Ayla Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Zašto tužni smajli ? Kao da sam ga ubila, kada sam ga obrisala ...ali to što bih tamo rekla, postavila, mogu i ovdje. Uz to, sadržaj koji ja postavljam, nije ni blizu onome što postavljaju drugi. Imam svoj svijet, svoj način posmatranja i doživljavanja vjere, koja nije manja nego kod drugih, ali je pokazujem nešto drugačije. Ne želim da se bilo ko osjeća neprijatno, i uz dužno poštovanje prema svima, nešto sam drugačija...zato mislim da je pametnije da ne dozvolim da me i tamo neko prozove, ili da prozove druge zbog nečega što ću postaviti, a procijene da nije u duhu vjere. Pravila koja su navedena, treba da se poštuju, i ja sam došla do zaključka da je pametnije ovako. Edit- Види сад и ње??? А колико сам само муке имао док је нисам пронашао тамо... Јелена011, Kaludjerovic Sreten, Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Evo, sedim bukvalno razmišljam šta da ti odgovorim, ali nemam blagog pojma. Mislim da ću da oćutim. Ma ništa, šalim se malo. Ali vidjet je da su mnoge takve bogoljubne i dobre stvari u istoriji na kraju završile ovako: Sodom und Gomorrha, dakle bit uvijek ostražiti i na pozoru, čert nigdi ne spi i samo o zlu misli. Zato i kažem Ivanu, bolje da se ne dešava ništa nego svašta, sve što se može zvrtnut, zvrtnuće se to uvijek, al to ne može bit opravdanje da se ništa ne radi, samo treba bit bezazlen kao golub i premišljiv kao zmija. https://goo.gl/Wd3lud Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Uz to, sadržaj koji ja postavljam, nije ni blizu onome što postavljaju drugi. Imam svoj svijet, svoj način posmatranja i doživljavanja vjere, koja nije manja nego kod drugih, ali je pokazujem nešto drugačije. Мишљења сам да ово, о чему пишеш, треба да представља богатство, не само ове мреже, него било које заједнице, али свакако поздрављам ваше одлуке. Goku, Gordana ., Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 4, 2016 Пријави Подели Написано Април 4, 2016 Отворите Ваш профил са вашим правим именом (на Црква.нет ће то бити једно од правила), са вашим јединственим корисничким именом и крећемо... Koliko sam mogla da primetim, ovo pravilo se ne postuje. Ako ce ljudi prepisivati tamo ova forumska imena, onda dobijamo kopiju foruma, a ovaj forum je neponovljiv i takav tamo nece zaziveti, po mom misljenju. Valjda bi bilo super ispostovati ovu genijalnu ideju i predstaviti se svojim imenom i prezimenom, a ne ovim izmisljenim imenima. Svakako ne morate nigde objaviti da je to ''taj i taj'' sa foruma. Samo navesti svoje ime... Normalno... Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Ваше право да избришете налог, али мрежа отвара доста могућности. Још је у развоју, па вам се чини да је досадно. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Свиђа ми се Црква.нет... Има жена... Хехехе... Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Kao da sam ga ubila, kada sam ga obrisala ...ali to što bih tamo rekla, postavila, mogu i ovdje. Uz to, sadržaj koji ja postavljam, nije ni blizu onome što postavljaju drugi. Imam svoj svijet, svoj način posmatranja i doživljavanja vjere, koja nije manja nego kod drugih, ali je pokazujem nešto drugačije. Ne želim da se bilo ko osjeća neprijatno, i uz dužno poštovanje prema svima, nešto sam drugačija...zato mislim da je pametnije da ne dozvolim da me i tamo neko prozove, ili da prozove druge zbog nečega što ću postaviti, a procijene da nije u duhu vjere. Pravila koja su navedena, treba da se poštuju, i ja sam došla do zaključka da je pametnije ovako. Edit- I ja sam moj Ne mogu, jedva stizem i na fejs, a i na pouke i to mi je previse. Kad sam shvatila da necu nepoznate ljude i da mi trenutno ne treba u zivotu da razmisljam o tome sta bi ko mogao da shvati, a sve ljude koje znam tamo su mi i na fejsu onda cemu to. Ima par ljudi odavde sa foruma koje nemam na fejsu a volela bih, al sad bas da drzim nalog i tamo zbog njih mnogo je ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 I ja sam moj Et tu Brute???Издали ме пријатељи, издао ме брат ... Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Et tu Brute??? Издали ме пријатељи, издао ме брат ... Tuj smo na fejsetu Ionako bi samo morao duplo da me gledas Goku је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Ех, па бар оставите профил, 'леба не тражи , чак и ако нисте присутни често . Ето да пружимо подршку пројекту . Данче* and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Ех, па бар оставите профил, 'леба не тражи , чак и ако нисте присутни често . Ето да пружимо подршку пројекту . Izvini stvarno brate ali cemu vakva poruka? Isto kao da si rekao ma ostavite potpis SNSu, leba ne trazi, cak i ako ne glasate za njih Podrska se ne iskazuje tako, podrsku imaju, cim smo ovde jel? Podrska se iskazuje i konkretnom pomoci..a imanje profila negde tek da se kaze da ga ima nije podrska nego linija manjeg otpora. Cemu to? Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Podrska se ne iskazuje tako, podrsku imaju, cim smo ovde jel? Podrska se iskazuje i konkretnom pomoci..a imanje profila negde tek da se kaze da ga ima nije podrska nego linija manjeg otpora. Cemu to? Због финансирања . Можда ово заживи и постане леп и успешан пројекат, а овако , ако се сви одмах повучемо лако може да се деси да неко заврне славину одмах на почетку . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Vlado, pa tamo vec ima par hiljada ljudi zar mislis da ce par desetina ovde aktivnih nesto uticati? To je prvo, kao drugo, ako spc hoce da finansira ona ce finansirati, al kako su teski za pare to sigurno ima svoj tok o kojima znaju oni koji se time bave i verovatno se upinju iz petnih zila za to. Daj Boze da uspeju ali to ne ide po principu procenta, a i one koji odlucuju o parama bas konkretan broj ne zanima. Eventualno ako se po stampi pocne pricati pa se zainteresuju Projekat je vec zaziveo Bogu hvala i opet i opet, podrska ne znaci samo otvaranje naloga, niko ovde nije poceo da pljuje ni projekat niti da vredja i omalovazava tako da je za tim tehnikama pa jao sto ste takvi potpuno bespotrebno. Svako ima pravo da ide gde hoce i bude clan cega hoce. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Svako ima pravo da ide gde hoce i bude clan cega hoce. Свако иде где може и хоћениког нема да обере воће Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 5, 2016 Пријави Подели Написано Април 5, 2016 Свако иде где може и хоће никог нема да обере воће Eve ja cu Voce je uvek u modi Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука