Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

Boletu nista ne fali, bas je simatican sa onim krupnim srnecim ocima.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, -Владимир- рече

Ћути ти. Лако је теби кад личиш на Босиљчића. Шта ћемо ми што личимо на Болета из Црног Грује ?

A šta je to kao neki plus da ličiš na tog glumca ? Nisam baš siguran.

Znaš kako ? Bog ti da na jednoj strani a uzme na drugoj...ni ja grešni nisam izuzetak. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Igrao sam se. Dok mi nisu jednog dana drvenom sabljom razbili glavu. Tad sam rešio da se povučem u anonimnost.

A kosovka đevojka da vida rane ništa?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Neša_ рече

Bila je još mala za tako ozbiljan pos'o.

Znaš onaj vic o kosovci đevojci?Kad dođe na kosovo polje međ ranjene junake i oni svi zapomažu svaki traži nešto.Vode...ona im da vode...vina da im vina....tek jedan se javlja i viče jaja ..jaja..kaže ona nemam jaja...počeši...:))):D

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

Znam da će ovo zvučati kao "Milan Tarot savet", ali poenta je da u početku ne smeš da budeš ni iskren ni dobar. Nađi pesmu "Overila" od Edite Aradinović.
Devojka lepo peva "a ja htela samo šemu, sad mu vrata grebem plačući...". Dakle, ulazi se u šemu, sa mentalnim sklopom kao da ćeš da je iskoristiš ili prevariš. Nema veze što nećeš, bitno da ona misli da možeš i da ćeš možda.
Ako se pokaže da je suprugicasta, to joj nikako ne treba otkriti na početku, nego prvo raspaliti njenu strast i pohotu. To da si dobar i iskren treba sama da otkrije tek kad odlepi za tobom i počne da te idealizuje i kad se uda za tebe, nikako ranije.

Zato treba trenirati i biti najbolji. Da ostanu filetirana tela ostalih na zgarištu, a glave na kočevima, da se i na okolnim oblastima vidi i čuje ko je baja. Znaš ono "There can be only one!". Sasvim je prirodno da će gospa hteti tog glavnog baju koji će proširiti svoj feud otetom zemljom, što od Altomanovića, što od turskih vazala.
Onaj ko dokaže da je baja, taj je dokazao da je dobar na terenu, a ne onako patetično dobar i da je iskren u smislu da mu reč vredi više od glave, a ne onako njanjavo iskren. To je dobar i iskren kakav devojke traže, a ne nekoga ko to potencira po forumima.

Ovo mora da si pokupio od Miroljuba.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Neša_ рече

Jesi li ti to siguran? Meni to nešto mnogo komplikovano. A čije pulsne tačke i erogene zone i šta su to?

I kol'ko sve to može da košta?

Naravno da sam siguran. Čuj, komplikovano ?! Pa moraš malo da se potrudiš ako hoćeš da nađeš curu. Pulsne tačke su ti mesta gde pulsiraš najviše...to je individualno. A erogene zone...iskreno, to baš ne znam šta je ali sam čuo da ima neke veze sa ženama.

Koliko košta ? Pa to ćemo se nas dvojica dogovoriti. Pa hrišćani smo, ne ? :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Nije to moj stav. To je neko od vas na forumu tako protumačio.

A činjenica jeste da ih zanimaju gotovo isključivo oni koji imaju novac, nebitno odakle, jer bez novca nema ništa, pa ni provoda. Novac otvara sva vrata, a teško onome ko stvarno zavoli, a siromašan je, jer je veoma mala verovatnoća da će mu ljubav biti uzvraćena.

Hm tvrle a što misliš da se Seve udala za kebinog sina?Mislim teško da je zbog para aj onaj moj imenjak kralj bakra ide nekako ali Kebin sin nikako.:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Nisam ni znao da se udala.

Ih odavno.

Severina i Igor

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Neša_ рече

Nije to moj stav. To je neko od vas na forumu tako protumačio.

A činjenica jeste da ih zanimaju gotovo isključivo oni koji imaju novac, nebitno odakle, jer bez novca nema ništa, pa ni provoda. Novac otvara sva vrata, a teško onome ko stvarno zavoli, a siromašan je, jer je veoma mala verovatnoća da će mu ljubav biti uzvraćena.

Ne znam je li  tvoj stav mada se provlaci kroz tvoje komentare. Kakav je tvoj stav? Zanima me zasto se djevojke uopste zabavljaju ili udaju za momke koji imaju ista ili slicna primanja kao one, zasto se to desava, da li one iskreno vole?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Kratos рече

Hm tvrle a što misliš da se Seve udala za kebinog sina?Mislim teško da je zbog para aj onaj moj imenjak kralj bakra ide nekako ali Kebin sin nikako.:D

Seve se udala za Kebinog sina jer se ofucala i u'vatila zadnji voz. Mislim...ko bi se normalan oženio sa Seve. Kilometraža, tuđe dete, godine...kakva bre Seve :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Seve i Ana Nikolić ruku pod ruku. Dve ofucane pevaljke na'vatale klince jer im je prošao rok trajanja. UŽAS brrr!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...