Jump to content

Руска војска ушла у Сирију!

Препоручена порука

Kaze da bi do napada ipak moglo da dodje sutra na prekosutra noc (cetvrtak na petak), tj. u narednih 24 sata.

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_587.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Сједињене Државе не искључују могућност удара по руским оружаним снагама у Сирији, рекла је портпарол Беле куће Сарах Сандерс на новинарском брифингу.

http://rusvesna.su/news/1523479474

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Bolivija zatrazila neki vanredan sastanak u UN u pogledu cele ove situacije.

...

473626_101565542_a46.jpg.b8de19a7f76bc7815473f5eee6d31124.jpg

https://www.mycity-military.com/Aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Rat-u-Siriji-2018-godina_588.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Kao sto moze da se vidi na sajtu flightradar24.com sirijski VAP je potpuno prazan, nema civilnih letova, kao sto je i receno juce u upozorenju...

...

Clip_10.thumb.jpg.8f0965a6052a97a26d3672fc69ce746d.jpg

Kolko vidim, koridori u severistočnom delu Sirije su aktivni.

Untitled.jpg

Подели на овим сајтовима

VAŠINGTON – Donald Tramp, američki predsjednik, u novom tvitu je napisao da nikad nije tvrdio kada će uslijediti napad na Siriju, što se može protumačiti kao korak ka deeskalaciji potencijalnog sukoba.

"Nikad nisam ni rekao kad će uslijediti napad na Siriju. Moglo bi se desiti veoma skoro ili uopšte ne baš tako skoro! U svakom slučaju SAD pod mojom administracijom su uradile sjajan posao da region oslobodimo Islamske države. Gdje je zahvalnost Americi za ovo", napisao je Tramp.

Njegov raniji tvit mnogi mediji u Americi su protumačili kao najavu skorog udara vojne sile SAD na Siriju, što bi bio mogući početak ozbiljnog vojnog sukoba između SAD i Rusije, obzirom da Rusija Siriju vidi kao stratešku tačku u kojoj ima vojne baze i podržava sirijskog predsjednika Bašara Al Asada, koga zapad smatra odgovornim za hemijske napade na civilno stanovništvo i želi ga ukloniti.

https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Tramp-Nikad-nisam-rekao-kada-ce-biti-napad-na-Siriju/473329

Не нападне ли Америка, то је побједа Русије...боље да нису ни слали ове бродове...

Подели на овим сајтовима

Како каже Дугин ако не буде светског рата распада се НАТО пакт јер ће Трамп вероватно одустати јер га нико од чланица НАТО пакта није подржао.Изгледа да су они баш у озбиљној кризи.Не може ни држава Израел да им нареди да нападну Сирију.Можда се променило много више тога него што нам изгледа.

Подели на овим сајтовима

Пентагон нема доказ о употреби хемијског оружја у Думи
Министар одбране САД Џејмс Матис изјавио је да Пентагон нема доказа да је у сиријској Думи употребљен сарин или хлор.

https://rs.sputniknews.com/svet/201804121115243460-pentagon-hemijsko-oruzje-matis/

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Мени је фасцинантно колико људи не разумеју Трампа. Паралелни светови...

Што се напада тиче, његова је ту задња. Војска се "припрема", зато што се увек припрема. То им је посао. Наређење за напад може да изда само прецедник. Друга варијанта је да неке мрачне силе инсценирају инцидент, тј. напад на њихове војнике, па га тиме присиле да одговори, не дај Боже.

Моја интерпретација и даље је да он само блефира по обичају и да нема уопште намеру да напада Сирију.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Што се напада тиче, његова је ту задња. Војска се "припрема", зато што се увек припрема. То им је посао. Наређење за напад може да изда само прецедник. Друга варијанта је да неке мрачне силе инсценирају инцидент, тј. напад на њихове војнике, па га тиме присиле да одговори, не дај Боже.

Моја интерпретација и даље је да он само блефира по обичају и да нема уопште намеру да напада Сирију.

brate ako blefira onda je on malo glup u najmanju ruku, mozda ga starost pritisla, on ako ne napadne poslje onog lajanja, onda ce uciniti veliku stetu americi na spoljno-politickom nivou, to je bas glupo

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Ja razumem da on hoce politicku karijeru i da je spreman da baci Dip Stejtu ono sto oni hoce da bi unapredio istu (manje nego prethodnici doduse)...

Imaj u vidu da je vec jednom napao, seti se kako su ga tad voleli i kako je to sve bilo odvratno.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Сагласан. Ем трећи свецки не би био баш добар по згртање профита што америчких што руских бизмисмена, ем што је НАТО постао рупа без дна за амерске пореске обвезнике и уједно (скоро) бесплатан јавни одбрамбени сервис за разно разне европске државе, које пребацујући одговорност за одбрану на НАТО могу да више новца издвајају за социјалу Ипак остаје да се види шта следи. Мислим да Трамп ссвојим циркузантским ставом на Твитеру покушава да исмеје вашингтонске "јастребове". Но не значи да сам  у праву, иако ми се ово чини највероватнијим

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, kordun рече

brate ako blefira onda je on malo glup u najmanju ruku, mozda ga starost pritisla 

Тешко да је глуп. Има она његова књига "Art of the Deal", ако то прочиташ пажљиво све ће ти бити јасно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...