Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

Šta mislite o prostitutkama i njihovom načinu na koji zarađuju za hleb i ostale životne potrebe?Baš me zanima odgovor Paradoksologije. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I aj jedno pravoslavno pitanjce.Koliko često se molite i da li imate neku omiljenu molitvu ili improvizujete pa se obraćate Bogu nekim svojim rečima?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Šta mislite o prostitutkama i njihovom načinu na koji zarađuju za hleb i ostale životne potrebe?Baš me zanima odgovor Paradoksologije. :D

Nisam paradoksologija al bih odgovorila.

Posle rata i oduzimanja zivota to mi je sledeca tragedija i strahota ovog sveta(ma koji da je razlog).Mada nisam sigurna sta od ta tri da stavim na prvo mesto.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Da bih nesto mislila o nekome moram da tu osobu bar iole poznajem (toliko o njima). Sto se tice nacina zarade, zavisi jesu li elitne ili roblje koje radi prisilno.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Mislim da je prostitucija tužna i nesrećna pojava koju treba suzbijati - pre svega smanjenjem potražnje (nordijski model) i kažnjavanjem makroa, posebno u slučaju trafikinga. Takođe, volela bih da se radi na tome da postoje načini da se ženama pomogne da izađu iz prostitucije.

Ukratko, na prostituciju gledam kao na prodavanje svog bubrega. Mislim da treba da ostane zakonom zabranjeni čin, ali je bitno obračunati se sa onima koji se od toga bogate ili koriste, ne onima koji su dovoljno očajni da predaju telo na mučenje.

Naravno, ne govorim o malom procentu elitnih prostitutki za koje se može reći da su napravile zaista slobodan izbor, već o većini - koje trpe razna zlostavljanja da bi imale za hleb i koje obično počinju kao maloletnice koje neko izda i podvede.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

I aj jedno pravoslavno pitanjce.Koliko često se molite i da li imate neku omiljenu molitvu ili improvizujete pa se obraćate Bogu nekim svojim rečima?

U ovoj fazi života, ako uspem da pročitam jutarnje i večernje molitve, na konju sam!

Omiljene su mi molitve posle Pričešća :D

Posle toga: Bogorodice Djevo i Hriste Bože.

Veoma često "improvizujem". Izbegavam molitve koje ne mogu iskreno da izgovorim.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Šta mislite o prostitutkama i njihovom načinu na koji zarađuju za hleb i ostale životne potrebe?

Свакако зарађују часније од политичара или несрећница које су своју проституцију легализовале браком.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

E sad si me razočarala i kao čovek i kao kom..ovaj feministkinja. :D Aj da preformulišem pitanje da li žena ima pravo da radi sa svojim telom šta god hoće pa i da ga prodaje?

Подели на овим сајтовима

E sad si me razočarala i kao čovek i kao kom..ovaj feministkinja.

Нисам феминисткиња... :)

Има, ако је то њен избор.

А.М.

Подели на овим сајтовима

E sad si me razočarala i kao čovek i kao kom..ovaj feministkinja. :D Aj da preformulišem pitanje da li žena ima pravo da radi sa svojim telom šta god hoće pa i da ga prodaje?

Nisam ti ja liberalna feministkinja :)

Ne, niko od nas nema pravo da radi baš sve sa svojim telom.

Ne možemo da prodamo bubreg, ne možemo da amputiramo sve udove ako nam se tako sviđa, ne možemo da pristanemo da nas neko prebije, izbode, ubije ili pojede deo našeg tela. Protiv svega toga postoje zakoni i oni se uglavnom tiču onih koji to telo (zlo)upotrebljavaju, ne onih koji na to pristaju. Samo u slučaju prostitucije nekako govorimo o pravu žena da rade sa svojim telom šta hoće. Po meni, to je zamka.

Zamka je što se uopšte bavljenje prostitucijom fokusira na žene, umesto na one koji njihova tela hoće da kupe i one koji od toga najviše zarađuju.

Da li bi ti imao odnose sa ženom koja u stvari to ne želi, nego joj (ili, bolje rečeno, njenom makrou) se to mora platiti? Šta misliš o muškarcima koji su spremni da imaju odnose sa ženom koja u stvari ne želi zaista odnose sa njima? Kada njih ne bi bilo, ili bi postojale posledice za njih, ne bi bilo ni prostitucije. Bez potražnje nema ni ponude.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Нисам феминисткиња... :)

Има, ако је то њен избор.

Nisam mislio na tebe... :)

Подели на овим сајтовима

Nema. Ne priznajem da nema drugih nacina da se prezivi.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Aj da preformulišem pitanje da li žena ima pravo da radi sa svojim telom šta god hoće pa i da ga prodaje?

Naravno da nema. Krijumcarenje droge je recimo nesto na sta nema nikakvog prava.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

@@Kratos,

О па извините што сам пореметила вашу интимну конверзацију, други пут цитирај оног коме се обраћаш :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...