Jump to content

Добродошли на прву црквену друштвену мрежу Црква.нет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

дакле, неинтуитивна/приглупа за техничке ствари свакако јесам, али сам безуспјешно покушавала управо ово наранџасто десно, :D регистрацију, са већ реченим резултатима...

но није ни битно толико за мене

A da li si već bila registrovana u beta fazi? Ako jesi, onda zar ne možeš taj isti nalog da koristiš? Ili ako mora novi, onda verovatno moraš sa novim mejlom? Mislim, ne znam, juri ih tamo da vide šta je :) 

Подели на овим сајтовима

Sad uspeh... forma je sasvim ok, problem je bio sto sam stavljala puno ime i prezime kao korisničko. Sad sam stavila forumski nick i uspela je registracija... malo glupavo, al ajd...

Да, унутра у управљању профила подешавате Ваше право име и презиме, овде укуцавате само nickname...

Подели на овим сајтовима

ej, nije mi dalo ni u kakvoj kombinaciji da se registrujem sa Dijana, vjerovatno zato što sam u probnoj fazi bila registrovana tako, uspjela da se registrujem s  nadimkom

mirko s.kojotovski, genije, sam ja :D

Подели на овим сајтовима

Није ми прихватило ћирилични ник :(

Регистрација је успешно завршена, молимо вас проверите ваш email

Него не стиже ми мејл за активацију?! Прошло је више од 10 мин, нема ни у спам фолдеру... hotmail је у питању.

Знам да неки системи имају "потешкоћа" са hotmail, yahoo...

Подели на овим сајтовима

Није ми прихватило ћирилични ник :(

Регистрација је успешно завршена, молимо вас проверите ваш email

Него не стиже ми мејл за активацију?! Прошло је више од 10 мин, нема ни у спам фолдеру... hotmail је у питању.

Знам да неки системи имају "потешкоћа" са hotmail, yahoo...

Нису моугћи ћирилични никови, али се после допуни са пуним именом  и презименом...

Ево, ручно смо те одобрили.

Подели на овим сајтовима

Лепо... нисам стигао да баш детаљно пређем али на први поглед видим да има све неопходно.  Амин! 

Неке ситнице треба превести у ћирилицу: Background, Email notification, Show my last seen ?, Status... Знам да је то 5мин али ето да дам допринос  :D  док не добијем неку идеју...

Подели на овим сајтовима

А за шта служи оно да оформиш своју групу? 

Па да оформиш своју групу :)

Као на фејсу... или страницу...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...