo kao budala.
A najverovatniji ishod bi bio da me se 'reši' u jednom trenutku, pošto sam klinjo i šta ću joj... 

Tako da ništa, a dopadali smo se ovako. :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Господин Дареалис рече

Bio letos na nekoj praksi na Kliničkom. 

I izgleda da se svideo nekoj doktorki, gledala me, smeškala se stalno, govorila mi kako sam sladak itd.  I kako je 'podsećam na Andriju' (ovo me nerviralo...).
A ona baš lepa, plava, plave oči, mala, awesome butt (da izvineš)... Dopala se i ona meni, iskreno. :)  I otvoreno me 'spopadala', a starija dvocifreni broj godina.

I plot twist: ona je udata.

Ja onda kontao - ako bih pristao da se nađemo negde (zvala me da 'vežbamo medicinu' ;)) i ako bi nešto bilo, ja bih se verovatno zaljubio u nju i voleo kao budala.
A najverovatniji ishod bi bio da me se 'reši' u jednom trenutku, pošto sam klinjo i šta ću joj... 

Tako da ništa, a dopadali smo se ovako. :)

Svaka ti čast kako rezonuješ :), a bogami i što te muvala awesome dr :dobro:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Svaka ti čast kako rezonuješ :)

Pa samo sam realan... Nema scenarija u kom je ishod drugaciji.

Zene su tu surov pol.

1 hour ago, Natasa. рече

a bogami i što te muvala awesome dr 

Heh, dobar je internista. :)

Подели на овим сајтовима

On 22.12.2016 at 9:33, Broken рече

Nešo, tebra, samo pravi parfem da staviš i već si pola posla uradio. Naći ćeš neku devojku sigurno. Neće mene niko da sluša. Naučno je dokazano da žene imaju čulo mirisa te moraš da igraš na tu kartu. Pusti internet upoznavanje, nije to od velike koristi. Znači, pravi parfem...3-5 puta prsneš na pulsne tačke i erogene zone...izađeš...prošetaš...iza tebe ostaje mirisni trag ( silage ) ...žene se pitaju :"Hmmm, šta to tako lepo miriše"... ti priđeš i kad ona uđe u tvoju miomirisnu auru, gotovo je. Mislim, da ti ne pričam više...shvatio si i sam.

Dobro.. kakve veze imaju erogene zone sa duševnim srodstvom..? 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Neša_ рече

Tako da siromašni nemaju tu šta da traže.

Ti reče da imaš dve kuće i dva podruma, tako da ne potpadaš pod sirotinju. Drži se priče kad troluješ, praviš propuste :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

@Natasa.

Pod sirotinju potpada pola Srbije, a većina njih imaju kuće.

Imaš dve kuće i zaposlen si. Daleko si ti od sirotinje.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Žene su vrlo zahtevne. Naročito privlačne.

Па ти нађи неку ружну која не ужива у животу јер је ружна.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Ti si se odmah zakucao kao gubitnik, a to ti je proročanstvo koje se samo obistinjuje, kao da planiraš da budeš golja i neprivlačan skrndelj.

Ima tu neke lepote koju je tabu priznati.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Господин Дареалис рече

Obzervacija:  Nesa igra igru iz pozicije zrtve, a drugi ga naizmenicno spasavaju i proganjaju. :)

DramaTriangle.png

(Autor je S.Karpman)

Za to je AV doktor, neprevazidjen. Od njega da prepisujemo (odoh u off)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...