Jump to content

Добродошли на прву црквену друштвену мрежу Црква.нет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

nešto baguje, pola ne radi: 

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_kboep1s5shr93tfa65pg3471b4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 

Подели на овим сајтовима

Мало се Кратос разуларио па је на одобрењу, колико сам испратила, но то је вероватно био мали удар на његоу сујету, па се самовољно повукао...вратиће се он :)

Госпођо Снежана, "одобравање" је горе него бан. Бан добијеш, одслужиш и идеш даље као и сви други. А ово те понижава, мерка, нит си тамо нити вамо. Тако да није то удар ни на чију сујету већ сасвим безвезан начин санкционисања, уразумљивања, чега већ.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Госпођо Снежана, "одобравање" је горе него бан. Бан добијеш, одслужиш и идеш даље као и сви други. А ово те понижава, мерка, нит си тамо нити вамо. Тако да није то удар ни на чију сујету већ сасвим безвезан начин санкционисања, уразумљивања, чега већ.

Очигледно да је Кратос мало мудрији па се самобановао...

П.С. Што се понижавања, меркања и чега већ тиче..."част се не може одузети, може се само изгубити"

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

nešto baguje, pola ne radi: 

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_kboep1s5shr93tfa65pg3471b4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 

Да, постоји тренутни баг, јер радимо на логовању преко фејсбука... надамо се да ће се веома брзо то средити...

Мало стрпљења.

Подели на овим сајтовима

@@Поуке.орг инфо, зашто не могу да крејирам страницу?

Moze da se napravi, ali da se malo strpite, jer se sredjuje logovanje...

Veoma brzo ce biti sredjeno

Подели на овим сајтовима

Meni i nije tako loša stvar kada su ti poruke na odobravanju, bar je neko prinuđen da čita tvoja genijalna pisana dostignuća i da se divi :ani_biggrin: onako rizikuješ da ti niko i ne čita poruke...bez obzira na tvoju genijalnost... :smeh1: Blago Klaudiću...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Веровали или не, ретко која Клаудова порука не прође!

Што значи да нисмо толике бабароге и не понижавамо никог.

У питању је перцепција.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Што значи да нисмо толике бабароге и не понижавамо никог.

Što znači da babaroge ipak jeste...ali niste velike /tolike/ 12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

У последљих сат времена не могу да отворим обавештења..Да је могуће да је сајт у неким моментима оптерећен?

Раде људи, средиће... ех шта ти је знатижеља, исто и код мене, имам захтев за пријатеља а не могу да откријем ко ми шаље :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...