Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Natasa.@Ayla

a и вас две сте доконе кад се с ' Твртком замлаћујете, који опет увлачи људе у своју причу.

@Neša_

а можда да сачекаш неког новог да му просипаш причу, овде си проваљен. :) 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Снежана рече

@Ayla

a и вас две сте доконе кад се с ' Твртком замлаћујете, који опет увлачи људе у своју причу.

...i to može bit.

Treba pustiti, a ja hoću.

Edit- Odoh ja da ostatak dana provedem sa meni dragim bićima, a vi mi ostajte u miru i veselju.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ayla рече

Ona me je žestoko prevario.
Dešava se, nije prvi put.

Žene se mnogo troše na ovakve likove zbog zaštitničkog instinkta. Vidiš ranjenika i odmah želiš da pomogneš.

Da se bilo koja žena zbog razočaranosti ukiseli i krene da pljuje ovako po muškarcima, znaš koji bi joj pomogao? NIJEDAN! Beže glavom bez obzira od takvih žena. I treba, ko će da troši vreme i živce na osobu koja ne želi sebi da pomogne? To ni Bog ne radi. 

Šta ima da pomažeš nekom kiselom matorcu koji te posmatra kao koristoljubivu i istrošenu. Briga te bre što je razočaran :smeh1:, odrasla je osoba. Isto bilo sa Mladenom. Lik otvorena mizogina volina, ne krije, banuju ga i sve žene skoče da ga brane. Ko ga bre da ne kažem šta, šta ima da usvajam svako ranjeno kuče sa ulice :smeh1:. Odrasli smo ljudi, razočaranje je sastavni deo života, deal with it. Ko da smo mi uvek super prolazile sa muškarcima, naravno da nismo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

@Natasa.@Ayla

@Neša_

Jes vala  :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Nisu one dokone, nego su tvrtnute. Čovek može da se uvuče u prepucavanje i trolovanje čak i kada ima šta da radi. To je mnogo zabavna i opčinjavajuća aktivnost.

А и ти, или прерати троловање или мењај тему, и твоје приче су нам добро познате и већ су се офуцале :)

Послато са 5022X уз помоћ Тапатока

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Natasa. рече

Lik otvorena mizogina volina, ne krije, banuju ga i sve žene skoče da ga brane.

Ko je taj?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Muramasa рече

Nisu one dokone, nego su tvrtnute. Čovek može da se uvuče u prepucavanje i trolovanje čak i kada ima šta da radi. To je mnogo zabavna i opčinjavajuća aktivnost.

Kako se zove ložana koja se peca na zvoje trolovanje? Muramasiran :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Kako se zove ložana koja se peca na zvoje trolovanje? Muramasiran :smeh1:?

Muramasakriran.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Samo za brata tvrleta,pusti ti ove ženetine ovde.:smeh1:Slika govori više od iljadu reči.:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Imam još dosta dobrih ideja za trolovanje, samo što nemam mnogo vremena za logistiku koja stoji iza njih, ali polako, i februarski rok će da prođe. [emoji3]

Још једном, на ивици сте и ти и Твртко, то што смо хришћански многомилостиви и дуготрпељиви према вама, не значи да смо будале, само смо добри домаћини који вас прихватају. Но и поред свега, боље да границе нашег стрпљења не испитујете.

:)

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Kratos рече

Samo za brata tvrleta,pusti ti ove ženetine ovde.:smeh1:Slika govori više od iljadu reči.:ani_biggrin:

To je zato što su žene potplaćene :ani_biggrin:. Da ima para kao Nadal ne bi to pitala.

Znaš li ti moj Kratose da je trend da se žene manje plaćaju za isti posao kao muškarci? Eeeej, nemoj da počnem o tom problemu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

To je zato što su žene potplaćene :ani_biggrin:. Da ima para kao Nadal ne bi to pitala.

Znaš li ti moj Kratose da je trend da se žene manje plaćaju za isti posao kao muškarci? Eeeej, nemoj da počnem o tom problemu :smeh1:.

Manje love i obrću,bar što se tiče tenisa.Muški ipak igraju bolje i  traktivnije za oko,samim tim veća je gledanost,reklame,sponzori etc.Osnov je dakle ekonomski ne polni.:ani_biggrin:

Mada može neki konkretan primer nekog posla gde rade i muškarac i žena i gde je ona manje plaćena samo zato što je žena a on više jer je muškarac?Da li recimo guvernerka Jorgovanka ima manju platu od recimo one koju je imao Dinkić ili Jelačić?:D

Ti si prosvetar koko sam skapirao,il si bila.Pa el bilo to kod tebe tamo u prosveti,ti kako da ih nazovem polni platni razredi.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Kratos рече

Manje love i obrću,bar što se tiče tenisa.Muški ipak igraju bolje i  traktivnije za oko,samim tim veća je gledanost,reklame,sponzori etc.Osnov je dakle ekonomski ne polni.:ani_biggrin:

Mada može neki konkretan primer nekog posla gde rade i muškarac i žena i gde je ona manje plaćena samo zato što je žena a on više jer je muškarac?Da li recimo guvernerka Jorgovanka ima manju platu od recimo one koju je imao Dinkić ili Jelačić?:D

Ti si prosvetar koko sam skapirao,il si bila.Pa el bilo to kod tebe tamo u prosveti,ti kako da ih nazovem polni platni razredi.:smeh1:

Ne igraju bolje nego su fizički jači pa je i igra dinamičnija. Žene u sportu se posmatraju i dalje kao manekenke.

Nije bilo, ali ne skreći temu :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Nije bilo, ali ne skreći temu :smeh1:.

E ako nije onda:

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Niste vi milostivi nego mlaki, fali vam revniteljsko-pravedničkog gneva. Ne znam šta radi Milojkov, ali ja se još uvek čudim kako nisam banovan.

Meni je potpuno svejedno kada ću biti banovan, jer znam da sam ovde strano telo koje narušava duhovni i duševni mir blagočestivih članova. Ako gajite iluziju da sam potencijalni konvertit, bolje odmah zveknite ban, jer od toga neće biti ništa.

Једина илузија овде је твоја о битности, јеси ли свестан да ти више у нас ни гнев не можеш да изазовеш, постао си нам као део намештаја (бесотребног), које служи за повремено саплитање. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...