Биљана Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Па да оформиш своју групу Као на фејсу... или страницу... ОК Онда вас молим да у понуђене категорије ставите и ликовна умјетност, или сликарство или како год већ. Није фер, све има само сликарство нема Џуманџи and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 А за шта служи оно да оформиш своју групу? Не није секта Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Не виде се андроидови смајлији... Или грешим? Yup, ma bad! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Има ли негде опција да пошаљем позив пријатељима на маил, фб...? За сада само да линкујеш и позовеш их... Vecana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ОК Онда вас молим да у понуђене категорије ставите и ликовна умјетност, или сликарство или како год већ. Није фер, све има само сликарство нема Убачена категорија уметност Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александарр Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Ако неко има проблем са потврдом (није му стигао маил) проверите СПАМ опцију http://prntscr.com/ak8cuxИначе све похвале за овај подухват! Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Никако да ми прихвати ник, у 100 варијација. На крају сам морао да се пријавим као Акира . Војвода7, Данче*, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Акира Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 А тиии сиии "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 А тиии сиии Управо. Рекох, ако неће да прихвати српско име, прихватиће ваљда јапанско . Јапанци свуда имају прођу . Џуманџи, Плутон, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 На крају сам морао да се пријавим као Акира . Па брате на профилној фотографији си прави Акира. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Значи, морам Јово на ново. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 (измењено) Ако неко има проблем са потврдом (није му стигао маил) проверите СПАМ опцију http://prntscr.com/ak8cux Иначе све похвале за овај подухват! Мени не стиже уопште... Успут везано за то, вероватно неће стизати ни обавештења... што може засметати неком али ако се затражи ресет лозинке и слично и потребно је послати неки мејл, то већ није ок. Ако се добро сећам сервиси outlook.com / hotmail.com користе мајкрософт "технологију" Microsoft smart screen filter филтрирања порука (присутна је и у претраживачу IE ако неко користи) која многима прави проблем овог типа. Некада је довољно извршити одређена подешавања налога на outlook.com / hotmail.com сервису. Убацити домене (део после @ знака) у листу безбедних или креирати нека правила за филтрирање порука (све са тих домена да премести у инбокс или неки фолдер...) Међутим мени за сада не шљака... Сличан проблем сам виђао и са yahoo.com сервисом када им се шаље са приватног домена (неког веб сајта). Ако ово није само код мене случај ( ) било би ок поставити неко обавештење, можда у наставку текста где је инфо о извршеној регистрацији и послатом мејлу са активационим линком да уколико не стигне контактирају админа@ или слично... Измењено Март 26, 2016 од ИгорМ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Шта треба да нам буде циљ? Да представљамо своју ЦО, или можда епархију, нешто ми није јасно? Шта ми је задатак? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Dajte ovde ili na nekoj temi nekako, napišite ko ste sad tamo, ovako nemam predstavu ko je ko, osim onih koji koriste iste nikove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука